Bildirim
ı Bilin bakalım fiat linea'nın benzinli motorunu kimden alıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl yani
Çin arabalarının motorunu fiat kullanıcak.
-
fiat gm den aldığı dizel motorları gm gibi bir devi bırakıpta o abuk sabuk firmalardan motor alırsa zaten batmış olan fiat iyice batar hatta iflas eder..
çinliden evliya koyma avluya... -
evet kendi kulaklarımla duydum benzinli motorlarını cheery den alıp gelişmekte olan ülkeler için ürettiği linea da kullanacakmış fiat. -
gidişatını bilemem yaptıkları işlerin meyvesini alacak olan sonuçta onlar iyi veya kötü
"kendin ettin kendin buldun" diye bi söz vardır.
artık gerisini onlar düşünsün,ve alan vatandaş -
evet bende biliyorum olayı...avrupa otomobil kavramını bitirecekler böyle giderse -
çinli CHEERY motorları kendimi yapıyor arkadaşlar? yoksa başka markayla ortak falanmı?
imajı pek olmayan fiat bir kez daha denyolaşmış -
Kendi motorları çok mu iyiydi sanki..Bişey olmaz korkmasın kimse -
FİAT TA İTALYAN LANSİYA DENİLEN MOTOR VARDIR UNUTULMASIN BENDE PALİO VAR MOTOR İTALYADAN GELME TÜRKİYEDE MONTAJLAMALI
ŞU ANDA ÇİNDE MERSEDES BİLE ÜRETİM YAPIYO Bİ MARKAYI BU KADAR KÖTÜ KARALAMAYIN İSTERSENİZ
VE ŞUNUDA UNUTMAYIN ÇİN MALLARI DANDİK DİYENLAR ŞU ANDA KULLANDIĞIN BUTUN BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE GİYDİĞİNİZ ÇİN MALI KUMUŞLARDAN YAPILAN MARKA KIYAFETLERDE DANDİK
BU MARKALARDA ZARA KOTON MANGO V.B. YAKINDA BUNUN İÇİNE VAKKO DA GİRECEK BUNU UNUTMATIN -
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
fiat gm den aldığı dizel motorları gm gibi bir devi bırakıpta o abuk sabuk firmalardan motor alırsa zaten batmış olan fiat iyice batar hatta iflas eder..
çinliden evliya koyma avluya...
Fiat dizel motorları GM'den mi alıyormuş? -
1.3 MULTİJET MOTOR GM TARAFINDAN FİAT VE OPEL İÇİN YAPILMIŞ BİR MOTORDUR..VE KÜÇÜK HACMİNE RAĞMEN 90HP LİK VERSİYONU 1.5 DCİ 100HP MEGANE MOTORU İLE AYNI TORKU VERMEKTEDİR FİAT DİZEL MOTORLARI ÇOK İYİ ALBEA MULTİJET İLE TAM 8 KİŞİ VE YÜK İLE RAMPA ÇIKTIK 4 KM BOYUNCA RAMPA TIRMANDIK ARABA HİÇ 1.VİTESE İHTİYAC DUYMADI..
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
çinliden evliya koyma avluya...
Fiat dizel motorları GM'den mi alıyormuş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 7 Ocak 2007; 23:13:38 >
-
evet multijet motor ( 1.3 cdti corsanınkide ) GM nin motoru -
tamam da arkadaşlar ben bu konuyu çin malarını kötülemek için açmadım bilgilendirmek için açtım. -
Arkadaşlar ben bilmediğimden sormadım bunu...
CRDI ve multijet teknolojisi Fiat tarafından geliştirilmiştir. Fiat GM ortaklığında, Fiat Opele dizel motolarını kullanma hakkını, opel de karşılığında Grandepuntoya Corsa platformunu verdi. opeldeki tüm dizel motorlar Fiat motorudur.Grandepuntonun şasisi de Opel tarafından geliştirilmiştir. unutmayın Albea palio ve eski Puntoda kullanılan 1.3 70 hp multijet dizel motor kullanılmaya başlandıktan sonra Opel bu mmotoru kullanmaya başladı. Şu an bu ortaklık bitti ayrıca.
lütfen sağlam bilgilerle yola çıkalım. .
Linea nın motorunun Çinde üretilmesi anormal değil bence. Bütün markaların Çinde veya Çin markası desteğinde ürünleri var.
İyi geceler diliyorum -
bende izledim bugun o programi.
aynen arkadasin dediklerini soylediler.
bu yeni arac albeanin biraz daha ust versiyonu olarak cikacakmis.
yani o kesime hitap ediyormus.
hayirlisi olsun insallah.bakalim gorecegiz ne kadar iyi yeni motorlari... -
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
bende izledim bugun o programi.
aynen arkadasin dediklerini soylediler.
bu yeni arac albeanin biraz daha ust versiyonu olarak cikacakmis.
yani o kesime hitap ediyormus.
hayirlisi olsun insallah.bakalim gorecegiz ne kadar iyi yeni motorlari...
Ben de izledim. Bu araç C sınıfı olacak ve Batı Avrupa pazarı hedeflenecek dedi adam. gerçi sedan araba pek batı avrupada tutulmaz ama pazara sunacaklarmış. -
abi fiat işte cok sasırmadım -
Fiat motorları fiyatına göre gayet dayanıklı motorlardır. Hatta Autoshow dergisi 100000 km testinde Brava motoru Onno Usta incelemesinde sıfır aşınma göstermişti. Chery ise kendi motorunu geliştirmiş bir Çinli. Yani gerçekten şu Çinden korkmamız lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
evet multijet motor ( 1.3 cdti corsanınkide ) GM nin motoru
Fiat-GM evliliğinde FIAT tarafından geliştirilmiş bir motor. Hatta Fiat'ın 1,9 JTD leri A .Romeo, Opel ve Saab tarafından da kullanılıyır. -
Ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar için. Kaynak http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=155644
Uluslararası Yılın Motoru Jürisi, 1.0-1.4 litre kategorisinde Fiat ve GM tarafından üretilen 1.3 litre Multijet turbo dizel motoru 2005 yılının motoru seçti. Uluslararası Yılın Motoru Jürisi 26 ülkeden motor konusunda uzmanlaşmış 56 gazeteciden oluştu. Jüri kararını verirken birden fazla ülkede satışa sunulan araçların tümünün motorlarını inceledi. Yarışmaya katılan liste son bir yılda pazara sürülen yaklaşık 60 yeni motoru içeriyordu.
1.3 Polonya yapımı common rail dizel motorun özelliklerini içeren multijet teknolojisi Fiat Araştırma Merkezi tarafından geliştirildi. MultiJet ana enjeksiyonu elektronik kontrol vasıtasıyla daha küçük parçalara bölerek daha sessiz yanma, düşük emisyon ve daha yüksek performans sağlıyor. Bu yeni 70 bhp ve 170 Nm'lik motorun en önemli kazanımlarından bir tanesi de daha hafif olması. Aynı zamanda kompakt bir mimariye de sahip olan motor, böylelikle pek çok değişik araçta kullanılabiliyor. Fiat Powertrain İtalya Ürün Geliştirme Müdürü Paolo Ferrero, "2004 yılında 1.3 dizel motordan 405 bin adet üretildi" dedi.
Benzer içerikler
- en iyi bijon anahtarı hangisi
- araçta elektrik kaçağı nasıl tamir edilir
- polis nereye şikayet edilir
- honda civic orjinal balata markası
- fluence paket sıralaması
- mitsubishi colt
- togg renk seçenekleri
- togg bayisi nerede
- ford puma 2025
- renault e-tech fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X