Şimdi Ara

i3 4130 oyun için iyimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntel i3 4130 beraberinde gtx750 ti elran kartı güncel oyunlarda iyi verim alırmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirsen i5 al ama i3 de gunumuz oyunlarina yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilser28

İntel i3 4130 beraberinde gtx750 ti elran kartı güncel oyunlarda iyi verim alırmıyım

4160 alın almışken çok rahatlıkla her oyundan gayet iyi verim alabilirsiniz.
  • İ5 butçemi aşıyor .bumuda gold pc de 300,tl ye buldum uygun geldi fiyatı aslında amd fx6300,le ilgileniyordum oda fiyatı aynı ama am3 anakartlar fiyatlarınyuksek

• quote:

İ5 butçemi aşıyor .bumuda gold pc de 300,tl ye buldum uygun geldi fiyatı aslında amd fx6300,le ilgileniyordum oda fiyatı aynı ama am3 anakartlar fiyatlarınyuksek

I3 4150 yada 4160 da alablirsin daha iyi olur ?. Anakartinin ozelliklerini yaz.

• quote:

İntel i3 4130 beraberinde gtx750 ti elran kartı güncel oyunlarda iyi verim alırmıyım

İslemci gayet iyi 4. Nesile benziyir bunla kaldiramicagin oyun yok diyorum

• aliocak01 kullanıcısına yanıt
    Bişey Sorabilirmiyim Bu Sisteme NVİDİA GT 630 İYİ GİDER Mİ DİGERLERİ PAHALI DA GTX İ FALAN
    Sistem Özellikleri;
    8 GB RAM 1600 MHZ
    AMD HD RADEON 6670 2 GB 128 BİT EKRAN KARTI
    3.10 GHZ
    İŞLEMCİ İ5 4440 CPU
    64 BİT
    VENTO KASA REGULAR 450Watt 220-240 Vac GÜÇ KAYNAĞI
    ANAKART: ASUS Z87-A
    1 TB HARDDİSK

EKRAN KARTINI DEGİŞTİRCEM AMD HD RADEON 6670 ÇOK İYİ Bİ EKRAN KARTI DEGİL NVİDİA GT 630 ALSAM NASIL OLUR HİGT-ULTRA OYNATIR MI BU OYUNLARI BENİM EKRAN KARTIM DA BAZI YERLERDE FAREYİ DÖNDERİRKEN BULANIKLAŞMA OLUYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonamjo

Bişey Sorabilirmiyim Bu Sisteme NVİDİA GT 630 İYİ GİDER Mİ DİGERLERİ PAHALI DA GTX İ FALAN
    Sistem Özellikleri;
    8 GB RAM 1600 MHZ
    3.10 GHZ
    İŞLEMCİ İ5 4440 CPU
    64 BİT
    1 TB HARDDİSK

EKRAN KARTINI DEGİŞTİRCEM AMD HD RADEON 6670 ÇOK İYİ Bİ EKRAN KARTI DEGİL NVİDİA GT 630 ALSAM NASIL OLUR HİGT-ULTRA OYNATIR MI BU OYUNLARI BENİM EKRAN KARTIM DA BAZI YERLERDE FAREYİ DÖNDERİRKEN BULANIKLAŞMA OLUYOR

gt630 hd6670 ten daha düşük performansa sahip bir karttır
  • quote:

Sistem Özellikleri;
    8 GB RAM 1600 MHZ
    3.10 GHZ
    İŞLEMCİ İ5 4440 CPU
    64 BİT
    1 TB HARDDİSK

Her zaman istisnasız GT serisinde uzak dur.

O işlemciye gtx 670 yakışır.

