Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (482. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ablackcloud
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.658
Cevap
380
Favori
683.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atillabalci kullanıcısına yanıt
    Sizin araç 4x4 tu sanırım. Onun da etkisi vardır.

135 ortalama ile 20-22 arasi oluyor RWD de.
    145 olursa 26-27

Bunlar anlık hızları değil, otonom sürüşte set edip tüm otobanı bu sekilde ilerlediğim veriler (130 yasal limit için 135,140 icin 145 set ediyorum)

İzmir ve Ankara otoban sonuçlar ayni. Tabi sadece Ankara dönüşü hesap ederseniz daha düşük çıkar bolu dağı dönüşü, git gel hesap etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Ağustos 2026; 10:50:30 >
    Benzinli arabada nasıl çeyrek deponun altına düşünce benzin alıyorsak bunda da mantık aynı aslında. Neden stres oluyorsunuz ki? Bulunduğunuz bölge kırsal mı? Şarj istasyonu çok az mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

heh tamda bu işte. ama bunu da kesin sen yazdırmışsındır dimi  

Sıklıkla Edirne İstanbul gidip geliyorum ve yollarda gerçekten uzun çıkış ve inişler var. Özellikle 130 sabit hızla o uzun rampalarda fena harcıyor. Evet 4x4 fakat spor mod bile olsa sabit hızlarda ön motoru neredeyse %90 kullanmıyor. Normal ve Eco ise yine otoban sabit hızlarda ön motoru hiç kullanmıyor. Demek ki +5-6 tüketim farkı var, yani o kadar da çok değilmiş. Genelde 4x2 kullanıcıları otoban tüketimlerini 16-17 filan yazıyorlardı, ben de bana yuh diyordum HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR 

Edirne merkezdeyim çok istasyon var, burada stres yok :) Fakat bir kez uzun yolda girdiğim üç istasyondaki cihazlar arızalı çıkmıştı ve %3 şarjla çalışan bir istasyona girmiştim. Gerçi üç sene filan evveldi ama o deneyim uzun yolda hala stres yaratıyor. Tabi şimdi çok daha rahat, uygulamalar en azından doluluğu ve çalışmayan cihazları da gösteriyor. Ne bileyim yine de stres oluyorum HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillabalci -- 27 Ağustos 2026; 11:3:23 >

1. KOL DAYAMA ALTI KADEMELİ SAKLAMA ÜNİTESİ

Ürün kol dayama altı sağ/sol kenarlara 3M VHB bant ile yapıştırılır, kesme delme vidalama yoktur. Üstteki iki bölmeli aparat çıkabilir, küçük eşyalar için tasarlanmıştır. Alt kısmı tamamen yine saklama alanı olarak kullanılır. Araç içi sıcaktan etkilenmeyecek (güneş de beklese dahil) şekilde malzeme kullanılmaktadır. VHB bant sıcakta atmaz. Kol dayama kapandığında göz hizasından içi görünmez.

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

2. USB KABLO DÜZENLEYİCİ

USB portu üst kısmına yapıştırılır, kesme delme yoktur, standart USB kablolara uyumludur, kablo karmaşasını ortadan kaldırır. 1 m kabloyu içinde saklayabilirsiniz. Montaj sonrası sürücü/yolcu göz hizasından göremez .

3. ÇAKMAK GİRİŞİ SAKLAMA ALANI MENTEŞELİ KAPAK

Ürün tek parça, kendinden menteşelidir metal parça içermez. Yine VHB ile çakmaklık altı iç duvara yapıştırılır. Delme vidalama yoktur. Çok sık kullanılmayan ürünleri burada saklamak için tasarlanmıştır, kapak açılma açısı çok fazla değildir ama el girer. Sıcaktan etkilenmez.

4. ORTA-ÖN KONSOL ARASI ZEMİN SAKLAMA ÜNİTESİ

Sıcaktan etkilenmez kaymaz, kapaklı saklama ünitesidir. İçine 500 ml şişe çapraz sığar (2 adet sığmaz), kalan alanlara ıslak mendil, temizleme bezi, gözlük kabı vs gibi eşyaları koyuyorum. Orta konsol ile ön konsol arasına sıkıştırılarak kullanılır, temizlik vs amaçlı kolayca çıkar, yıkamacıların zarar vermesi mümkün değildir. Trim sesi yapmaz, virajlarda kaymaz oynamaz.

5. BARDAKLIK DARALTMA APARATI

500ml pet şişe, kahve zinciri Mug ları sığar, sallanmayı keser. Yapıştırma YOKTUR, kolayca takıp çıkarılabilir, kullanılmadığında kendi yerinde dururken kesinlikle ses yapmaz, sıcaktan etkilenmez. 

6. KOL DAYAMA İÇİN DÜZENLEYİCİ

6 adet kart kapasitesi (üyelik kartları vs için kullanıyorum). Konsol içine tam oturur. Herhangi bir kaplama yapmadım koyduğum eşyalar ses yapmıyor, içi bol olup yuvarlanacak malzeme koyarsanız ses yapacaktır, ihtiyacım olmadığı için bu şekilde bıraktım.

7. ÖN GÖSTERGE PANELİ APARATLARI

Gözlük tutucu (manyetik tutar)

Kapı kumanda tutucu (manyetik tutar), bu siyah alan içinde istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Ağustos 2026; 11:29:35 >

Valla harika şeyler. Bardaklık daraltan altlıklardan isterim fakat benimki eski model. Bardaklığa oturan yerin çapı kaç cm. Benimkini de ölçüp bakayım.

Çaplar benzer olabilir ama bu aparak, kenardaki yaylı mekanizmalara geçiyor ve hareket etmiyor böylece. o kısımlarda fark olabilir denemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Ağustos 2026; 17:9:10 >

Birebir aynı ölçü. İki tane talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillabalci -- 27 Ağustos 2026; 17:53:22 >
    Dediğim gibi caplar muhtemelen aynıdır ama alt. Kısmına garanti veremem :) tabi bir tasarımcı gözüyle bakarsam da, makyaj oldu diye bu kısmın yapısı ve ölçüsünü değiştirme" Zira farkli parça gereksiz maliyet olur. %90 uyacaktir ama %10 luk yanılma payımız var :)

ben o riski satın alıyorum. tam uyarsa ne mutlu, tam uymazsa %90 iş görür ve şimdikinden on kat iyi olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuoNNN -- 27 Ağustos 2026; 18:53:37 >

Born to ride sizin durum. 4x4 ile olur.

Aslında strese girilmez de vardığım şarj istasyonu arızalı mı, hsarlı mı vb dert oluyor. Bir keresinde haritada görünen istasyonu bulamadım, diğeri de farklı güçte şarj istasyonu idi. 1 mayısta 3 günlük tatilde 4 k,şi Dalyan-Fethiye yaptık. Dönüşte istasyonda 8 aletten biri çalışıyordu. Diğerlerini çalıştırabilmek için bir kullanıcı merkezi aradı vs vs. Gereksiz yorgunluk işte.

He yine en erken ben şarj olup çıktım, o da işin rahatlatıcı kısmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selomundo S kullanıcısına yanıt

alabilen var mı ki? bayilerin söylediği, her bayiye bir adet gönderilmiş ve daha vitrine bile girmeden satılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 28 Ağustos 2026; 15:28:39 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.