|
Bildirim
|
epeydeki puanlarına göre mi işlemci değerlendiriyorsunuz hocam?
saygısızlık yapmak istemem ama ben çok gülerim buna. gülerdim yani :D gülmüyorum :D |
cigaherz mi kapıştırıyoruz farklı mimariler arasında?
işlemci karşılaştırması böyle yapılmaz. lütfen hakim olmadığınız konularda ortalık yerde yorum yapmayın. hem komik duruma düşüyorsunuz hem de insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz eksik bilginizden ötürü. yapmayın, önce bilgi sonra fikir sahibi olun. |
Aksine AMD alsın. Ne kadar AMD Ryzen 3600 kullanan varsa Isınma sorunu var size uyduk AMD soyoe iyi böyle iyi her yerde parayı basmış Ryzen 7 4600h Laptop aldık web de gezerken bile 80-85 derece. İyi ki iade edebildik de Intel aldik kurtulduk. Kimseye bakmamak lazım kafan ne istiyorsan onu alacaksın.
|
s2h pasif vrm mosfet sunan bir anakart. b450m a pro çıplak vrmlere sahip. başlı başına bir sebeptir bu s2h tercih etmek için. siz argümanınızı neye dayandırdınız bilmiyorum.
ancak çok da bi argüman sunma derdinde olmadığınızı önceki mesajda da görebiliyoruz.. "R5 3600 işlemci i5 10400f den çok daha iyi işlemci. Kıyaslamak gereksiz." neye göre kime göre "çok" daha iyi işlemci? bu işlemciler arasında %5ten fazla fark yok oyun alanında. tam anlamıyla denk işlemciler ve şu an fiyatı dolayısıyla sabahlara kadar 10400f tercih edilmelidir bana göre. ciddi render vs. işleri yapacak insanların da bu işlemciler yerine daha kuvvetli işlemciler alacağını varsayıyoruz. boş sallamayın efenim kovanlarınız etrafta kirlilik yapar mazallah |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 22 Eylül 2020; 9:59:27 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 22 Eylül 2020; 15:21:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 22 Eylül 2020; 15:43:56 > |
|