Şimdi Ara

HZ NUH'UN HAYATINI ANLATAN NUH FİLMİNE GİTCEKMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce bu film güzelmidir ? afişinden güzel olduğu anlaşılıyor birde bu film niye Perşembe vizyona girdi Cuma günü vizyona girmesi gerekmiyordu ?
     HZ NUH'UN HAYATINI ANLATAN NUH FİLMİNE GİTCEKMİSİNİZ ?

• 3 boyutlu geliyormuş sanırım izlenebilir
  • 130 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilmiş, oyuncular da güzel izlenir.
  • gitmeyi düşünüyorum.
  • Büyük ihtimalle.Sevdiğim oyuncular var.
  • gitmeye çalışacağım
  • Yarın gideceğim. Kadrosu çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadro çok iyi.Beklediğim bir filmdi.

• Sirf yonetmeni icin bile gidilir , bence iyi bir film cikacak

• Gidicem bu filme izlenmesi gereken bir film bence.

• Sinemada iki kere fragmanına denk geldim, iyi bir iş çıkarmışlar gibi görünüyor gitmeyi düşünüyorum.
  • Bol efekt zengin görsellik.Sinemada izlmek için ideal. Vaktim olurasa gitmeyi düşünüyorum.
  • Afişinden mi anladın

Gökten her an şimşek inebilir salona . Gitmemeyi ve izlememeyi tercih ederim herhalde Şimşek çarpmasına karşı alerjim var
  • Güzeldir
  • 3 boyutlu değil gidicem. 3 boyutlu gözlerimi çok ağrıtıyor çünkü
  • Gidenler yorum yapabilir mi?Tavsiye eder misiniz?
    Haftasonu gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Nisan 2014; 22:59:07 >
  • Bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum.

Editlerim.
  • Uzun süredir beklediğim bir film, haftasonu giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Gidenler yorum yapabilir mi?Tavsiye eder misiniz?
    Yarın gitmeyi düşünüyorum.

Bugun 18:30 seansini izedim.
    Hayatimda izledigim en kotu film diyebilirim. Hz. Nuhu insan dusmani yanliz basina ailesi ile daglarda yasayan insanlardan surekli kacan birisi olarak gosteriyorlar. Ruyasinda yeryuzunun sular altinda kalacagini goruyor ve gemi insaa etmeye basliyor buraya kadar hersey normal gemisinie tum hayvanlar geliyor biniyor iyi tamam. Olay bundan sonra kopuyor. İnsanlar gemiye geliyor krallari madem dunya yok olacak diyor bizide gemiye al diyor nuh kabul etmiyor tum insanligin yeryuzunden silinmesi gerektigini bunu allahin emrettigini soyluyor. Cunku insanlar dunyayi kirlettiler falan filan hicbir insani almiyor gemiye kendi ailesinden baska. Yagmur basliyor Diger insanlar gemiye girmeye calisiyor Nuha yardim eden devler var onlar insanlari oldurup gemiye almamaya calisiyor ve basariyor. Sel basliyor tum insanlar oluyor birtek kendi ailesi kaliyor. neyse sona dogru ogullaindan birinin evli oldugu karisindan cocugu oluyor. Hz. nuh kiz olursa oldurmemiz gerek diyor erkek olursa kendi olumunu bekleyecegiz diyor. Aslinda tum insanlarin yeryuzunden gitmesi gerektigini dusunuor. Kiz torunlari oluyor ve onlarida oldurmeye calisiyor ailesi zar zor ikna ediyor falan. En son gemi karaya oturuyor yagmurlar diniyor. Hz. nuh kendini suclu hissediyor allah herkesin olmesini gerektigini soyledigi icin oda kalan torunlari yuzunden kendini suclu hissediyor ve kendini ickiye veriyor iyice ayyas olup cikiyor. daha cok detay var kabaca boyle. gercek Hz. nuh ile uzaktan yakindan hic alakasi yok. İnanciniz nedir bilmiyorum ama bu nuh bizim nuh degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 3 Nisan 2014; 22:55:22 >

• Ha gorsel acidan idare eder. Ben imaxe gittim 3d olani. Anladim ki 3d bana gore degil film zaten karanlik gozluklerden sonra iyice karanlik oluyor hic zevki olmuyor. Ses efektleri guzel ama
    filmin konusu herseyi golgede birakiyor. verilen paraya yazik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.