Şimdi Ara

hyundai, mazda, honda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bende aşağı yukarı bu arabalar arasında kaldım. Honda civic elegance lpg li modeli için ne diyorsunuz? İstanbul da yaşıyorum ve ayda 2 bin km yapıyorum. Bu açıdan yani biraz da ekonomik açından bakacak olursanız ne tavsiye edersiniz? Birde Chevrolet Aveo 95bg dizel modeli var düşündüğüm.
  • Hafta sonu araç kullanıyorsunuz,yılda en fazla 8-10bin km. Hiç dizel almayın. O araçların içinde Accent Blue yeşillik olur. Manuelde olacaksa Jetta alın. (1.4TSI olsun ama)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 15 Aralık 2013; 10:02:59 >
  • Mayıs ayında 2012 sıfır mazda 3 dizel touring donanımlı+olarakta dvd navigasyon geri görüş kamerası ve cc olarak 53 bin tl ye aldım.mazda da güzel kampanyalar var.bence mıçı ya bir sorun derim.
    Diğer araçlardan sadece accent blue ile kısa bir test sürüşü yaptım.onun dışında fazla bilgim yok onun için bir yorum yapamayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizele para vermeyin o kadar km için
  • Hocam o paraya focus alirdim ben olsam.Eger begenmiyorsaniz civic veya lancer tavsiye ederim.Mazda en iyisidir aslinda ama 2.el cok kotu maalesef.Digerlerine o kadar para bayilmak dogru degil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 honda Civic ve Mitsubishi Lancer 3lüsünden birini seçerdim.

    Piyasası olsun dersen Honda
    Piyasası dert değil dersen Mazda ve Mitsubishi

    2.el dersen Mitsubishi Lancer Mazda 3 ten daha uygundur. 30000 TL gibi bir fiyata 2010-2012 Lancer bulunabilir. Piyasadaki kasa Mazda 3ü 34000TL den aşağı bulmak sıkıntı.

    Her 3üde problem çıkartmaz.
  • Performans olarak Accel blue iyidir.test etmiştim.düz yollarda gaz vermeden çok rahat kalkmıştı.Çok seri bir araçtı.ama performansı için B sınıfı araca oakdar para vermezdim.Mazda 3 alın derim.
  • Performans: Accent Blue
    Tasarım: Mazda 3
    İkinci el: Civic
    İç mekan: Mazda 3
    Yakıt: Accent Blue
    Sorunsuzluk: Civic
    Malzeme kalitesi: Mazda 3

    Sizin için hangisi önemliyse onu alın.
  • 1. Civic, Jetta veya Mazda 3 ile aynı segmentte değil. Ama motoru çok iyi ve performanslı bir otomobil. Onun haricinde bu araçlarla yarışacak kapasitede değil. Dizel olmasından dolayı yakıt tüketiminde büyük avantajı var. 5 yıl / 100.000 km garantisi var.

    2. Mazda 3' ün benzinli 105 HP motoru fena değil. 2.eli kötü, 0 fiyatı gayet güzel. Bu şekilde 2.el dezavantajı bir nebze kalkmış oluyor. Yakıt tüketimi biraz yüksek diyebilirim.

    3. Malzeme kalitesi ve işçilik kötü. Yere yakın olduğu konusunda katılıyorum. Yakıt tüketimi yüksek, tavanı basık, ferah bir araç değil. 6 yıl/150.000 km garantisi olması büyük avantaj. Teknolojisi çok yukarda olmadığından sorunsuz bir araç. Yağını suyunu koy devam... :)

    4. Vw kalitesini pek yansıtmayan bir araç. Ama yine de seçeneklerden en kaliteli olanı. Trendline pakette ESP yok. Büyük eksiklik. Tasarımı bence güzel. Motor ve yakıt tüketimi çok iyi. Siz 1.2 motor performanssız demişsiniz ama seçenekleriniz arasında ki en performanslı ve en az yakan araçtır.

    Bir diğer önerim Octavia 1.2 TSI Ambition. Segmentinin en iyisi bence.




  • 2.el satılabilirlik ise honda, gönül mazda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Aralık 2013; 18:56:39 >
  • Honda ya da mazda jetta kalitesizliğine bulaşmayın derim benim görüşümdür.Sedan alıyorsanız diz mesafesinin önemli olduğunu düşünüyorum o nedenle honda civic sizin aracınız olabilir ama çok yaktığı için honda bile fabrika çıkışlı lpgli satıyor yakıt sıkıntı değilse honda yoksa mazda güzel.Hyundai motoru atak bir motor parçası nispeten daha ucuz ama kalitesi biraz sıkıntı yaratabilir bu nedenle hyundai elantra bakabilirsiniz bu model yerine.
  • civic veya elantra al lpg taktır derim. benzin için mazda3 dşzel içinse accent en iyi tercih konumunda
  • 2 el kaygınız yoksa ve senelerce sorunsuz bineyim diyorsanız mazda 3 ü tercih edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mazda ve honda arasında tercih yapardım sanırım. Adanayı az çok bilirim, aracın altını sürtecek kadar çok kötü yollar hatırlamıyorum, civic alırsanız. Heriki araç da sorunsuzluğu ile meşhur. iihs çarpışma testlerinde civic tam not almış. mazda 3 ün testi yok sanırım.
  • mazda 3 ün yeni kasasını bekleyebiliyorsan iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.