• benim işlemciyi casperın İ7 İŞLEMCİSİYLE DEGİŞTİRSEM Bİ PROGRAM FALAN KURMAK ZORUNDA DEGİLİM DİMİ İŞLEMCİYİ TANITMAK İÇİN BEN BU ELİMDE Kİ İ5 İ İ7 İLE DEGİŞTİRSEM BİŞE OLUR MU
  • quote:

benim işlemciyi casperın İ7 İŞLEMCİSİYLE DEGİŞTİRSEM Bİ PROGRAM FALAN KURMAK ZORUNDA DEGİLİM DİMİ İŞLEMCİYİ TANITMAK İÇİN BEN BU ELİMDE Kİ İ5 İ İ7 İLE DEGİŞTİRSEM BİŞE OLUR MU

Elinizdeki işlemci iyi değiştirmeye gerek yok.

Ancak değiştircem derseniz de biosu sıfırlayın öyle takın zaten farklılık olduğunda bios otomatik algılayacaktır ve devam edecektir.
  • HAYIR ÖYLE DEGİL ŞİMDİ BAK TEYZEMLERDE İ7 İŞLEMCİ VAR BENDE DE İ5 ONDAN ALIP DİREK BİLGİSAYARA TAKCAM YANİ BİŞE OLUR MU BENİM İ5'İ ONA TAKINCA Bİ YÜKLEME FALAN İSTEMEZ DİMİ
    ONUN Kİ İ7 3.40 GHZ CASPER BENİM Kİ İLE Bİ SORUN OLUR MU SADECE KÜÇÜK İŞLEMCİYİ ALCAM :D ALIP ONDAN BUNA TAKCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonamjo -- 23 Aralık 2014; 0:17:24 >
  • quote:

HAYIR ÖYLE DEGİL ŞİMDİ BAK TEYZEMLERDE İ7 İŞLEMCİ VAR BENDE DE İ5 ONDAN ALIP DİREK BİLGİSAYARA TAKCAM YANİ BİŞE OLUR MU BENİM İ5'İ ONA TAKINCA Bİ YÜKLEME FALAN İSTEMEZ DİMİ
    ONUN Kİ İ7 3.40 GHZ CASPER BENİM Kİ İLE Bİ SORUN OLUR MU SADECE KÜÇÜK İŞLEMCİYİ ALCAM :D ALIP ONDAN BUNA TAKCAM

İyi de pin aynı mı? Sen kalkıp da 1155 pine 1150 takmaya calısırsan olmaz. Anakartın pin modeli önemli + işlemcinin.
  • Bende i3 4160 var msi gtx 750 ti oc ile kullanıyorum ama 25 ocak ta gtx 660 ti amp ye geçcem şuan sıkıntı yok hiçbir şekilde crysis , bf3,adobe programları ,farcry 4 hepsi sorunsuz birde zotac gtx 660 ti amp da sıkıntı çıkarmaz zaten gtx 970 de en fazla %14 darboğaz yapıyor ve işlemci fiyatı 330tl ye aldım ama şuan 354tl gidin core i3 4160 alın bende msi h81m p33 anakart var haberiniz olsun

• Cahilliğime ver ama pin modeline nasıl bakılır
  • Günümüz oyunlarını oynayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur651

Cahilliğime ver ama pin modeline nasıl bakılır

CPU z ile işlemci modeline bak programda zaten yazacaktır pin ve model kodunu.

• buramı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnerboost

Bende i3 4160 var msi gtx 750 ti oc ile kullanıyorum ama 25 ocak ta gtx 660 ti amp ye geçcem şuan sıkıntı yok hiçbir şekilde crysis , bf3,adobe programları ,farcry 4 hepsi sorunsuz birde zotac gtx 660 ti amp da sıkıntı çıkarmaz zaten gtx 970 de en fazla %14 darboğaz yapıyor ve işlemci fiyatı 330tl ye aldım ama şuan 354tl gidin core i3 4160 alın bende msi h81m p33 anakart var haberiniz olsun

Hocam 4150 ile 4160 ın arasında sadece hız farkı mı var ?

• quote:

buramı ?

Bu GPU Z ben CPU Z istemiştim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.