Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (479. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.983
Cevap
244
Favori
1.061.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 245 45 19 janta bu ölçülerin de takilmasi sıkıntı yaratmiyor degil mi? Bir de örnek olarak foto atmaniz mumkunse nasil göründüğünü görelim. Ozelden de atabilirsinizHYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawy L kullanıcısına yanıt
    2-3 aydır kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 1.300.000₺ kadar bütçem var. Bunu belki birkaç ay sonra 1.500.000₺ yapabilirim. Bir önceki kasa Tuscon düşünüyorum ve uzun süre kullanma niyetim var. Benzinli veya dizel olanlarda kronik sorunları var mı?

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

2020 model, 4 yildir aktif kullanmaktayim. Henuz yillik bakimlari dışında sorun yaşamadım şükür. Araç 4x2. Dizel sehir ici sehir disi ortalama tuketim 6.8, uzun yolda 90 100 km hizla tuketimde 5.1 ortalamayi da gördüm. Sadece ben kullansam 6yi da görürüm. Ama kadinlar da isin icine girince tüketim artiyor😏

araba harika hocam hiç düşünmeyin derim

Bence biraz daha bütçenizi zorlayıp elinizdeki miktarı arttırırsanız yeni kasa da alabilirsiniz gibi gözüküyor. Aciliyet yoksa ben az daha üzerine ekleyip yeni kasayı tercih ederdim. Ben yeni kasanın içini çok beğeniyorum.

• Merhaba arkadaşlar. uzun süredir buraya bakmıyordum aradcı değiştirdiğim için.

Tucsonla sadece bir defa ailece yurtiçi gezi yaptığımız için stepne olsun yanımızda diye bir ix35 jant lastik almıştım. Doğu tarafına gideceğimiz için, sonrasında da karaneniz turu düşündüğümüz için uzun mesafeler ıssız yollar olabilir diye almıştım. Gezide yanımıza aldık ama Hiç kullanmam gerekmedi çok şükür.

Hankook 225 60 17 99H lastik ve jant. 17 inç tucson ile birebir uyumlu zaten ix35 aynı aracın devamı olduğu için.

ihtiyacı olan varsa balkonda kalmış öyle, satmayı düşünüyorum. eski falan ama iş görür acil durumda diye almıştım. Lastik fiyatına jant lastik. yer ADANA.

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)

• Yeni Tucson larda otomatik park var mı? Tek reklam yaptıkları remote parking assist.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi günler
    dizel elit plus ta şehiriçi kısa mesafe yoğun trafikte ortalama yakıt tüketimi nasıl olur acaba.1.6 dizel lancia delta kullanıyorum ortalama 8-9 arası

• cecoti kullanıcısına yanıt
    Kısa mesafe yoğun trafik için dizel araç almak hatadır. Dpf arızasıyla uğraşır durursunuz. Ayrıca 4x4 olduğu için 7-8 litre yakar. Sizin ilacınız hibrit araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyosunuz elektrikli bile olabilir aslında .çocuğu okula bırakırken sabahları gitgel motor bile ısınmıyo nerdeyse.

• cecoti kullanıcısına yanıt

Plug-in hibritlere ötv indirimi gelecekmiş. Byd de Türkiye'de 1mr$ yatırım yapacakmış. Tucson hibrit almadan önce byd'yi çok düşündüm ama sadece 6 ilde bayisi olduğu için vazgeçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cecoti

iyi günler
    dizel elit plus ta şehiriçi kısa mesafe yoğun trafikte ortalama yakıt tüketimi nasıl olur acaba.1.6 dizel lancia delta kullanıyorum ortalama 8-9 arası
    Dizel 4x4 Elite Plus kullanıyorum. Ankara'da şehiri 7,2 litre tüketim alıyorum. Yoğun trafik olduğu da oluyor ama genel olarak trafik akıyor burada. İki kişi binince Elite Plus paketler 2 ton ağırlığında oluyor aşağı yukarı. Bu tüketimi kendimce çok başarılı buluyorum. Tabi araç seçerken herkesin motivasyonu farklı olabiliyor. Mesela benim için 4 × 4 önemli bir özellikti ve bu yüzden 1-1,5 litre fazla yakıtı göze aldım. Eğer herhangi bir şekilde 4x4 e ihtiyaç yoksa şehiriçi için Plug-in ya da Hybrid daha mantıklı. Şehir dışı yoksa direkt elektrikli de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 7 Temmuz 2024; 21:45:27 >
  • Merhaba,

