Şimdi Ara

Hz. Muhammed Karşısındaki kişinin lafı Bitmeden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peygamber Efendimiz(S.A.V.) Karşısındaki kişinin lafı Bitmeden konuşmaya Başlamazmış. Aslında baktığınız zaman çok basit Bir İnsani özellikmiş gibi Gelebilir ama, bir KENDİNİZ DAHİL bir düşünün bakalım Kimde var bu özellik? Biliyorum HİÇBİRİMİZDE. ÖYLE BİR İNSAN YOK...😌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende var normalde ama karşımdaki kişi üste çıkmaya çalışıp bana söz hakkı tanımayınca mecbur kesmek zorunda kalıyorum. Yoksa dinlemiyor insanlar, sürekli konuşuyor.

• Belkide nadiren de olsa vardır insanların çok azında bu özellik ama, şu an düşündüm de yahu gerçkten de ne bulunmaz bir insanı özellik miş bu yahu!!

• bir siyasi tartışma programını aç izle herkes patır kütür söz kesiyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 13 Kasım 2020; 12:22:32 >
  • Zekasına güvenen insanlar yapıyor bunu genelde. Karşıdakinin konuşmasını bitirmesini sakince bekleyip hepsine tek tek cevap verebiliyorlar. Ama panik olanlar, suçluluk hissedenler, zayıf olanlar, zekasına güvenemeyenler karşıdaki konuşurken araya atlayıp bozmaya konuyu saptırmaya dikkat dağıtmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece bilidiğim şeyler hakkında tartışırım ve sonuna kadar savunurum ama karşımdakinin sözünü de kesmem dinlerim o ne diyor, bilgisi nedir. Bilmediğim işlere ASLA bulaşmam, zaten her şeyi bilmek zorunda değiliz. İlgimi çekiyorsa konuyu derinlemesine öğrenip (not edip yada deneyimleyip) sahaya hazırlıklı çıkarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ark var lafını bitiremiyor bir türlü bu sefer ben ne söyleyeceğiimi unutuyorum uzattıkça uzatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden öyle değildi eski programlara bak birisi konuşurken karşıdaki beklerdi öylece not alırdı.

• İ

• Bir de şöyleleri var boş gereksiz mevzuları karşında saatlerce uzatırlar Öylerini direk uyarırım lafı yüzlerine vururum ve konu HEMEN raylarına oturur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Eskiden öyle değildi eski programlara bak birisi konuşurken karşıdaki beklerdi öylece not alırdı.

biliyorum hocam, şimdi artık tekme tokat girişiyorlar. 90larda solcuların tartışması bile olay olmuştu.

• Öyle adamlarla muhatap olma kesin çözüm

• Vayyy kenarda dursun vaktim olunca izleyeceğim. 👍😉❤👌😎

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.