< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (483. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Sevgili dostlar, eski kasa araç elimde olmadığı için sadece o araca özel bölümler (yeni kasa da farklı olan bölümler) için nokta atışı bir tasarım yapmam şu an kısıtlı vaktim nedeniyle çok mümkün değil ama yeni kasa için sizlerin "şöyle bir şey olsa da.... Rahat etsem, çok işime yarar" dediğiniz, standart olarak satılmayan (telefon tutucu degil mesela :), tamamen ioniq 5 e özel bir tasarım fikriniz varsa, yardımcı olmaya çalışırım..
Not : takla atan arka yolcu kemer sorunu için çalışıyorum henüz netleşmedi :) tam olarak nasıl takla attığını en azından simüle ettim. Çözeceğiz inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 28 Ağustos 2026; 19:43:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
"Göstermelik bir ceza yazarız firmaya en fazla " diye anladım
Bagaj kapağından gelen tikirdama sesine bir çözüm var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
bende de vardı bu sorun bagaj padleri değişti ayar yapıldı şu anda yok hocam, kronik sorun zaten hiç uzatmadan hallediyor servis.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Renkler tabiki zevk meselesidir ama bu renge çok yükseldim :)
benimki ilk jenerasyon olan eski model. aklıma bir şey gelmiyor ancak gereken bir ölçeklendirme gerekirse memnuniyetle milimetrik ölçü verebilirim.
_____________________________ Ioniq 5 4X4 -
Panjurdaki o küçük, mini minnacık, kendine has 650 beygirlik N logosuna yükseliyorum fakat halen irtifam ona yetemedi
Düşünceniz için teşekkürler. Fikirler gelirse bir sinerji yaratırız.
O plastik parça değişince ses kesiliyor anladığım kadarıyla yakında bakim için servise gidecem gitmişken onuda belirteyim.
Aracı yeni aldım değişip değişmediği hakkında bilgim yok hocam. Muhtemelen bir değişim işlem yapılmamış yoksa gelmezdi diye düşünüyorum.
Normal koşullarda üretimden çıkan araçlar son güncellemeyle çıkar. Aracında olmamış olması bir sorun değil, kısa bir servis ziyaretiyle çözülür.
İsterse bin kişi şikayet etsin. Tek ceza. prestij?
Dokunulmaz.
Ama bu işle savaşmanın bir yolu elbet vardır. Onu bulacağız.
evet aynen öyle sanırım ebatları bi tık farklı, yeni takılan daha iyi oturuyor ve ses kesiliyor. Bana göstermişti eleman değişim sonrası hatta 3 senedir bunları değiştiriyorum sürekli yeni araçlarda neden direk bunla göndermiyorlar anlamıyorum demişti :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

entropi13
1 iOS
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt