Merhabalar bende gtx 1050 ti i3 6098p 8gb ram var bu sistemi bütçeme uygun olarak ryzen 3 3100 gtx 1660 16gb ram olarak güncellemek istiyorum. İşlemci ve rami 2.el olarak alacağım. Anakart olarak da Asrock B450M. Fifayı the last of us tarzı oyunları düzgün oynatsa 2-3 yıl idare ettirse bana yeter. tavsiyesi olan var mı |
GTX 1050 Ti i3 6098P Sistem yükseltme tavisyesi

-
-
Minimum RX 5700 XT/RTX 2080 SUPER isteyen bir oyunu örnek vermişsiniz belli bir süre gitsin demişsiniz o sistem işinizi göremez...
RX7600 11k civarı bir fiyata sahip İntel ARC B580 aynı fiyat bandında daha yeni bir kart ikinci eldede güzel Nvidia yada Amd kartlar bulunabilir sizin güncel bir ddr5 sistem için bütçeniz yoksa ddr4 ve iş görecek bir sistem toplamalısınız...
Maksimum harcama limitinizi yazın ona göre öneri sunalım...
-
hocam siz sistemi satıp yeni sistem almak istiyorsunuz ancak ben size bu sistemle devam etmek isterseniz cpuyu biraz yükseltip gpuyuda yükseltirsek idare eder gpu olarak rtx 3070 veya rx 6800xtye kadar çıkabilirsiniz.
nokta atışı tavsiyem rx6700xt cpu olarak ise sanırım 6098 yerine i7 6700 7700 koyabilirseniz bottleneck bayağı azalır belki kalmaz bu ikisi artı 8gb ram bütçeniz 10 12k arası olacaktır.
-
Bütçem 5-7 bin tl arası.
-
benim için biraz pahalı oldu da hocam 5-7 bin tl arasına istediğim sistemi idareten toplayamayacağım galiba
-
Birikim yapıp kıyısından köşesinden am5 bir sistemi 7500f işlemi ile yakalar iseniz sorununuz çözülecektir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X