Şimdi Ara

i3 6100+gtx950 Sistem Toplama Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1700-1800tl civarı bütçem var. i3 6100+gtx950 sistem toplamak istiyorum ancak pek anlamadığım için bileşenleri toplayamıyorum.Rica etsem bana bir kasa toplayabilirmisiniz sistem eksenden alınacağı için ordan toplarsanız çok çok iyi olur.Ssd sonra takacagım şimdilik hdd istiyorum.Ve son olarak gtx 950 hangi marka tercih edilmeli sizce evga,asus ve msi markalarından ?? tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim :)

• AltaNora kullanıcısına yanıt
     i3 6100+gtx950 Sistem Toplama Yardım
  • Teşekkür ederim tavsiyeniz için asus al diyorsunuz yani
    Fiyat farkı yok diğerleri ile arasında fakat özel strix soğutması için tercih edilebilir.
  • Herkes ileride i3'un cift cekirdekten dolayi oyunlarda sikinti cikaracagini dusunuyor. Ben bilgili biri degilim ama bunu arastirdin mi? Aciklayici bi yanit bulmussan paylasabilirsen sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdaha katıp gtx 960 takabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970 alacak bütçe olsa i5 alırdım hocam ancak oyun için toplayacağım için i5 alıp düşük bir ekran kartı almaktansa böylesi daha mantıklı geldi.Ama şimdi i5 alır idare ederim ilerdede iyi bir kart takarım diyen varsa öylesi daha mantıklı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9550 VE RX460 SİSTEM
    8 yıl önce açıldı
    gtx 960 tabanlı sistem toplama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Simdi i5+dusuk bi ekran karti alip ileride sadece ekran kartini yukseltmek daha mantikli degil mi? Coklu cekirdek kullanan oyunlar neler mesela? Ya da yayginlasiyor mu? Bilginiz var mi?

• Muhakkak bi yerde fark olmali ki 200 liralik bi aciklik var, bir de oyle dusunelim ama ne fark var?

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    Hocam kısaca eğer ben beklerim dersen i5 al para biriktirip daha sonra kart al.Benim gibiysen ben bekleyemem şimdi alıp oynamak istiyorsan i3 al. olay bu i3 günümüz oyunlarını rahat oynatıyor ilerde tabiki sıkıntı olacaktır teknoloji oyunlar sürekli gelişiyor sonuçta

Orasi oyle tabi ki ama genelde kasayi topladiktan sonra degisimi ekran ksrti uzerinden yapiyoruz ya, i5 almayi dusunuyordum ben o yuzden bi 4-5 sene sonra sikinti cekmemek icin

• Sitesinde gordum diye hatirliyordum, su an bakamiyorum, yanlis gormusum o zaman. Duzelteyim o mesaji da yanlis bilgilenmesin okuyanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.