Arkadaşlar ben de oynamak istiyrum ama kurulum dosyasını indirmek için file front a yönlendiriyor.Orada da bu oyun yok,ben mi bulamıyorum acaba?Yardımınızı rica ediyorum...
oyuna girmek için istenilenb şart falan var mı ?????
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
valla bilmiyorumda herkes forvet tek ben defansta kaldım şekil bu komedi valla
komediye bak ya tek kalmıs adam emrah misali
indiriyorum şuan resimlerden fena olmadığı belli oluyor
Ya bu futbolcu adına ne yazıyoruz?
Üye olamıyorum veritabanında hata diyip duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: eAgle 81
Üye olamıyorum veritabanında hata diyip duruyor
evet olunmuyor şuan
sunucu hatası verıyo oyun
Arkadaşlar kicks online gibi bir oyun duruken neden her tarafı hata dolu bu oyun üzerinde yoğunlaşıyorsunuz anlamadım. Grafilker mi çok iyi oynanabilirliği mi çok güzel. Bundada Kicks Online daki gibi oyuncu geliştirme var mı?
ya cok sacma bı oyun o oynadık bızde bında gercek futbolu yasıyorsun ofsayt kırmızı kartlar paslasmalar orda gereksız level kasmalar fln gerek yok
DAha kendi sitesindeki kayıt esnasında karşılaştığın sorunları görünce oyundan korkar oldum.Yok kullanıcı adı şu kadar harf oalcak yok sayı olmayacak yok türkçe karakter olmayacak..En sonunda istedikleri kriterlerde birşeyler uydurdum bukezde veri tabanı hatası....
güzelmi değilmi şimdi ona gore evde ugrascam
Tamam iyi güzel hoşda, maçlar hep 11-11 mi oynanıyor. Böyle bir durumda lag olmuyor mu, bu kadar insanı bir araya getirmekte zorlanılmıyor mu? Kicks de bile 5-5 maç yapalım derken kaç defa kopmalar laglar oluyor. Ben bu işe pek anlam veremedim. Bahsetsenize biraz şu oyundan çok merak ettim.
benide eklerseniz sevinirim adm Mustafa Keskin
bende bi türlü açmadı. bu nasıl iş anlamadım. Bilgisayarımda gayet iyi özelliklere sahip....
şuan üye olunuyor. benide kaydederseniz sevinirim. fer güner
quote:
Orjinalden alıntı: fguner88
şuan üye olunuyor. benide kaydederseniz sevinirim. fer güner