Şimdi Ara

Hyundai yol yardım rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım 2014 model Hyundai i10 aracığımla seyir halindeyken bir anda araç gaz yemedi . Vites değiştirdim ancak hiç bir fayda etmedi bu arada sarı renk motor arıza ışığı yandı. Motor durmadı ancak , Boşta gaza basınca araba nasıl araba tepki vermiyorsa aynı durum oldu. Hızım düşük olduğundan kaza bela yaşanmadı Allah'a şükür.

Aracı sağa çektim, kontoğı kapattım. Bir süre bekleyip tekrar aracı çalıştırdım. Araç tepki verdi. Birkaç metre ileri ve geri yaptım sorun yok gibiydi ancak motor arıza lambası sönmedi. Hyundai yol yardımı aradım ve durumu anlattım. Aracı çekebileceklerini söylediler. Bende doğal olarak yoluma nasıl devam edeceğimi ve bana başka bir araç verip veremeyeceklerini sordum. Böyle bir hizmetlerinin olmadığını yola kendi imkanlarımla devam etmem gerektiğini söylediler . bu olay dün akşam 9 gibi Başıma geldi. Araca pazartesi günü kontrol edeceklerini problemin nekadar zaman alacağını bilmediklerini söylediler. Ben de yoğun çalıştığımı Aracın bana lazım olduğunu o zaman pazartesi günü bana servis olarak araç vermelerini istedim, öyle bir hizmetlerinin de olmadığını araç vermediklerini söylediler .
    Ben aynı zamanda Renault kullanıcısıyım ,benzer durum reno aracımızla da Başımıza geldi ve anında araç tahsis ettiler. Hatta aracımı Bakım için servise götürdüğümde ya gideceğim yere kadar götürmeyi Yada gecici bir süre için başka araç tahsis etmeyi teklif ediyorlar. Daha önce Opel kullandım oda aynı şekildeydi. Başka bir arkadaşımda Toyota yaris var , oda yolda kalınca Toyota yol yardım hemen başka bir araç tahsis etti.
    Ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Arabalarına bir lafım yok ancak sırf servis rezaleti Yüzünden bir daha Hyundai araç alacaksam 2 kere düşünürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyi de servis size arac tahsis etmez. Kaskonuzla bir gorusun. Hyundaiden ikame arac veremeyeceklerine dair yazili imzali kagit alin Ve arac kiralayin, bunu da hyundaiye e fatura edin. Odemezlerse kiralama faturaniz ile tuketici heyetinden paranizi tahsil edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Eylül 2014; 11:15:12 >
  • Hocam ben daha önce de reno aracımızla yolda kaldım. Renault bana araba verdi.

Hatta Servise bakım için gittiğim zamanlarda bile aracımı alana kadar başka bir araç tahsis ediyorlar, Yada gideceğim yere kadar götürüyorlar, aracımın işi bitince bulunduğum yerden alıp servise kadar getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tontonum

kasko olursa araba veriyor kasko. ancak servislerin araba verdiğini bir tek avek te duymuştum. ancak pek bi bilgim yok bu konuda

Kasko var da peki kaskodan istersek kasko bozuluyor mu?

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bilgi almak için sorunlarını paylaşmak için böyle konular açıyorlar. Gereksiz bir cevap olmuş. Üslubunuz çok yanlış

• Yol yardım kısmı ile ilgili bilgim yok ancak bir arkadaşımın Hyundai aracını bakım için saat 10 gibi Gaziemir Hyundai servisine götürdüğümde açık büfe kahvaltı vardı, ve neredeyse yemem için beni zorlamışlardı..

• Iyide toyotasi olan arkadasin araci servise girdi 3 gunluk servisten arac verdiler. Golfu olan arkadasin aracu servise girdi 4 gun icindi servis arac verdi. Arkadasin verdigi orneklerde var demek ki arac verebiliyor servis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz zamanında 6 Sene Hyundai kullandık böyle bir şey başımıza gelmedi ama biz 75.000 Km kullandığımız araçta filtre ve Yağının haricinde servise gitmedik ve Bir sorunlada karşılaşmadık.Sadede gelirsek Yol yardım size araç tahsis etmez Kaskodan talep etmeniz gerekirdi.Araçtan soğuduysanız promlem halledildiğinde aracınızı satın ve farklı marka araç alın çünki o aracı kullandığınıza artık keyifte alamassınız.
  • http://www.hyundai.com/tr/tr/Services/HyundaiService/RoadsideAssistanceService/index.html

Burada eve dönüş/seyahate devam klozu var. Demek ki görüştüğünüz kişi ya bunu bilmiyor ya da bu klozun özel bir durumu var. Örneğin şehir dışında, ikamet ettiğiniz yer haricinde meydana gelen arızalar vs... ile sınırlı bir yardım olabilir. Size tavsiyem Hyundai müşteri ilişkileri ile görüşerek bir kayıt açtırmanız. Olumlu veya olumsuz her neyse ilgilenip size geri dönüş yaparlar. Ben çoğu sorunla çok objektif ilgilendiklerini bizzat yaşayarak gördüm.... Geçmiş olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her kasko araç vermez mi ? Şimdi aradık kaskoyu. Sizinki hangisi idi size böyle bişey söylemiş miydik vs dedi? Ne yapmak lazım?

• Gene bir yakınım q5 model aracını servise verdiğinde 1.8 a4 tahsis edilmişti kaskoluk bi durum yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç garantisi devam ettiği sürece arıza durumlarında araç vermek zorundalar. En azından ben çevremde böyle gördüm. Büyük ihtimalle o servisin işgüzarlığıdır. Durumu hyundai'ye bildirin. Tepelerine çöksünler. Ya da arkadaşın dediği gibi araç verilmemektedir gibi bir kağıdı servis kaşesi ve yetkili imzası ile alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Hyundai sana bir de karı bulsa ne dersin? Kaskon varsa bunu kaskondan talep edersin. Yol yardım araç tahsis etmez

Geldi hyundai satış danışmanı

Markalarını böyle canla başla savunduğun için sana bir tane i30 u paket yapıp gondereceklermis

Hocam samet de gelsin siz o zaman gorun konuyu

Gelsin gelsin bir o eksikti

• dal gibi ortada bırakmışlar sizi, hani yardım? türkiyede herkes iş sallama yapılıyor, şikeyet edin assana bildirin olmadı assanı koreye bildirelim. şu ülkeye adama özel muameleden ve sallama sallama iş yapanlardan gına geldi
  • Hizmet anlayışı servisten servise değişiyor malesef ki. Bundan markayı sorumlu tutamayız ama gerekli şikayeti genel merkeze yapabilirsiniz mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Araç garantisi devam ettiği sürece arıza durumlarında araç vermek zorundalar. En azından ben çevremde böyle gördüm. Büyük ihtimalle o servisin işgüzarlığıdır. Durumu hyundai'ye bildirin. Tepelerine çöksünler. Ya da arkadaşın dediği gibi araç verilmemektedir gibi bir kağıdı servis kaşesi ve yetkili imzası ile alın.

Bize hundai yol yardım bunu söyledi. Daha servise götürmedik valla kimi kime şikayet etcez şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

dal gibi ortada bırakmışlar sizi, hani yardım? türkiyede herkes iş sallama yapılıyor, şikeyet edin assana bildirin olmadı assanı koreye bildirelim. şu ülkeye adama özel muameleden ve sallama sallama iş yapanlardan gına geldi

Aynen öyle. Sizde de mi hundai var hocam? Araç veriyorlar mı normalde bilginiz var mı?

• Bir yere giderken eğer araç garanti dahilinde ise size araç vermek zorundalar. Hatta evinizden uzakta bir yerde iseniz size araç yapılana kadar otel bile bulmak zorundalar.
  • Yasinayse Y kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum işte :D bilmemiz lazım. ben şikayet ederim böyle bir durum gerçekse, yani şu an tlf imkanım yok akşama hyundai servisi arayıp öğrenebilirsem ve böyle bir durum varsa bunun adı nasıl bir yol yardımı olur. garantili araçta sorun olduysa sorun çözülene kadar mağduriyetinizin giderilmesi lazım
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kendimi tutamadım haklısınız. Hyundai fanı değilim bu arada ben de araç bakıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.