Şimdi Ara

İ3'ler oyunlarda nasıl 8350'leri geçebiliyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mantıklı bir önerme olmayacak farkındayım. Ama düşündüm de AMD Konsol firmalarına işlemci ve ekran kartı desteği verdiği için PC'yi ikinci plana atıyor olabilir mi ? Genelde İntel işlemcilerde sorun yaratan oyunlara çok rastlamadım...

En azından ekran kartı kısmında NVDİA oyun şirketleriyle daha fazla anlaşma yaptığı için NVDİA ekran kartı ile oynamak pc için avantaj teşkil eder mi ?

İşlemci için de AMD FX 6100 kullandım.... Ama çoğu yeni oyun kasıyordu. İ5 4690'da bu kasma sorunlarını hiç yaşamadım. Bu yüzden AMD sanki önemli olmayan rakamları ön plana çıkarıyor gibi geliyor bana. Sanki daha düşük bütçelere (Asla küçümsemiyorum kart limitim 600 TL) günü kurtarmak için kısa vadeli çözümler sunuyor gibi.

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

2016'yı bekleyin, hayırlısıyla AMD Samsung ile birlikte "Zen" mimarisini getiriyor. Umarım bekleneni alırız ve bu fanboyluk sona erer artık

İşin içine bir de çöpsung girdiyse iyice moka döner işlemciler. Adamlar daha telefon kasası üretemiyor bir de işlemciye mi el uzatacaklar De get samsung.

Hocam mobilde harika islemciler cikariyorlar exynos islemciler cok gucluler telefonlarinin kotu olup olmamasi onemli degil islemci mimari bu konuda samsung iyi bir firma.

Bırak'ın exynos'unu piyasadaki en iyi mobil işlemciler tegra serileridir. Tabii onun da berbat olduğu bir model vardı tam hatırlamıyorum. Fakat son çıkardıkları Denver kodlu işlemcileri çift çekirdekli ve Exynos 7 ile kapışabiliyor. Bu işlemcinin Quad veya Hexa core modeli çıksa karşısına en az 3 yıl rakip işlemci çıkaracaklarını sanmam.

Bildiğim kadarı ile tegralar çok ısınan işlemciler tabiki şu anda özellikle grafik birimi olarak tegra en üstün ama telefon değilde daha çok tablette kullanılıyor.

• 4 çekirdek daha en az 2-3 sene standart olacak yeni nesil ilk çıktığında millet işte FX'lerin gücünü göreceğiz diyordu noldu 8 çekirdek kullanan oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Ki yine intelin 4 çekirdekleri önde o oyunlarda bile.Yukarıdaki arkadaş çok güzel bir betimleme yapmış 8 cılız adam 4 boksöre karşı diye.Olay budur.Bizde isteriz AMD adam gibi işlemci üretsinde meydanı tamamen Intel'e bırakmasın diye ama yapamadılar işte.Şu an uçuk fiyatlardan işlemci almak zorunda kalıyoruz.İstediği gibi at koşturabiliyor çünkü rakibi yok ortada.Üst seviye tamamen Intel'e ait.Orta seviyede i5 işlemciler ile domine ediyor piyasayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Şubat 2015; 13:47:55 >

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

4 çekirdek daha en az 2-3 sene standart olacak yeni nesil ilk çıktığında millet işte FX'lerin gücünü göreceğiz diyordu noldu 8 çekirdek kullanan oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Ki yine intelin 4 çekirdekleri önde o oyunlarda bile.Yukarıdaki arkadaş çok güzel bir betimleme yapmış 8 cılız adam 4 boksöre karşı diye.Olay budur.Bizde isteriz AMD adam gibi işlemci üretsinde meydanı tamamen Intel'e bırakmasın diye ama yapamadılar işte.Şu an uçuk fiyatlardan işlemci almak zorunda kalıyoruz.İstediği gibi at koşturabiliyor çünkü rakibi yok ortada.Üst seviye tamamen Intel'e ait.Orta seviyede i5 işlemciler ile domine ediyor piyasayı.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekkonetto -- 6 Şubat 2015; 16:29:05 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.