Şimdi Ara

İ 30 1.4 mpı nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm beyler arac altmayı dusnyrm hyundaı i30 da karar verdm fakat bu motor secenegı yenı eklendı brde 49.900 fıyatı var arac makyaj gorcek birde. Sorum su sımdı alsam mı yoksa beklesem mı 2015 fıyatlar artarmı ne yapmalym karar veremedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şahsen hyundai sahibi olarak hyundai önermiyorum. Tüm araçları muadillerine göre daha fazla yol sesi alıyor ve güvensizlik hissi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Hocam şahsen hyundai sahibi olarak hyundai önermiyorum. Tüm araçları muadillerine göre daha fazla yol sesi alıyor ve güvensizlik hissi veriyor.

Yapma sımdı bunu bna tam begendgm bır arac bulmuştum. Sızde ne vardı i 30 alınmaz mı sımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Hocam şahsen hyundai sahibi olarak hyundai önermiyorum. Tüm araçları muadillerine göre daha fazla yol sesi alıyor ve güvensizlik hissi veriyor.

Yapma sımdı bunu bna tam begendgm bır arac bulmuştum. Sızde ne vardı i 30 alınmaz mı sımdı.

Golfun güçsüz motor seçeneklerinde araka süspansiyonlar bağımsız değil golf bitmiş diyen var. Bence test edin öyle karar verin. O mesajı yazanın accenti vs vardır bütün hyundai modelleri bir sanıyordur.

Şuan golflerde indirim var. Baz modeli 51500 gibi oluyormuş. Ben onu yada leonu tercih ederdim açıkçası ama sizin için en doğrusunu siz bilirsiniz. O yüzden gidin test edin ve kendiniz karar verin. Kulaktan dolma bilgiyle iş yapılmaz.

• Hocam i30 u bilmem kafanızı karıştırmak da istemem ama ceed kullandım 2 sene kadar çok memnundum. İ30 ile ceed kardeş araçlar o yüzden şöyle bi yorumda bulunayım ceed i gözüm kapalı tavsiye ederm.

• Valla yol sesi fazla alıyor diyen kişi hangi araç kullanıyor bilmiyorum ancak bende 2014 i30 1.6 dizel otomatik var. Alırken anlaştım ses yalıtımı yaptım ayrıca ve şu an cillop gibi maşallah 120yi geçmedikçe rüzgar sesi filan almıyor. Fazla yakması dışında hiçbir sıkıntım yok. Bir de kokpiti gözüme hoş gözükmüyor o kadar

• 1.4 mpi yeni geldi kullanıcısı olduğunu zannetmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.0 firefly mı 1.6 Dizel mi
    geçen yıl açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Slm ben bu yenı eklenen 1.4 mpı motoru duşnyrm sızce nasldır suan golf 5 ım var elımde konforu fln farkeder mi

• hocam 1.4 atmosferik motorlu i30 alana kadar bir sürü alternatif var. onları beğenmezseniz i30 alın. baz donanımlara çok zam yapmazlar, aceleye getirmeyin derim.

bir üye 44 bin liraya 1.6 edition astra teklifi aldığını yazmış. http://forum.donanimhaber.com/m_100776447/f_//tm.htm

eğer seat'ın elinde kaldıysa 1.2 tsi leon alınabilir. bu saatten sonra 2014 1.2 tsi baz donanım golf olacağını sanmıyorum ancak soruşturun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Aralık 2014; 0:54:05 >
  • 1.33 auris 46 lira. Ben olsam auris alirdim

• landscapee kullanıcısına yanıt
    1.4 yeni değil accent era daki aynı motor ,onlara sorun motor için.

• Bunlardan hangisi arabanin markasi?
    İ mi?
    30 mu?
    1.4 mü?
    Mpi mi?

• quote:

Slm ben bu yenı eklenen 1.4 mpı motoru duşnyrm sızce nasldır suan golf 5 ım var elımde konforu fln farkeder mi

Hocam buna ben karar veremem. Bence bi test edin, bakın inceleyin güzelce kullanın.

Ama bana soracak olursanız golf 5den geçmeyi pek mantıklı bulmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

quote:

quote:

Golfun güçsüz motor seçeneklerinde araka süspansiyonlar bağımsız değil golf bitmiş diyen var. Bence test edin öyle karar verin. O mesajı yazanın accenti vs vardır bütün hyundai modelleri bir sanıyordur.

Şuan golflerde indirim var. Baz modeli 51500 gibi oluyormuş. Ben onu yada leonu tercih ederdim açıkçası ama sizin için en doğrusunu siz bilirsiniz. O yüzden gidin test edin ve kendiniz karar verin. Kulaktan dolma bilgiyle iş yapılmaz.

hocam aracım i20 ama. i20 yi uzun yolda fiestayla i30uda golfle kıyaslama imkanım olmuştu. Bende 60 70 baından bir araç almayı düşünüyorum bende araştırıyorum. Geçenlerde bi oto test dergisi yanlış hatırlamıyorsam octavia golf focus i30 kıyaslamıştı. İçlerinde en fazla ses alan araç i30 du 69 desibelmi neydi. Bulursam burayada koyarım. Yanlış anlaşılmasın kimsenin arabsına laf etmiyorum ama ynei araç alacak olan arkadaşlara izlenimlerim sonucunda yorumlarımı iletiyorum.

Özellikle fiestayı kullandıktan sonra i20 yi duvara gömesim geliyor. Bu kadar kalite farkı olamaz yahu (ikiside 2012 baz model)

• Şİmdi beni topa tutarlar yada eksilerler ama;turbo olmadıkça C sınıfı bir araçta 1.4 atmosferik motor kötü performans ve uzun yolda işkence demektir.
  • quote:

Slm beyler arac altmayı dusnyrm hyundaı i30 da karar verdm fakat bu motor secenegı yenı eklendı brde 49.900 fıyatı var arac makyaj gorcek birde. Sorum su sımdı alsam mı yoksa beklesem mı 2015 fıyatlar artarmı ne yapmalym karar veremedım.

Performans olarak gayet yeterli gözüküyor ancak diğer özellikleri için birşey diyemem.

• Blue drive donanimi ise arac baya bir kirpilmis,celik jantli vs sirket aracina donmus.1.4 mpi 100hp,i30 zaten agir cok performans beklentiniz olmasin.Tek avantaji lpg.2015de yeni makyajli modeller gelcek fiyat bir miktar fazla olur ama bence bekleyin veya 1.4u hic dusunmeyin.1.2 tsi leon bakilabilir.

i30da yol sesi var bu arada ama digerlerine kiyasla fazla degil,ayni sayilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.4 yeni değil accent era daki aynı motor ,onlara sorun motor için.

Hyundai bin çok farklı 1.4 motorları var. Accent motoru değildir muhtemelen. LPG uyumlu olması avantaj ama fiyat 1.6 arasında çok az fark var.

• 1 ton küsürlük accentte kullanmıştım iyi gidiyordu yani yetiyordu ama 200-300 kg fazla bir araç için yetçeni bek sanmıyorum.

• KISACA O ARACIN HAKKI O MOTOR DEĞİL.Yur dışında bu aracı 2.0 GDI 173 HP Motor ile alıyolarEn azından 1.6 GDI İle alınması gerek bir gücü hissedersiniz1.4 MPI Epey zayıf,hissiz gelir bu kasada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.