Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.231
Cevap
270
Favori
457.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hava sıcaklığı, kullanım tarzı, kullanılan güzergah etkili olacaktır. Kendi tecrübeme göre (63 kWh) 100 den 0 a 500 km gider, hiç denemedim. 80 den 20 ye 300 km gidiyorum rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synchronous -- 1 Kasım 2025; 17:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

auto bana hiç güven vermedi denediğim zamanlarda, alışamadım yani. kulakçığı çekili tutunca fren yapıyor evet ama bırakınca da duruyor mu denemedim. yol açıksa 1, hafif yoğunlaşınca 2, çok dur kalk varsa 3 veya ipedal. auto bana durmayacakmış gibi geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zehirli kullanıcısına yanıt
    Tesladan şaşma derim.kablosuda 7.3 metre üzerinde geliyor.

Aplikasyonu on numara.Sürekli güncelleme desteği.

4 yıl garantisi var.22 kw alman lazım boşuna 11 kw lara para vermeyin.

https://www.hepsiburada.com/tesla-wall-connector-gen-3-tip-2-22kw32a-73m-kablolu-elektrikli-arac-sarj-istasyonu-p-HBCV00005KEHVG?ftid=5n7z0jwxngzezu02&magaza=%C5%9Earj+Elek+-+Tesla+Kurulum+Yetkilisi&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 2 Kasım 2025; 18:48:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• drangelman kullanıcısına yanıt

Arabaların en fazla 11kw almasını geçtim ev ve mesken aboneleri 15kw üstü sözleşme yapamıyor ha iş yerinize takacaksanız orada 30 kw ya kadar elektirik şirketi ile sözleşme imzalayabiliyorsunuz. 22kw şarj cihazı 11kw ile aynı fiyatsa tabi ki alınır. Eve tesisat yaptırırken 11kw kablo ve 11kw dişi priz ile aynı tesisatın 22 kw sı arasında bile ciddi fiyat farkı vardı bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Formun birkaç sayfa öncesine bakarsanız gerek benim gerekse diğer arkadaşların paylaşımlarından Bu aracın minimum 500 kilometre gidebileceğini görüyorsunuz. Şu an İstanbul'dayım ve benim araç%90 %10 arasında 500 km rahat gidiyor.

2 haftada bir sarj ediyorum. Evden 2.1 kw, yanında verilen adaptörlü şarj ediyorum.

Orijinalden alıntı: orny82

Arabaların en fazla 11kw almasını geçtim ev ve mesken aboneleri 15kw üstü sözleşme yapamıyor ha iş yerinize takacaksanız orada 30 kw ya kadar elektirik şirketi ile sözleşme imzalayabiliyorsunuz. 22kw şarj cihazı 11kw ile aynı fiyatsa tabi ki alınır. Eve tesisat yaptırırken 11kw kablo ve 11kw dişi priz ile aynı tesisatın 22 kw sı arasında bile ciddi fiyat farkı vardı bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Cihaz marka modelinden bağımsız olarak bence de evden şarj için 22 kW tesisat masrafı gereksiz olur. Zaman kısıtı olmadığı için 11 kW altyapı kurup 6-7 kW ile sözleşme gücüne takılmadan şarj etmek yeterli olacaktır.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.