Şimdi Ara

i20 & 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başlıkta belirttigim iki araç arasında kararsızım aslında gönlüm i20 den yana. Çünkü torku beygiri daha yüksek haliyle performans konusunda daha ağır basıyor. Bu arada iki araç da 1.4 dizel olacak.
    sizlerden istediğim özellikle kullanıcıların yorumları. Yol tutuş malzeme kalitesi donanım vs. gibi konularda bir kıyaslama yapmanız. I20 2012 sense modeli 207 ise 2007-2008 civarı büyük ihtimalle piremium olacak ve fiyat olarak ikisi de 27 bin civarı. Yanlız i20 nin 2-3 parçada boyası var (nedenini bilmiyorum satıcı ile daha görüşmedim) ve fiyatı epey uygun geldi o yüzden aklıma şaibe geliyor. Sizce bu araca bu fiyat nasıl. Ayrıca i20 nin çok ses aldığı söyleniyor 207 nin ise süspansiyon konusunda kötü olduğu söyleniyor ki daha onceden 307im vardı o yüzden tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu. iki araç konusunda sizlerin yorumu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ20 1.2 kullandim güzel arabaydi hic sorun yasamadim tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuxrey44 K kullanıcısına yanıt
    Yol tutuşu konusunda fikir sahibi olabilecek kadar kullandınız mı virajlarda savrulma var mıydı ayrıca yan ruzgarlardan çok etkileniyor diye duydum

• Sekil semal acisindan 207

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

Yol tutuşu konusunda fikir sahibi olabilecek kadar kullandınız mı virajlarda savrulma var mıydı ayrıca yan ruzgarlardan çok etkileniyor diye duydum

Yol tutuşu iyi ama virajlarda çok iyi değil sonuçta şehiriçi arabası i 20 o gözle bakmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız ancak diğerinin de kasası yabana atılmaz hatta iç kısmı bana daha güzel geliyor 207 ye göre

• kuxrey44 K kullanıcısına yanıt
    Beni de bu araca temkinli yaklaştıran sebeplerden biri bu diğeri de yol sesi fazla alıyor deniyor kullanıp denemem lazım bir gün dedikleri kadar var mı diye

• İlk aracım benzinli 207'diydi. 207, i20'nin yanında daha bir araba gibi duruyor.
  • Hocam ses yalıtımını sorun etme o kadar kötü değil. Yol tutuşu fena değil klasik b segmenti. Sense'lerde esp vardı sanırım sıkıntı yok o yüzden.

Ama i20 çok uygun 2012 dizel ve 27 bin lira. Km kaçta?

• quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Hocam ses yalıtımını sorun etme o kadar kötü değil. Yol tutuşu fena değil klasik b segmenti. Sense'lerde esp vardı sanırım sıkıntı yok o yüzden.

Ama i20 çok uygun 2012 dizel ve 27 bin lira. Km kaçta?

50 bin civarı km. Araçta boya var muhtemelen kazalı ancak değişmemiş işlem görmüş olabilir. Senselerin hepsinde yok sanırım ESP.

• STasdemir S kullanıcısına yanıt
    Siz dikkatli inceleyin aracı ve servise mutlaka gösterin.

• quote:

Oncelikle herkese hayırlı ramazanlar
    başlıkta belirttigim iki araç arasında kararsızım aslında gönlüm i20 den yana. Çünkü torku beygiri daha yüksek haliyle performans konusunda daha ağır basıyor. Bu arada iki araç da 1.4 dizel olacak.
    sizlerden istediğim özellikle kullanıcıların yorumları. Yol tutuş malzeme kalitesi donanım vs. gibi konularda bir kıyaslama yapmanız. I20 2012 sense modeli 207 ise 2007-2008 civarı büyük ihtimalle piremium olacak ve fiyat olarak ikisi de 27 bin civarı. Yanlız i20 nin 2-3 parçada boyası var (nedenini bilmiyorum satıcı ile daha görüşmedim) ve fiyatı epey uygun geldi o yüzden aklıma şaibe geliyor. Sizce bu araca bu fiyat nasıl. Ayrıca i20 nin çok ses aldığı söyleniyor 207 nin ise süspansiyon konusunda kötü olduğu söyleniyor ki daha onceden 307im vardı o yüzden tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu. iki araç konusunda sizlerin yorumu nedir

yeni kasa i20 sahibiyim, araç 130 dan sonra kesinlikle güven vermiyor. yol sesini çok alıyor. Ama yakıt tüketimi çok iyi ve belli limitlere kadarki hızlanmalarda gayet başarılı.207 ye binmedim ama fiyatına göre i20 iyidir.

