arkdaşlar mrb. yeni bi ipod nano kullanıcısıyım aleti tam çözdüm sayılamaz ipoda attığım videoları bi türlü kabul etmiyor formatından dolayı diye tahmin ediyorum hangi formatta video atmalıyım? bi de bu cihaz bana yurtdışından hediye 1.-2.-3. nesil muhabbetleri varya bunun kaçıncı nesil olduğunu nerden öğrenicez:)
Resim koy bütün sorublarını çözelim, 1. nesil video oynatmıyor zaten, diğerleriyle ilgili bilgim yok resim koyarsan bakar hemen sana cevabını veririm.
bu resimdeki nanolardansa video oynatır video detaylarına da aşağıdaki linkten bakabilirsin
menüde video bölümü var video oynatıyo dolayısıyla ama ı-tunes üzerinden video gönderdiğimde kabul etmiyo videoları uyarı veriyo... zaten verdiğin linkteki ipod nano video kodlarının karşısındada bi şey yazmıyo nası iştir ya .mov, .3gp, gibi formatta videolar attım oda olmadı
verdiğim linkte yazan video kısmının ilk satırı : " m4v, .mp4 ve .mov dosyası biçiminde "
çevirme işlemini total video converter ile yapmayı dene... çevirme aşamasında hangi formata çevirmek istediğini sorunca Apple video altında ipod olanlardan birini seçersen sorun kalmaz.
ayrıca pm
mp4 formatını kullanıyorum ben yalnız iTunes programı kendi çevirirken bazı videolarda sorun yaratıyor mesela sesi yok ediyor. bunun için total video converter iyi bi program ;)