Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
22 Misafir (8 Mobil) - 14 Masaüstü8 Mobil
5 sn
7.494
Cevap
338
Favori
584.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
41 oy
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #12
Giriş

Kia EV6 3.5 milyon filan, Ioniq5 2.5 milyon.

Kore fiyatları ise benzer.

Temel olarak teknolojosi aynı olan 2 araç. Başka fark varsa 1 milyon farkla almaya değer mi yoksa 1 M fazla vereceğim derseniz Ioniq5 84 kw daha şık olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

• Arkadaşlar selam,

I5 2023 model araçlarda Youtube, Netflix vs... oynatan Carplay ürünlerinden kullanan var mıdır? Var ise randımanı nasıl tavsiye edebilecekleri bir ürün var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harusenka -- 11 Mayıs 2026; 14:46:10 >

Yaz-kış en ideali auto modu. Yetmezse 1-2-3 seviye ayarlanır, en verimlisi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oldukça ikircikli

Web sitesinde 3.5m fiyat veriyor. Geçen gün bayisine gittim. Yetkili kişi aracın ülkeye gelmeyeceğini söyledi.

?????

O zaman neden web sitesinde var

Dediğiniz gibi, eğer sıfırı yoksa ben o aracı almam. Ya da 2 aracın Kore fiyatı benzerse, biri neden bizde pahali diye sorarım..

Fransa için: 45,550 Eur (başlangıç paket)

www.hyundai.com
    Configurateur Hyundai IONIQ 5 | Hyundai Motor France
    https://www.hyundai.com/fr/fr/modeles/ioniq5/configurateur.html#/trims

Kia Fr için: (başlangıç paket)

www.hyundai.com
    Configurateur Hyundai IONIQ 5 | Hyundai Motor France
    https://www.hyundai.com/fr/fr/modeles/ioniq5/configurateur.html#/trims

44750Eur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.murphy -- 11 Mayıs 2026; 15:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr.murphy D kullanıcısına yanıt

Ben sordum, şasi aynı motor aynı batarya aynı nasıl oluyor bu iş dedim, Kia nın müşteri temsilcisi bizim araçlar daha lüks daha kaliteli dedi, yersen :) Gerçi Kia biraz daha özenilmiş gibi o kadar fark olacak kadarda değil

Android auto kullanıyorsanız ona AABrowser yükleyip tarayıcı üstünden youtube vs. izleyebiliyorsunuz, Herhangi bir root falan gerektirmiyor. Yalnızca vites park'tayken çalışıyor sadece.

Ürün olarak derseniz MMB MAX ULTRA gibi aygıtlardan alabilirsiniz, aracın ekranını android tablet'e dönüştürüyor, sürüş halinde de izlenebiliyor.

Alternatif olarak usb stick'e film yükleyip aracın içinden izleyebiliyorsunuz ekstra birşey gerektirmiyor. Yine sadece park'ta tabi.

Motorcular da öyle

Ertesi gün yoğun bakıma girip vizit yaptığımda acaba bu hasta onlardan biri olabilir mi, ya da onların mağdur ettiği biri?

Ben faydalı paylaşım yapma taraftarıyım, potansiyel zarar sadece kendimizi etkilemez, çevreye de etkilidir.

Cihaz olmasa dediğiniz gibi telefonu direksiyona yapıştırıo dizi izleyen cok, bir tanesi 3_4 sene önce çarptı bana "pardon dalmışım dedi" sonra devam ettik, baktım aynadan, diziye devam ediyor

• gtagucu kullanıcısına yanıt

Dostum selam,

Ben Apple Carplay kullanıyorum. Bahsettiğin uygulama IOS işletim sisteminde de çalışır mı?

Hocam selam,

Seni temin ederim araç kullanırken telefona bile dokunmayan, aracı gözlerimi yoldan ve aynalardan ayırmadan kullanan ve trafik kurallarına sapına kadar riayet eden biriyim. Bahsettiğim cihazı ya da uygulamayı aracın hareket halinde olmadığı zamanlarda misal park halinde bir yerde beklerken ya da kamp modunda vs... gibi durumlarda kullanma amaçlı sormuştum. Yanlış anlaşıldıysam affola.

Dostum senin bir üstündeki arkadaşa da yanıt verdim sana da yazayım, ben bu cihaz ya da uygulamayı aracın hareket halinde olmadığı zamanlarda kullanabilmek için sormuştum.

Bu arada ben de sana katılıyorum. Araç içindeyken arama ve navigasyon kullanımı dışında telefon bağlantısı kesilse kaza oranında hatırı sayılır bir azalma olur bence. Benim başıma geldi çünkü dilim yandı bu konuda. Bir önceki aracımla yoğun akıcı trafik olan yani ani frenlemenin olmadığı bir yolda giderken telefonuyla oynayan affedersin ama aptalın biri arkadan çarpmıştı o şiddetle ben de öndeki araca çarpmıştım, zabıt tutması, tamiri, değer kaybı vs... bir dünya uğraşmıştım.

Bence de hareket halindeyken izlemek kadar tehlikeli bir şey yok. Ben 10 gün önce uzun yoldayken maçı bein connectten açtım, ses zaten hoparlörden geliyor, öyle dinleyerek geldim. durduğum zaman telefona baktım. vah tüh dememek için riske atmaya gerek yok.

"Hyundai ve Kia Sahiplerine: Hyundai ve Kia marka araçlarda yaşanan güncel uyumluluk sorunları nedeniyle şu an için satın alınmasını önermiyoruz." şeklinde uyarı var.

Deneyimi olanlar daha fazla bilgi verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 12 Mayıs 2026; 15:49:5 >

• ioniq 5te bu alanı verimli kullanmak adına bir aksesuar vs kullanan var mı?
    Büyük ve boş bir alan, ufak tefek bir şeyler koysak çok ortada kalıyor.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Küçük kızımın ıvır zıvır kırtasiye eşyalarından tutun tokalarına kadar, doldurup duruyor bu alanı 😬
    Onun alanıymış orası 😅
    Hükmüm olmayan bi alan olduğu için, saldım gitti burayı 🥰

• 3d baskı ile kovaya benzer aparatlar görmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.