Şimdi Ara

Hyundai i30, kontak anahtar pil değişimi hakkında;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim araçta her iki kontak anahtarın pilleri bitti, dün servisi aradım iki anahtar pil değişim için 80 tl para istediler.
    tutar bana çok geldi, pilleri ben evde değiştirebilimiyim

• ix35 varken kendim değiştiriyordum, i30'la aynı anahtar zaten.

bu videodakilerin aynısını yap çıkartırsın. pil fiyatı 10 lira bişeydi sanırım. videodaki gibi kanırtacaksın çıkartacaksın bu kadar
  • Yuh 80 lira nedir. VAG'a sövüp sayıyorsunuz ama Leon FR aracımın anahtarının pilini servisten 4 liraya değiştirttim 10 saniyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Yuh 80 lira nedir. VAG'a sövüp sayıyorsunuz ama Leon FR aracımın anahtarının pilini servisten 4 liraya değiştirttim 10 saniyede.

ben vag ı sövmüyorum , sadece anahtar pili nasıl değiştirilir diye sordum..
    cevaplar için teşekkür ederim
  • kb10 K kullanıcısına yanıt
    Kişisel olarak size söylemedim hocam. Forumda VAG'a sövülür ama insanları sömüren genelde diğer markalar oluyor. 4 liralık pile bile 80 lira demişler baksanıza.
  • Anahtar pili 80 lira nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Bunları ufak paralara yapacak ki dsg bozulduğunda 15 bin i seve seve verebilesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahalledeki anahtarcıya git ver 5 dakkada değiştirir.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Diğer markalar daha çok para istiyor onda da ufak bir aramayla bulabilirsin hocam
  • quote:

Diğer markalar daha çok para istiyor onda da ufak bir aramayla bulabilirsin hocam

Ben Bozuk olduğu mahkeme kararıyla ispatlanmış bir şanzımandan bahsediyorum. Siz neyden bahsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Ben Bozuk olduğu mahkeme kararıyla ispatlanmış bir şanzımandan bahsediyorum. Siz neyden bahsediyorsunuz.

Bu konuyu bile dsgye bağlayabildiniz ya tebrik ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Bu konuyu bile dsgye bağlayabildiniz ya tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Mahalledeki anahtarcıya git ver 5 dakkada değiştirir.

Gittim , kaça yaparsın dedim 10 tl dedi ama immobilizerı bozabilirm dedi bende vazgeçtim hemen😀

• Kaç senede bitti ki 2010 i20 hala tıkır tıkır çalışıyor

• Valla o nasıl pil ki hemencecik bitiriyor. Eski aracımı neredeyse 7-8 yıl kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı

Kullanım kılavuzuna bak, orda nasıl değiştirileceği gösterilir genellikle. En azından benimkinde yazıyor. Pili de saatçiden alırsın. 5 liraya halledersiniz. 80 liraya yeni anahtar çıkarırım o ne be

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Kaç senede bitti ki 2010 i20 hala tıkır tıkır çalışıyor

aslına bakarsanız benimde garibime gitti bu durum.
    araç 2013 model , 3.senede neredeyse piil algılamamaya başladı, acaba dandik pil mi koydular bilemiyorum tabi.
  • Benim de aynı şekilde 3 yılda bitti.Ama ben kendim 30 saniyede değiştirdim ,gayet basit.Yukarıdali videoyu izleyin yeter.
    Ha birde niye bukadar çabuk bitti diye sorarsanız, bizim aracın anahtar kullanımı diğer araçlara göre oldukça yoğun.Millet sadece kapıyı açıp kapamak için kullanıyor.Bizim ise çok fazla aktif kullanımı var.Sadece uzaktan algılaması bile sensörlü olduğu için daha çabuk şarj bitşriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcubaba -- 1 Ekim 2016; 23:28:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.