Bildirim
hyundai ix35 - kia sportage - honda cr-v - opel mokka -

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4 yıllık kullanıcı olarak kia yı tavsiye ederim f/p oranı en iyi araçlardandır. donanım olarak 100 binlik araçlarda olmayan birçok özellik bulunuyor. dezavantajı atmosferik benzinli motoru. cok yakmıyor ama benzin pahalı ix 35 le aynı motora sahipler donanım olarakta yakınlar -
quote:
Orijinalden alıntı: pimbo
4 yıllık kullanıcı olarak kia yı tavsiye ederim f/p oranı en iyi araçlardandır. donanım olarak 100 binlik araçlarda olmayan birçok özellik bulunuyor. dezavantajı atmosferik benzinli motoru. cok yakmıyor ama benzin pahalı ix 35 le aynı motora sahipler donanım olarakta yakınlar
hocam basta mokkaya bakiyorduk. tipi cok kotu oldugu icin eledik. ix35 ile kia arasinda kaldik sonra. ix35 kiadan daha pahali. asagi yukarida ayni ozellikler. ix35de oyle elendi :)
su anda
kia sportage 1.6 comfort 135beygir benzinli otomatik vitesde karar kildik.
elimizdeki ford connecti satinca alicaz insallah :) yarin fatihdeki kia bayisini arayip gitmeyi dusunuyorum.
kia sportage in detayli videosunu izledim youtubeda tasarim gercekten sahane . cok hosuma gitti. fiyatida mukemmel diye dusunuyorum.
sun roof, xenon farlar, deri koltuklar ek olarak kaca gelir tahminen ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
xenon ve deri koltuk opsiyonları olduğunu zannetmiyorum,zaten otomatik vites demişsiniz cam tavan ve sunroof standarttır. otomatikte 11 lt leri gözden çıkarın... -
quote:
Orijinalden alıntı: pimbo
xenon ve deri koltuk opsiyonları olduğunu zannetmiyorum,zaten otomatik vites demişsiniz cam tavan ve sunroof standarttır. otomatikte 11 lt leri gözden çıkarın...
deri koltuk opsiyonu varmış
otomatik viteslerde 11 litreler falan gerçekten öyle yazıyor ancak
forumda bazı arkadaşlar 9 falan alabildiğini söylüyor
agresif kullanmaktan kacınırsak 9 a falan razıyım
acıkcası eski aractım ford connect şehir içi 8,2 yakıyordu
8-9 benim için fazla farketmez
araçta gayet güzel vazgeçilcek gibi değil :P
yarın bi konusmaya gidicez bakalım hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X