Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.097
Cevap
313
Favori
550.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Giriş

Bilgi için çok teşekkürler. Hyundai bayiini arayıp plakadan kontrol ettirdim. Sahibi yıllık bakım periyotuna göre yaptırmış servis bakımını. Garanti devam ediyor. Bir sonraki bakım Temmuz ayında yıllık bazda. Bakalım dediğiniz gibi klasik ekspertizi de yaptırdıktan sonra alırım ve aranıza katılırım inşallah.

Hyundai web sitesinde Şasi no ile geri çağırma arayabilirsiniz.

Belki güncelleme filan vardır

Kazasız belasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun. 12v akü ve batarya ölçümünde sorun yoksa sıkıntı yok.

Çok teşekkürler. Dediğinizi yaptım herhangi bir kayıt çıkmadı sıkıntı yok sanırım?

Sanmam

Hayırlısı olsun.

Matrah artırılması durumu olduğunu ve o artarsa, aracın fiyatının da artacağı bilgisini aldım.

Belki hemen alınsın diye bi satış taktiğidir ama böyle bi bilgi alınca, aracı almak isteyenlerle paylaşayım dedim.

Cncc yazılımlarda son güncelleme ile geliyor.

EV piyasasına hakim sosyal medya hesapları da benzer şeyler söylüyor, belli olmaz bir anda gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 26 Mart 2026; 20:14:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatchway kullanıcısına yanıt

Ioniq 5 mi 6 mı, hangi paket?

Zam yapmak için fırsat kolluyorlar. Şu anda zaten 2.4 civarında satılıyor, matrah artınca hangi gerekçe ile zam yapacak acaba? Ha, getirirsin 84 kWh Advance paketi, onu yeni üst sınırdan satarsın, o zaman anlamı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synchronous -- 26 Mart 2026; 19:25:30 >

Matrah artışı ÖTV zammı değil, yanlış anlaşılmasın. ÖTV nin hesaplandığı değer, mevcutta %25 için üst sınır 1650.

Birde Tesla'lar gibi uzaktan erişim yokmuş. Bu çok önemli bir şey mi sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam, ben araba sürerken eşim de emniyet kemerini takmışsa, elimdeki herhangi bi şeyi dönüp zor uzatabiliyorum. Arabanın iç hacmi eleştiri yese yese, çok büyük oluşundan yer öyle söyliim :) Ben arabaya, gemi diyorum. Eni boyu fena büyük. Cam tavan da ayrı bi ferahlık katıyo.
    Arkada oturan normal boylarda birisi, kesinlikle darlanmaz.
    Uzaktan erişim, elektrikli araba almadan önce benim için önemli bi kriterdi fakat şu ana kadar çok da eksikliğini hissettiğim bi durum yaşamadım diyebilirim. Evet, isterdim ki cep telefonumla aracın yanına gidince tanısın ve kapılar açılsın. Koltuk, bana ve eşime göre bizi tanıyıp şekillensin. App'ten araç içi sıcaklığı anlık ayarlayabileyim sabahları (uzaktan araç anahtarı ile en azından arabanın klimasını başlatabiliyosunuz).

Aplikasyonunda şarj durumu görünmeyen durumlarda (mesela oturduğum sitedeki Voltrun'ın AC şarjı böyle) "Acaba şarj kaç oldu?" eksikliği yaşıyorum hafiften. Onda da en başta araç tarafından söylenen tahmini bitiş süresi, hemen hemen tutuyo gibi; alıştım diyebilirim.

Yazılım hastası biriyseniz Tesla bu konuda çok başarılı ama bence ioniq 5, malzeme kalitesiyle, konforuyla tüm bu açıkları epey kapatıyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• john mclane kullanıcısına yanıt

Arka koltuk diz mesafesinde yanına yaklaşabilecek araç yoktur sanırım (C ve D sınıfında). Uzaktan erişim maalesef yok, önceliğiniz bu değilse diğer konularda memnun kalırsınız.

Piyasasına çok hakim değilim ancak 1850-1900 arasında satılır diye düşünüyorum.

merhaba hocam, ne yaptınız nasip oldu mu hayırlısi ile, aldıysanız hayırlı olsun bu arada, görüşlerinizi bekliyoruz, belirtildiği gibi temiz çıkmıştır insallah

sanırım Beylikdüzü'ndeki ilandi, ben de takip ediyordum yayından kalkmıştı iki gün önce baktığımda

ben de bu aralar ikinci arac için elektrikli bir araç düşünüyorum,

elroq - ioniq - togg - ev3 bakıyorum çıkamadım işin içinden bir türlü karar veremedim

Orijinalden alıntı: a z i z

merhaba hocam, ne yaptınız nasip oldu mu hayırlısi ile, aldıysanız hayırlı olsun bu arada, görüşlerinizi bekliyoruz, belirtildiği gibi temiz çıkmıştır insallah

sanırım Beylikdüzü'ndeki ilandi, ben de takip ediyordum yayından kalkmıştı iki gün önce baktığımda

ben de bu aralar ikinci arac için elektrikli bir araç düşünüyorum,

elroq - ioniq - togg - ev3 bakıyorum çıkamadım işin içinden bir türlü karar veremedim

bir de bugün astra ilanı gördüm 1800 civarı düşük km'li, yeni ehliyetli hanım ve çocuk da kullanacak ara ara şehirici için daha mı uygun olur acaba

ya da inster-corsa tarzı ufak mı alsam ilk etapta, karar veremedim

ilk elektrikli araç olacak bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 26 Mart 2026; 23:11:56 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.