Şimdi Ara

i k810i aldım ilk 24 saat şarj etmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni k810i aldım.Herkes ilk 24 saat falan şarjda bırak diyordu eskiden yeni telefon alındığında.
    Sizce 24 saat şarjda bırakmalımıyım?Ne kadar süre şarjda kalmalı?İlk şarjı olacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: efege

Arkadaşlar yeni k810i aldım.Herkes ilk 24 saat falan şarjda bırak diyordu eskiden yeni telefon alındığında.
    Sizce 24 saat şarjda bırakmalımıyım?Ne kadar süre şarjda kalmalı?İlk şarjı olacak..

24 değilde ben 12 diye biliyorum ilk şarjı
  • 12 saat şarjda bırakayımmı?
  • Gerek yok, telefonun şarjı %100 dolunca çekin şarjdan.
  • teşekkür ederim:)
  • quote:

teşekkür ederim:)

Rica ederim.
  • Lityum iyon ve lityum polimer bataryalarda ilk şarjı uzun yapmak zorunda değiliz. Şarj işlemi tamamlandıktan sonra şarj cihazı akımı kesecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim tekrar:)
  • Hiçbir cihaz 24 veya 12 saatte şarj için yapılmamıştır.be insaf

ilk aldığınız telefonu yaklaşık 2,5 saat ~ ŞARJ edin zaten belli bir süreden sonra adaptör akım'ı keser(deniyebilirsiniz) dewamlı 2,5~ saat(2 ile 3 saat arası yani) şarj'a koyun,kullanın pil %1~%0 olduğunda şarj'a koyalım..Bunu sistemli bir şekilde periyodik olarak yapalım, aldıktan sonra biraz ömrü artar ve pil'i sağlıklı & sağlam kullanmış oluruz Dolayısıyla her dk da bir veya pili köküne kadar bitirmek pil'in ömrünü azaltır,ayrıca pil'in çok ısınmamasına dikkat edin
  • zaten %100 olunca şarj işlemini kesyor yan istersen 1 yıl takılı dursun
  • salak saçma halk efsanelerinden biri..
  • İnsanımızın suçu yok. Hala 3310 devrinde kalma, kendini yenileyemen, piyasadan bî-haber olan satıcılar bile "abi 12 saat şarjda kalsın" diyo ya alırken.
  • Ben sadece sordum yav
    bana yüklenmeyin
  • quote:

Ben sadece sordum yav
    bana yüklenmeyin

Arkadaşlar cevabı vermişler ortalama 1-2 saat şarj süresi olur zaten tel %100 dolunca elektrik akımını kesiyor lithum ion piller de yok böyle 12-24 saat falan sadece 98 li yıllardan kalan bir söylentidir telefoncular arasında

• k810 ile k810i arasında pek fark varmı? bu telefonu almayı düşünüyorum k810 350 ytl civarında i si ne kadar ? önerirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

k810 ile k810i arasında pek fark varmı? bu telefonu almayı düşünüyorum k810 350 ytl civarında i si ne kadar ? önerirmisiniz?

k810i avrupaya gelen k810i lere verilen isimdir. k810c çin olması lazım, yani o telefon k810i dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 29 Eylül 2008; 2:12:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

k810 ile k810i arasında pek fark varmı? bu telefonu almayı düşünüyorum k810 350 ytl civarında i si ne kadar ? önerirmisiniz?

iki modelde aynıdır türkiyede k 810i mevcuttur tavsiye ederim fiyatını hakeden bir model
  • Ben k850i 'yi aldığımda şarj etmedim%30 larda filan şarja bıraktım.Telefon kapalı idi Tam Dolu dedi öle 2-3 saat daha durdu ve sonra aldım.Artık şarjımı en geç %30 lara düşünce yapıyorum çünkü tam bitmesi iyi değilmiş galiba (duyum olarak aldım doğrularsanız çok iyi olur ) .Ama şu varki Tel açıkken şarj olurken max %99 'a dayanıyor.Hiç 100 görmedim.Bir kere 100 oldu ama 2-3 dk sonra yine 99 indi (şarjdaydı o süre içerisinde yine)
    Yardımcı olabilir misiniz ?
  • telefonu %0 oluncaya kadar bitirmeyin,bi kere BATARYA BOŞ yazısı çıkınca şarj'a koymak en mantıklısı,zaten orda bataryan bitti,şarja tak len diyor bize
    %30larda şarja koyman gerekmez,bence
    Benim k660i %100 oluyor sonra 4-5 dk sonra 99 oluyor normal yani ,benimki aşırı kullanımda hep 3gün gidiyor şarjı(günde ortalama 5 saat elimde)
    normalde beklemede 7- gün arası falan gidiyordur...telefonu çok az kullanıp eline almazsan 10 gün falan yani (dün gece 12 saatte ~%5 i azaldı...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: the spooks

telefonu %0 oluncaya kadar bitirmeyin,bi kere BATARYA BOŞ yazısı çıkınca şarj'a koymak en mantıklısı,zaten orda bataryan bitti,şarja tak len diyor bize
    %30larda şarja koyman gerekmez,bence
    Benim k660i %100 oluyor sonra 4-5 dk sonra 99 oluyor normal yani ,benimki aşırı kullanımda hep 3gün gidiyor şarjı(günde ortalama 5 saat elimde)
    normalde beklemede 7- gün arası falan gidiyordur...telefonu çok az kullanıp eline almazsan 10 gün falan yani (dün gece 12 saatte ~%5 i azaldı...)

haklısın dostum

birde ben telefonla çok haşır neşir olan biriyim

bataryanın bana uzun dayanması için yapabileceğim ayarlar var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.