Şimdi Ara

Hyundai'ye Autobest Ödülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtıldığı günden bu yana toplam 34 ödülün sahibi olan Hyundai Elantra, bu ödüllerin en prestijlilerinden biri olan “AutoBest 2012”yi, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenen özel bir törenle aldı.

milliyet alıntıdır.

• Ülkemizdekilerde de bu ebatta jant ve lastikler olsa keşke o güzelim arabaya küçücük lastikler bütün estetğini bozuyor
  • Vw almadığı için bu ödülü pek umursanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Vw almadığı için bu ödülü pek umursanmaz.

ya da şike vardır,gerçeği yansıtmaz.
  • Hyundai-KIA için "Japonlar'ın seviyesine gelemedi daha" geyiği yapanlar var ya bu forumda 2012 yılında, ben ona çok gülüyorum işte.

• Tebrik etmek lazım çok geliştirdiler kendilerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 8 Şubat 2012; 8:37:23 >
  • önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor der Einstein amcamız

bu marka, çoğu kişinin, atomu parçalamaktan daha zor bir iş olan ön yargılarını yıkmayı başardı

2013 hyundai genesis coupe görmeyen varsa baksın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ödül almak tek başına yetmiyor
    48100-58800 fiyat aralığında satılan elentra
    satış listelerinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Tebrik etmek lazım çok geliştirdiler kendilerini...

Kesinlikle. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

ödül almak tek başına yetmiyor
    satış listelerinde yok

Satış listesinde olmaması o aracın kötü olduğunu göstermiyormuş demekki...
    Tıpkı i30 da olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 8 Şubat 2012; 9:02:35 >
  • quote:

quote:

satış listelerinde yok

kötü demedim ki dikkatli okursanız
  • quote:

quote:

quote:

satış listelerinde yok

kötü demedim ki dikkatli okursanız

Bende size kötü dediniz demedim zaten öyle diyenlere ima ettim

• yav bu hyundai elantra için ödül aldı diye ayrı ayrı konu açılması çok sıktı artık
    güzelse güzel arkadaş
    iyide neden aldım buyrun incelemelerim başlıklı çok fazla konu göremiyoruz
    fanatiklik yapacağınıza biriniz alında kullanın bizlere bilgi verin bizde bilgilendikçe önyargılarımızı kıralım arkadaş
    satış listesinde yok diyor adam haklı mı haklı satmıyor türkiyede o kadar ödül alsa ne
    en iyi ödül satıp etrafta gördükçe konforu yakıtı sağlamlığı hakkında bilgi edindikçe satışlarının artmasıdır bence
    ne kadar çok satılırsa sağlamlığı servisi yakıtı duruşu yol tutuşu falan gibi kriterler karşısındaki puanının halk tarafından belirlenme ihtimali artar kanımca
    benim önyargım var ancak kötü demiyorum diyemem çünkü alan kullanan görmedim yorumlarını bilmiyorum
    arkadaşımız bir hyundai yada kia alıyor sonra tüm modellerin savunuculuğunu üstleniyor anlamıyorum bu işi
    dediğim gibi keşke biri alsada fotoğraflar yorumlar eklese
    ben almadım almamda zaten ancak fikir paylaşımı için sadece ... ödülü aldı haberleri yetmiyor hyundai yada kia nın iyi markalar olduğunun benimsenmesine
    accent blue çıkarmış adamlar
    bu forumda sayfası var bakın bakalım ağırlık olumlu yönde mi olumsuz yönde mi?
    ben buna bakarım sadece ödülüne kaporta şekline değil

• quote:

Orijinalden alıntı: aob_hatay

yav bu hyundai elantra için ödül aldı diye ayrı ayrı konu açılması çok sıktı artık
    güzelse güzel arkadaş
    iyide neden aldım buyrun incelemelerim başlıklı çok fazla konu göremiyoruz
    fanatiklik yapacağınıza biriniz alında kullanın bizlere bilgi verin bizde bilgilendikçe önyargılarımızı kıralım arkadaş
    satış listesinde yok diyor adam haklı mı haklı satmıyor türkiyede o kadar ödül alsa ne
    en iyi ödül satıp etrafta gördükçe konforu yakıtı sağlamlığı hakkında bilgi edindikçe satışlarının artmasıdır bence
    ne kadar çok satılırsa sağlamlığı servisi yakıtı duruşu yol tutuşu falan gibi kriterler karşısındaki puanının halk tarafından belirlenme ihtimali artar kanımca
    benim önyargım var ancak kötü demiyorum diyemem çünkü alan kullanan görmedim yorumlarını bilmiyorum
    arkadaşımız bir hyundai yada kia alıyor sonra tüm modellerin savunuculuğunu üstleniyor anlamıyorum bu işi
    dediğim gibi keşke biri alsada fotoğraflar yorumlar eklese
    ben almadım almamda zaten ancak fikir paylaşımı için sadece ... ödülü aldı haberleri yetmiyor hyundai yada kia nın iyi markalar olduğunun benimsenmesine
    accent blue çıkarmış adamlar
    bu forumda sayfası var bakın bakalım ağırlık olumlu yönde mi olumsuz yönde mi?
    ben buna bakarım sadece ödülüne kaporta şekline değil

