Şimdi Ara

ı phone 6 toplatılıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ırak ta haritalarda sorun var diye ı phone 6 lar toplatılıyormuş.
    madem öyle ı phone ilk parti her yerde aynı değil mi acaba, hem türkiyeden de bi şikayet gelmedi daha.

• kaynak ?
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    şırnaktayım yeterli mi ? alacaktım yok dediler toplanıyormuş ırakta.
  • haritada sorun var diye cihaz toplatilmaz harita yazilimsal sorunlar varsa yeni bir guncelleme yayinlarlar ve duzeltilir vihaz piyasada zaten yok diye sordugun kisiler uydurmuslardir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    tamamda o olmasa bile bi sorun varki toplatıyorlar onu soruyorum ne sorunu var diye ?
    çok kişiden teyit ettim doğru tanıdık akraba şuan orda oda aynısını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

tamamda o olmasa bile bi sorun varki toplatıyorlar onu soruyorum ne sorunu var diye ?
    çok kişiden teyit ettim doğru tanıdık akraba şuan orda oda aynısını söyledi.

valla toplatildigini bilmiyordum sorun hakkinda en ufak bilgim yok iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: meneter

şırnaktayım yeterli mi ? alacaktım yok dediler toplanıyormuş ırakta.

tabiki yeter şırnaktaymışsın zaten bundan iyi kaynakmı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçağını almaya çalışıyorsun anlaşılan bende şırnakta bulundum askerlik döneminde herşey kaçak öyle söylentiler duymanda normal zaten her telefon hakkında bir şey söylüyorlar.
  • Kuzey ırakta telefonları toplayıp terör örgütlerine dağıtacaklardır. Kaynak yok bir şey yok saçma sapan konular açmakta da üstünüze yok
  • Kaynak o kadar güvenilir ki Apple CEO'su istifa etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 16 Ekim 2014; 18:20:45 >
  • Telefonları toplayıp samsung almalarını öneriyormuş ırak hükümeti, yüklü plastik ihracaatı yapılmış, samsungla sponsorluk anlaşması yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Ekim 2014; 18:28:13 >
  • Yok canım daha neler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.