Şimdi Ara

i-Pod çılgınlığında son nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Işıklı kulaklıklar, kurşun geçirmez kasadan, güneş enerjisiyle şarj eden i-Pod şarj aletinden sonra şimdide yeni uçuk bir ürün daha geldi yeni ürünümüzün adı iCarta

Bu i-Pod her yerde müzik işini abarttı tuvalette müzik dinleyin hemde tuvalet kağıt tutacağıyla biirlikte

Anlayacağınız tuvalet kağıdı tutacaklı dahili hoparlörlü i-Pod şarj edebilen dock station

Bundan sonra bana sadece YUH demek kalıyo

haa bu arada almak isteyenlere fiyatı 140 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 2 Temmuz 2006; 20:03:38 >

• Şuan itibari ile insanoğlunun teknolojide gelinebileceği son noktadayız. Allah sonumuzu hayretsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackheim

Şuan itibari ile insanoğlunun teknolojide gelinebileceği son noktadayız. Allah sonumuzu hayretsin

amin
  • bazı yabancı forumlarda ipod a ipoo diyorlar oradan ilham alınmış olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 3 Temmuz 2006; 1:29:29 >
  • güneş enerjisi ile şarj eden şarj aleti ilginç . düzgün yapıldıysa faydalı bir alet.
    (bakın haber ile ilgili yorum yapmadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

güneş enerjisi ile şarj eden şarj aleti ilginç . düzgün yapıldıysa faydalı bir alet.
    (bakın haber ile ilgili yorum yapmadım :)

• Bu aletlerin hepsi birer şaheser ve kullanışlı ama berkay o fiyatn Türkiye fiyatı olduğuna eminmsn çnkü bende günş enerjisiyle şarj eden zımbırtıyı alcaktm tatil için ama fiyata bi baktm 250 milyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kullanışlı bir aletmiş bu... Peki hangi tuvalet kağıtlarına uyumlu
  • güneşten şarj aletini geçtik o yine kullanışlıdır ama acaba en yukarıdaki aleti kullanan varmıdır...
  • Adamlar Teknolojide sınır tanımıyorlar ,durmaksızın yeni modeller üretiyorlar ......! Aklın sınırı yok yeter ki çalış............!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.