Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: andree03 , andree03
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.994
Cevap
364
Favori
647.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş

Dostum selam,

Ben de bu sebeplerden dolayı Ioniq 5 2023 model Progressive paket aldım. Araç donanım ve dış görünüş anlamında beni çok cezbediyordu. Yaklaşık 4 ay önce de 2. elde 10bin km'de bir tane bulduğum gibi aldım.

Ama sen Ioniq 6 için yazdığın iş biraz değişiyor çünkü yeni kasası çıktı çıkacak. Bence acele etme, yeni kasa çıkınca fiyatına ve donanımına göre değerlendir ve aralarında sana en uygun olanı seç.

Ben şu an aracımdan inanılmaz memnumum ama bu yeni kasa Ioniq 6 eğer beni tatmin edecek seviyede donanım ve bütçeme uygun fiyatta piyasaya çıkarsa aklım çelinebilir. Yeni kasayı gerçekten de çok iyi yapmış adamlar.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler.

Yine burdan Llumar var Oracal'ı duymuştum ve araştırdım. Maalesef yaşadığım şehirde ikisini de uygulayan bir bayii yokmuş. Ben de Kocaeli'de Llumar'ı uygulayan bir bayii bulup aradım. Temmuz 2026 tarihinde 2 saat süren bi çalışmayla 9000tl'ye uyguladıklarını söylediler. Açıkçası biraz pahalı geldi. Bi taş sıçrayıp camı çatlatsa, gitti 9k... :)

Oracal ws70'ti sanırım yine burdan bi arkadaş tavsiye etmişti. Daha uygun fiyatlıymış ve hatta koruma düzeyi, teorik verilere göre daha yüksekmiş. Belki çevre illerden birinde bu ürün için de fiyat alırım.

Yalnız Solargard'ı duymamıştım. Bir de onu araştırayım.

Bir soru sorayım: Bu filmi kaplatınca, artık ön cama güneşlik kullanmayı kesiyor muyuz? Zira şu dandik şemsiyeyi kullanmaktan sıkıldım. :D

Tekrardan teşekkür ediyorum.

Edit: Şimdi Solargard'dan da 9500tl fiyat aldım.

Edit 2: Oracal da 8000tl diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 24 Temmuz 2026; 14:24:37 >

• merhaba i6 için temmuz güncellemesini yapan var mı bir problem yaşadınız mı? Benim güncelleme en son 24 ağustos 2024'ten kalma, güncellememi önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sados -- 24 Temmuz 2026; 14:33:21 >
    Diğer taraftan sadece harita güncellemesi olduğu için güncellenmesi ya da guncellenmemesi sistemin geneline etki etmiyor. Naviyi benim gibi kullanmayanlar, pas geçebilir 45dk beklemek mantıkli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Temmuz 2026; 15:25:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Godfather113 kullanıcısına yanıt
    Şubat 2026 güncellemesinde sistemsel iyileştirme ler var özellikle carplay /android auto tarafında. Öncesinde de yine 2025 teki sistem güncellemelerini atlamışsiniz iyilestirmeler Mutlaka orda da vardır özellikle yıl başlarındakiler. Yapmanızı tavsiye ederim

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Şuan ki sürümüm 240808 görünüyor, car play de kopmalar yaşıyordum, umarım işe yarar teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • taylo84 T kullanıcısına yanıt

Benim de yaşadığım şehirde yalnızca Llumar vardı, bayi 9 bin diyor sitesinde randevulu 8 bin çıkıyordu. Bayi tavrı nedeniyle komşu şehirdeki Oracal bayisine yaptırdık, tüm camları 10 bine mal ettik Nisan ayında.

Saydığım üç marka da çok kaliteli ve gerçek verileri olan markalar. Bence yine çevre çok uzak olmayan şehirlerdeki bayilerden de fiyat alın derim. Llumar bayisi 5 cam + ön cam için 18 bin fiyat vermişti. Oracal bayisinden hepsine 10 bine hallettik, garantisini de sisteme girdiler, sms kaydı, garanti kartı vs her şey var. Valla bende de yuvarlak, bükünce katlanan ön cam güneşliği var, onu bir kere kullandım o da geçen hafta araç akşama kadar hareket etmeyeceği için, etrafında da gölge yapacak bina vs olmadığı için kullandım, onun harici çok faydasını görürsünüz.

Ben yükledim ama haritada ne kadar güncelleme var bilmiyorum. Ben de aracın haritasını kullanmıyorum. Şunlara güncelleme geldiğinde gösterge temaları vs gelse tadından yenmeyecek aslında.

• selamlar, burada ki bilgilerden ve paylaşımlardan da faydalanarak yeni bir i5 kullanıcısı oldum. Teşekkürler forum sakinleri :) Bir sorum olacak bu sürüş modu varsayılanı değiştirmek mümkün mü ? Her çalıştırmada Eco başlasın istiyorum mesela

• Herkese selamlar 2026 ioniq 5 ile ben de aranıza katıldım. Bizim modellerde AC kablosu vermediler. Kablo markası önerisi olacak arkadaşımız olur mu? 5 m 7 m tecrübeleriniz nedir? hangi boy tavsiye edersiniz?

• bank06 B kullanıcısına yanıt
    Nerede kullanacaksınız?

• bank06 B kullanıcısına yanıt
    2 saattir ilk defa evden şarj ediyorum.Köydeyim şu anda bir yandan da kabloları takip ediyorum ısınacak mı diye? Şu ana kadar gayet iyi gidiyorum. Evoşarjın aç kablosunu aldım 5 metre. Şarj cihazı da evwallbox 11 kW aldım. 10 amperle 2.1 kw alıyorum şu anda.

en son güncellemeyi yaparsak eğer bir önceki güncellemenin de özellikleri yüklenmiş oluyor mu yoksa eski güncellemeleri de mi yapmak lazım?

• pennyilkay P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, maalesef her seferinde normalde başlıyor. Eco nun çok etkisi yok bence, ayrıca klima etkisini de kısar eco mod.

Hayırlı olsun, son 1 yıldır AC kablosu vermiyorlar zaten, en son kasıma kadar ev tipi şarj aleti veriliyordu artık o da yok. Kablo olarak yerli ve kaliteli Bemis kullanıyorum çok memnunum. Önce 3 metre olan almıştım, sonra apartmana şarj cihazı koyunca başka araçlar o kısmı kullandığında yetişsin diye 7 metre aldım kullanıyorum. AC şarjı dışarıda yapacaksanız 3 metre fazlasıyla yeter, 5 metre standarttır. 22kw kablo almayın zaten araç 11kw alıyor AC de, hem de 22kw lar çok kalın ve ağır olur. Yerli Bemis markalar kalitelidir, toplu olarak WhatsApp gruplarında V2L ve şarj kablosu alınmıştı geçen yıl, herkes memnun

Ioniq 5 cam suyu haznesi 3.5 litre civarı kapasitesi var.
    Su seviye sensörü biraz yukarıda, seviye düşük uyarısı verdiğinde 500ml - 750ml civarı daha kalır
    .

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.