Ben çevremde arada sırada görüyorum bu elentralardan hiç satmıyor değil yani, ama gördüğüm kadarıyla hyundai bu aracı daha çok amerikada avustralyada vs. satıyor. TR ye çok fazla elantra getirmediler. Zaten dizel seçeneğide yok. Hyundai artık volkswagen-doğuş gibi tok esnaf rolünde.

• Okul harcımı yatırmak için bankaya geçtim ve metalik bronz renkli elantra gördüm
    Yer: Yalova

ve bu hale getirebiliriz
  • Bu aracın bu kadar ödül almasını aklım hayalim almıyor. yani bir aracın ödül alabilmesi için , diger araçlardan daha üstün özellikleri olması lazım.

Bu araçta ne var ? çarpışma testinden 7 yıldız mı aldı ?
    mercedes konforu mu veriyor bu segmentte olmasına rağmen?
    hiç kullanılmayan teknolojiler mi kullanıldı ?
    araç kendi kendine mi gidiyor?
    malzemesi çok çok mu iyi ?
    yol tutuşu veya motoru rakiplerinden çok mu üstün ?
    şanzumanı çift degilde 5 kavramamı?

yani atıyorum bir astradan, bir civicten, bir golften, bir focustan üstün olan yanı ne bu aracın biri çıkıp 1 tane özellik söyleyebilir mi ?

sakın daha ucuz demeyin fiyatlar ortada...
  • Sürekli geliştiriyorlar kendilerini haklarını teslim etmek lazım.Ancak bu aralar fiyat politikalarını biraz gözden geçirmeliler bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Bu aracın bu kadar ödül almasını aklım hayalim almıyor. yani bir aracın ödül alabilmesi için , diger araçlardan daha üstün özellikleri olması lazım.

yani atıyorum bir astradan, bir civicten, bir golften, bir focustan üstün olan yanı ne bu aracın biri çıkıp 1 tane özellik söyleyebilir mi ?

tüm dünyada bu markalardan daha ucuz hocam bu yüzden ödül alıyor, ben de kabul ediyorum iyi araç ama hyundai bizi öpmeye kalkışınca satmıyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Bu aracın bu kadar ödül almasını aklım hayalim almıyor. yani bir aracın ödül alabilmesi için , diger araçlardan daha üstün özellikleri olması lazım.

tüm dünyada bu markalardan daha ucuz hocam bu yüzden ödül alıyor, ben de kabul ediyorum iyi araç ama hyundai bizi öpmeye kalkışınca satmıyor işte.

Tamam kardeş kabul diyelim ki tüm dünya da diger modellerden ucuz ama ne kadar ucuz :) yani eger atıyorum bir honda civicten 5 bin lira daha ucuzsa diyelimki ödüle adaylıgı hak ediyor. ama tr de 5 bin lira pahalı, yurt dışında sanmıyorum ki 5 bin lira ucuz olsun arada 10 bin lira fark mı var yani ? ki dedigim gibi ucuzluk bile ödül almaya bahane degildir. bence herzamanki gibi otomobil dünyasında istenilen bir marka sattırılma amaçlı ödül dağatılmaya devam ediliyor. hiç beklenmeyen ve haketmeyen onlarca marnakın modeli ödül aldı şimdiye kadar hala da devam ediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Tamam kardeş kabul diyelim ki tüm dünya da diger modellerden ucuz ama ne kadar ucuz :) yani eger atıyorum bir honda civicten 5 bin lira daha ucuzsa diyelimki ödüle adaylıgı hak ediyor. ama tr de 5 bin lira pahalı, yurt dışında sanmıyorum ki 5 bin lira ucuz olsun arada 10 bin lira fark mı var yani ? ki dedigim gibi ucuzluk bile ödül almaya bahane degildir. bence herzamanki gibi otomobil dünyasında istenilen bir marka sattırılma amaçlı ödül dağatılmaya devam ediliyor. hiç beklenmeyen ve haketmeyen onlarca marnakın modeli ödül aldı şimdiye kadar hala da devam ediyor

bu da diğer bir yön fiat panda yılın otomobili seçilmişti hatırlarsanız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.