Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için. Koltuk rengi harika gerçekten, içeriyi çok ferah göstermiş ama ben de aracı incelerken "bir koltuk kılıfı şart" diye düşündüm açıkçası. Koltuk bakımı dediğiniz şey ne şekilde bir bakım acaba? Sizinle benzin masrafimiz aşağı yukarı aynı imiş:) fakat aracı almadan wallbox olayı biraz zor benim için. Ama anladığım kadarıyla yine de ciddi bir tasarruf imkani sunuyor. Boya konusunda ince olduğunu duymuştum. Araca öyle enteresan renkler kullanmışlar ki hakikaten alırken renk seçmek de zor. Siyah ya da gümüş gri alırım diye düşünüyordum ama kozmik altın mat rengi olani bayiide gördüm. Dönüp dönüp bir daha bakasım geldi. Acaba kullanımı zor bir renk midir? Dediğiniz gibi her halükarda ppf şart. |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (176. sayfa)
-
-
Rica ederim. Koltuk kılıfına karşıyım, zaten temas ettiğimiz 1-2 yer var ona da kılıf takmak mantıklı gelmiyor. Bakımı için 300 liraya suni deri temizleyici aldım. Auto brite cleanse ismi. Mikrofiber bez ile nemli halde bi tur silip sornasında yine beze ürünü sıkıp koltuğu dik çizgilerle siliyorum. En son nemli bezle bir kez daha silip bitiriyorum. 5 dk bu konu ayda 1 yapıyorum. Kot izi falan kalmıyor tertemiz oluyor.
Wallbox yok bende, balkondan uzatma sarkıtıyorum. Wallbox ile 5 saate fullersiniz şarjı, araç yanında gelen adaptörle 20 saat sürer :)
Renkler gerçekten enfes. Aytozu gri, gece gri ve kozmik altın en tutulan renkler. Ppf olacaksa mat altın renkten korkmayın. Eşsiz bir renk gerçekten. Ppf çektirmeyeceksiniz diğerlerine bakın onlarda hata telafisi kolay. Yine de hepsine ppf şart. -
Tekrar tesekkur ederim hocam sagolun çok yardımcı oldunuz.
Yönetimden biri ile konuştum. Kendi saatinizden yapabilirsiniz tesisatı bir kontrol etmek lazım gibisinden konuştu. Aslibda wallbox ile uğraşmadan direk sizin yaptığınız gibi de olabilir aslında başlangıç için. Saate bağlı bir prizden alırım en kötü.
-
Kışlık lastik ne tavsiye edersiniz? -
Ben en son ona karar verdim hocam kendi saatimden otoparka priz çekicem 5x6 kablo kullanıcam ileride ne olacağı belli olma kendi şarj aletiyle şarj edicem 12a ile 2.5w alsam yeterli. Isınma olmasın yeter haftada 2 kere şarj ederim
-
Suanda ioniq6 yi 1650ye veren bayi var mı. Ankara bayisi 1700 fiyat verdi mat altın rengi için ama normal boyalı araç daha iyi olur fiyatı da daha uygunsa -
Site yönetimi yapıyorum tecrübelerim ile söyleyim, Şu an yönettiğimiz 48 er daireli 6 blokta kurulu güç için izin verilebilecek güç arttırımı kablo kesitleri dikkate alındığında her blokta Maks. 6 Daire. 22 kw ve altı AC istasyon kurmak için gereken şartlar %51 Kurul kararı ve buna göre enerjisa dan güç arttırım için işlemi projelendirmek. Bir blokta şu an elektrikli araç sayısı 7 oldu bile. Dolayısı ile müstakil şarj istasyonu altyapı kapasitesi herkese yetmeyeceği için bu biraz sorunlu.
Kendi saatinizden işlem yapmanız için mühürü koparıp bağlantılardan ek almanız gerekir ki bu yasal değil. Enerjisa buna müsade etmiyor.
Yine de ben yapacağım derseniz daireye çıkan kablodan görülmeyecek bir yerinden dağıtım klemensi ile ek alıp araca götürebilirsiniz kimse farkına varmaz :)
-
Samsun Kamer plaza 1660 TL veriyor.
-
Hangi bayi hocam? -
1700 diyen şaşmazın girişindeki bayiydi -
Altınsoy.. -
merhaba,
evet donanım olarak gerçekten üst seviyede ama ön konsoldaki ekranın çerçevesinin beyaz olmasını hiç yakıştıramamıştım ben, zaten makyaj ile o çerçeve siyaha dönüştükten sonra ioniq 5 bakmaya başladım :)
-
Bu araçta en çok istediğim V2L idi, sıfır emisyon adlı kanal olduğunu hatta kullandığını söylüyor Advance pakette, bu pakette o özellik yoksa bile arka koltuk altında ki priz çalışıyor mu? Kaç watt destekliyor. Bunlar ile alakalı hiç bilgi bulamadım.
-
Aynı fikirdeyiz. Ekran, ileri geri giden bardaklık bunlar benimde hiç hoşuma gitmedi. Yeni kasa alacağım ya da progressive. Ama hala karar veremiyorum. Yeni kasa bayilerde yok. Aralıkta gelecekmiş. -
Kullanılıyor. Arka koltuk altı prize çok defa bilgisayar bağladım. Şarj girişi için de aparat alırsanız mümkün. Zaten ev ekranında da v2l ile ilgili sekme var. -
evet aralıkta gelecek dedi pek çok bayii, şu yeni kasaya bir de kredi kampanyası gelse mis gibi olacak. tabi zam da gelmesin bu arada.
sarı sitede bir tane 4x4 progressive uzun menzilli var, ufak bir kazası var ama alınırsa o alınır gibi geliyor bana.
-
Fiyat yüksek olmasa 4X4 progressive süper araba. Ankara ata plaza da da var. Sıfır hiç kullanılmamış. -
IONIQ 6 Kasa mı değiştiriyor. Daha 2 yıllık tasarımdan neden vazgeçti acaba. Tamda bugün parasını ödeyecekken canım sıkıldı.
-
kasa değiştirmiyor da makyaj olacak muhtemelen.
-
Selamlar, Kona electric alacakken gözü karartıp biraz borçla Ioniq 6 almaya karar verdim ve bayii de anlaşmayı yaptım. Seramik kaplatma da yaptırıyorum. Sormadım ancak paspas takımı vs veriyorlar mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X