Bildirim
İ doser hk.
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bak seni forumda görüyorum sürekli, zamanında ben de senin kovaladığın şeyleri çok kovaladım bu yüzden söylüyorum sana, soyut düşünmeyi bırak. zeki, akıllı biri olmaya çalışma çünkü öyle bir şey yok. kendini yaptığın işe vermek var. bu kadar. -
Bir kere uyku için kullanmıştım 10 dakikada dinledikten sonra beynimin içinden kulak çınlamasına benzer bir çınlama gelmişti ve uyumuştum ama sadece bir kere işe yaradı -
Hm. Tamam. -
Ne alakası var merak ettim. -
Neyin neyle?quote:
Orijinalden alıntı: MamiSTARKv2
Ne alakası var merak ettim. -
Küçükken merak etmiştim ben de ama yalanmış -
Hm tamam. -
Soyut düşünmek ile. -
Bi ara kullanmıştım. O ara işe yaradığını düşündüğümden psikolojik olarak etkilemişti bir ikisi ama şu an şüphelerim var. -
Ok.
Aynen arkadaşım diyince inanamadım.
Peki bir zararı var mı?
Yani sonuçta sanal eroin,kokain, alkoll almış oluyoruz. -
Hadesi ve LSD denemistim ise yaramisti -
Yok hocam zararı olduğunu sanmıyorum.
Kullandıklarım imkansız olan şeyler değildi; hızlı uykuya dalma, rüyaları kontrol etme gibi. Ya cidden etkiliyor ya da şansıma denk geldi. Bir süre sonra 1-2 kez işe yaramayınca silmiştim. Siz de deneyin işe yaramayınca salarsınız zaten.
Edit: Korkutucu olanları denemiştim ve sesler cidden korkutucuydu. Beyni etkilememiş olsa bile korkutucuydu hakkını vereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 21 Mart 2020; 16:0:48 > -
Tamam teşekkürler. -
çünkü anlamsızlarquote:
Soyut düşünmek ile. -
İ doser konusunun soyut düşünmek ile bir alakası yok.
Bak işte yorumlarda gördük böyle birşey var gerçekten işe yarıyor.
Sende ne dediğini bilmiyorsun ara sıra.
Uykun falan vardı o yüzden böyle yazdın galiba.
Herşey i buraya danışma gibi birşey demek istiyorsan
Her insanın birilerine danışması gerek ve bir çok insan sayemde ilginç şeyler görüp öğreniyor.
Bknz:i doser 'ı forumun yarısı bilmiyordur eminim. -
neden işe yarıyor peki bir düşün bakalım. sonra ilk yazdığım şeyi bir daha oku.quote:
İ doser konusunun soyut düşünmek ile bir alakası yok.
Bak işte yorumlarda gördük böyle birşey var gerçekten işe yarıyor.
Sende ne dediğini bilmiyorsun ara sıra.
Uykun falan vardı o yüzden böyle yazdın galiba.
Herşey i buraya danışma gibi birşey demek istiyorsan
Her insanın birilerine danışması gerek ve bir çok insan sayemde ilginç şeyler görüp öğreniyor.
Bknz:i doser 'ı forumun yarısı bilmiyordur eminim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X