• Prestor kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın viraj kabiliyeti nasıl savrulma oluyor mu. Ayrıca bu sense modellerinde esp standart değil sanırım ya da 2013 modellerden itibaren var sizin bilginiz vardır belki. Memnun musunuz aracınızdan genel manada beğenmediğiniz bu olmamış dediniz yanı var mı

• Huka Sampos kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam müsait zamanda bi test sürüşü düşünüyorum

• pburak1903 kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam ikisinden birine karar vericez artık

• Otomobilden doğru düzgün anlamayan kuzenim bile aracın iyi yol tutmadığını söylüyorsa siz düşünün gerisini..

Ayrıca baktığınız araç muadilleri ne göre çok ucuzsa uzak durun.. Zaten temiz olsaydı siz oyalanırken on kere satılırdı..

• quote:

Hocam aracın viraj kabiliyeti nasıl savrulma oluyor mu. Ayrıca bu sense modellerinde esp standart değil sanırım ya da 2013 modellerden itibaren var sizin bilginiz vardır belki. Memnun musunuz aracınızdan genel manada beğenmediğiniz bu olmamış dediniz yanı var mı

malesef savrulma için çok fazla kıstas yapabileceği araç kullanmadım, ama şehir içinde virajlara çoğunlukla hızlı girerim herhangi bir savrulma yaşamadım.

Benim araç jump donanımi bu yüzden direksiyondan kumanda esp gibi özellikler barındırmıyor. Sizin alacağınız sense donanım en azından biraz daha dolu. donanım açısından şuda olsaydı diyeceğiniz birşey olacağını sanmıyorum (cc varmı bir kontrol edin?)

aracın yakıt tüketiminden olukça memnunum. Ablamda fiesta var. Fiestaya göre çok daha fazla yol sesi aldığını söyleyebilirim. Aracın arka pencerelerinden bu aralar tıkırtı sesi gelmeye başladı, servise bi göstermem lazım.

Ben aracı aldığım dönemde oldukça uygun bir fiyata almıştım. aslında 2 el punto falan alıcaktım ama fiyatı çok kırdıkları için 0 araç aldım. Ödemiş olduum paraya göre aracımdan oldukça memnunum. Bu araçta sizi memnun etmeyecek tek durum yol sesidir. Malesef bu konuda ben hiç hoşut değilim. Özellikle otobanda kafa ütülüyor. Sırf bu yüzden araç değişikliliği (c sınıf araç) düşünüyürom.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-arac-sahibinden-satilik-dizel-2012-hyundai-i20-6-ileri-yeni-kasa-169475072/detay

o derece mi kötü bu araç. Kalos vardı sattım onu o kadar kötü ki virajlarda falan çok savruluyordu bu araç da öyleyse hiç bulaşmam. Piyasasını tam bilmiyorum bu aracın ancak internette rakamlar değişken. Linki yukarı aracın bakalım yorumlar ne olacak. Muadillerine göre çok fark yok aslında

• Prestor kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şeytan diyor git km si uzaya çıkmış dizel mondeo al diyor ama maceraya girmek istemiyorum gel gör ki kullananlar da on numara araba diyor ne yol sesi ne savrulma donanım olarak çok zengin. kafamdaki rakama bir onceki kasa full bir mondeo alınıyor ama km en az 170 bin :) pompa motor turbo enjektorler arıza için sıra kolluyorlardır arızalar başlarsa adamın ocağına incir ağacı diker

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-arac-sahibinden-satilik-dizel-2012-hyundai-i20-6-ileri-yeni-kasa-169475072/detay

o derece mi kötü bu araç. Kalos vardı sattım onu o kadar kötü ki virajlarda falan çok savruluyordu bu araç da öyleyse hiç bulaşmam. Piyasasını tam bilmiyorum bu aracın ancak internette rakamlar değişken. Linki yukarı aracın bakalım yorumlar ne olacak. Muadillerine göre çok fark yok aslında

Satıcıyı arayın, boyalı parçalarını sorun. Şasi numarasını alıp sorgulama yaptırın, söylediğinden farklı bir şey çıkarsa masrafınızı alacağınızı söyleyin.. Bakalım ne çıkacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.