Şimdi Ara

i20 fiesta 208 dizel hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar i20 208 ve fiesta arasinda kaldim dizel olucak araba hangisini onerirsiniz bana.Model 2014 ya da 2015 olucak 3 araba da en full olanlari olucak sizlerin tavsiyesi onemli yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gencseniz,5 kisilik bir aileniz filan yoksa fiesta cok keyifli bir arac

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

gencseniz,5 kisilik bir aileniz filan yoksa fiesta cok keyifli bir arac

hocam esim ve ben 2 kisiyiz cocuk yok suan titanium dusunuyoruz nasil bir araçtır

• içlerinde sadece fiesta kullandım diğerlerini kullanmadım ama bindim. ben fiesta diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

hocam esim ve ben 2 kisiyiz cocuk yok suan titanium dusunuyoruz nasil bir araçtır

Fiesta segmentinin en iyisi.

2014-2015'de büyük ihtimal MCA kasa bulursun, ICA kasalar pek yaygın değil ama en son kasa ICA'dır, motoru güncellenmiş, bir kaç ekstrası vardır ve arka stopları Mustang havasında yapılmıştır.

1.5TDCI motor gitmiyor fln yazan olacaktır 75hp diye ama gayet yeterli, yol tutuş rakipsiz, sürüş dinamikleri aşırı keyifli.

Ses sistemi sınıfında lider.

Çok az yakar.

Merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

hocam bilgi icin tesekkur ederim i20 1.4 dizel fiesta 1.5 dizel ikiside en full modelleri i20 dusunuyordum ama birnkac kisi dizel olmasina ragmen az yakmaz dediler fiesta sirkette kullanmistim baya az yakan bir aracti peki titanium olanlarda makyaj disinda bir fark var midir

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

içlerinde sadece fiesta kullandım diğerlerini kullanmadım ama bindim. ben fiesta diyorum.

cok tesekkur ederim yorumunuz icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiesta segmentinin en iyisi.

2014-2015'de büyük ihtimal MCA kasa bulursun, ICA kasalar pek yaygın değil ama en son kasa ICA'dır, motoru güncellenmiş, bir kaç ekstrası vardır ve arka stopları Mustang havasında yapılmıştır.

1.5TDCI motor gitmiyor fln yazan olacaktır 75hp diye ama gayet yeterli, yol tutuş rakipsiz, sürüş dinamikleri aşırı keyifli.

Ses sistemi sınıfında lider.

Çok az yakar.

Merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

hocam bilgi icin tesekkur ederim i20 1.4 dizel fiesta 1.5 dizel ikiside en full modelleri i20 dusunuyordum ama birnkac kisi dizel olmasina ragmen az yakmaz dediler fiesta sirkette kullanmistim baya az yakan bir aracti peki titanium olanlarda makyaj disinda bir fark var midir

Donanım farkı vardı, ICA'larda jant 16'' yapılmış. Ön park sensörü seçeneği var. 1.5TDCI 95hp oldu ama onu tekrar sormak lazım bayiye. Ayrıca yakıt tüketimi iyice düşürülmüş 3.2 litre ortalama tüketime düşmüş değerleri.

ica ve mca kasa arasinda fark goremedim google da detaylarinda fark var galiba

• Fiestacı gelmiş yine segmentinin liderini övüyor .

İ20 ile 55 liraya 355km
    85 liraya 621 km gittim 3kişi dolu ve kışın kış lastiği ile çok yakıyormuş

• Aralarında en modern ve günümüze uygun olanları 208. Fiesta da güzel araba ama artık kasası çok eskidi içi olsun dışı olsun. Ayrıca fiesta kabak bir araba en fulünde bile park sensörü yok. Bu devirde komik. 2500 lira opsiyon verip navigasyon paketi alırsanız oluyor geri görüşle birlikte anca. 2500 ona verene kadar, 208'e 2000 verseniz geri görüşle beraber otomatik park sistemi de geliyor güvenlik paketi adı altında. Allure donanımda led farlar, wifi, bluetooth, dokunmatik ekran, çift yönlü klima, ambiyans ışıklandırmalı cam tavan gibi bir çok özellik standart geliyor. Ayrıca büyük peugeot bayileri oldukça iyi indirimler yapıyorlar sıfır alımlarda. Bence biraz zorlayıp sıfır 208 alın. Bayilerden fiyat almadan hareket etmeyin.
  • Tartışmasız fiesta diyorum. Konfor segmentine göre üst düzeyde, aracın dış görünüşü zaten 10 numara.

• 3'ünü de kullanmadım. Ama dış tasarım açısından ve oturaklılık açısından i20 göze daha hoş geliyor.
    Tek sıkıntısı sanırım Elite donanım dizel olmaması.
  • fiesta
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    poliyannacılık yapmaya gerek yok,fiesta sınıfının lideri (polo lider ancak F/P'dan cok uzak)
  • Fiesta
  • Fiestanin yüzü eskidi. Ben i20 diyorum.

• Yeni kasa fiesta sahibiydim sürüş keyfi ve dinamikleri referanstır sınıfında.

• Dizelde fiesta, manuel benzinli i20. Dizelin traktör sesi rahatsız ediyosa benznli i20, aksi halde dizel titanyum fiesta derim. Dizel i20 kullanıyorum, süspansiyon koymayı unutmuşlar arabaya.

• Bu sınıfta alınıcak tek model Fiesta'dır

• Hyundai için bu zamanda bile teneke diyenin aklından şüphe ederim.

Asıl teneke olan bu tip sabit fikirli zihniyetlerdir:

• dentul kullanıcısına yanıt
    benim cümlenden bunumu cıkarttınız ?

ben i serisi cıkmadan onceki huyundai ye demiştim, accentler filan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.