Kuru Çift kavrama şanzımanlar 50bin-100bin arasında genelde değişmesi gerekiyor deniyor. Daha önce kavramayı değiştiren oldu mu, km bilgisi paylaşabilirmisiniz. Bir de maliyeti ne düzeyde acaba. Garanti kapsamınd değiştirenler olduğunu görmüştüm

teşekkürler

saygılar

70 bine geldim 1.6 benzinli 2017 model aracım style paket. Herhangi bir arızayla karşılaşmadım. Yurtdışına da çıktım güvenerek ailemle, uzun mesefaler de yaptım yurtiçinde.

• deepchip D kullanıcısına yanıt
    Benim araç birkaç sene evvel garanti kapsamında serviste değişimi yapıldı.
    Ancak belirtmem gerekir ki en az 3 kere servis kaydında DSG balata için laptop vasıtası ile balatanın ne yüzde ile bittiği test edilmişti.

çift kavramalı şanzımanlarda
    1-3-5-7 vitesleri bir balata
    2-4-6 vitesler diğer balata ile kontrol edilmektedir ,
    Bunun anlamı balata seviyesi bir balatada normal seviyesinde iken, diğerinde daha aşınmış olabiliyor .
    servisteki " servis laptop" cihazında yüz de yüz üzerinden DSG nin ne kadar aşınmış olduğu görülebiliyor .

özetle kmden bağımsız olarak çift kavramalarda farklı aşınma seviyesi olabiliyor ,ilk önce fazla aşınan serinin viteslerinde sıkıntı başlıyor .

Servis garantili değişimi sonrası şu şekilde kullanma tavsiye edildi .

Her duruşumda buna göre artık aracı önce N boşa alıyorum,haraket edeceğim zaman D takarak gaza sakince basarak kalkıyorum.Tavsiyenin faydası oldu şu ana kadar ciddi bir aşınma olduğunu düşünmüyorum ,gerçi Hyundai servisine gitmiyorum bu nedenle, ustamda servisin elindeki cihaz olmadığı için aşınma seviyesini göremiyorum .

Ancak ara sıra gaza basınca vites seçiminde sistemin aklı karışıp ABD başkanı Biden efekti gibi kararsız kalıp donma yapabiliyor .

Ne yapalım DSG li araç alan bu tür saçmalıklara katlanması gerekebiliyor ,sistem yağlı tam otomatikler gibi güvenilir değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 9 Temmuz 2024; 19:15:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• vezir kullanıcısına yanıt

Dct sanzumanin durumu yetkili servis tarafindan bilgisayar uzerinden bakilmasi mümkün diye anladim, yillik bakiminda baktiracagim. Garanti devam ederken kontrolunu saglatalimHYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) 

• Lawy L kullanıcısına yanıt
    Evet aynen dediğiniz gibi
    Oransal olarak ne kadar aşındığı servis tarafından tespit edilip kayda alınıyor .Aşırı aşınma varsa zaten size değişim önereceklerdir am gaRaNti kapsamında değişim işlerine gelmediği için daha idare eder diyebilirler ,bilginiz olsun .

Başında durabilirseniz siz de baskının ne kadar yüzde aşındığını gözünüzle görebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vezir kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sayenizde bilgilenmis oldukHYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) 

• Bizim araçların navigasyonları neden tuhaf 😁 car Play kullanıyorum google maps zaten fazlasıyla işimi görüyor. Ancak orjinal navigasyon yazılımına ikea yazıyorum. İkea çıkmıyor ama ikeanın bulunduğu avm de bir köfteci çıkıyor. Ya da hastane yazıyorum hastanenin yakınındaki atm çıkıyor. Biraz garip geliyor bana bu durum 😁

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.