arkadaslar 2004 kalosumu satıp kredi ile araba alacagım ama cok borca girmekten ve yanlıs secim yapmaktan korktugum icin tavsiyelere ihtiyacım var
acıkcaı en cok Cruse'u begendim ama fiyatı 33 civarı i30larda kucuk ama onlarında en baz modelleri ucuz digerleri hem 32-33
renaultmegane'ı cok sevdim ama tum havalı ozellikleri full modele vermisler (eller serbest vs)
e napim bilemiyorum acıkcası hem o kadar kredi cekip en sonunda da cam acma kolları bile cevirmeli bir araca binmek istemiyorum (simdiki aracım full)
yardım lutfen :))
Cruze en havalisi aralarinda ama sorun yasayan cok galiba.Sahibinden.comdaki satilik cruze larin sayisi 9 olmus.Zamaniniz varsa ve kucuk bir kac problemle ugrasmak isterseniz cruze alin...
kullandığınız araç B sınıfı Kore üretimi bir Chevrolet. Almayı düşündüğünüz araçları ele alırsak; -Hyundai İ30 çok kaliteli imajı verilerek avrupa araçlar fiyatı ,istenerek satılmaya kalkılmış bir araç ikinci elde çok zayıf ve hep öyle olacak. çok yüksek değer kaybını göze alırsınız. -Chevrolet Cruze büyük bir reklam ile albenili bir tasarım ile çıkmış Kalos'unuzu üreten fabrikanın bir üretimi ne sorunları çıkacak belli değil. ayrıca bu aracın şuan için stokları tükendi sıra yazılıyor diye biliyorum. -Megane II ise kasa değiştirdi. sonbaharda Megane III sedan çıkacak. bu yüzden eldeki sedanlar çok donanımlı ve uygun bir fiyatla satılıyor. ben yerinizde olsam kasası değişecek bile olsa Meganı alırdım. tabii tamemen size kalmış bir olay.
Cruze düşünüyorsanız 2010 modellerinde LS paketi gelcek LS paketi olmayan bir cruze bence cruze değildir. bomboş araç diyebilirsiniz. LS paketinde 6yada8 hoparlör, yağmur far sensörleri, cruze kontrol, 1-2 tane daha vardı tam hatırlamıyorum. LS paketi 2.000 TL fazla veriyorsunuz. en azındam dolu bir araç almış olursunuz. tabi yakıt sizin için önemli ise başka modellere bakabilirsiniz. Fiat GP full paketlisini alabilirsiniz 1.3 Dizel
megane sedane alınca yeni bir araba almısım gibi gelmeyecek.o yüzden düşünmüyorum
Cruse ile ilgili satışları gördüm ama sanırım o satışların hepsi ya tutarsa satışları zira 2010 sıfır modelinden daha pahalıya satıyorlar.
birde arabaya en az 10-12 yıl bienrim diye düşünüyorum o yzuden ikinci el degeri 2.planda kalıyor
yılda ne kadar km yapacaksınız fazla yapmıcaksanız alın cruze gitsin 5 yılda garanti var.
garanti 3 yıl 100 bin km
quote:
Orjinalden alıntı: superxp
yılda ne kadar km yapacaksınız fazla yapmıcaksanız alın cruze gitsin 5 yılda garanti var.
Cruze düşünüyorsanız 2010 modellerinde LS paketi gelcek LS paketi olmayan bir cruze bence cruze değildir. bomboş araç diyebilirsiniz. LS paketinde 6yada8 hoparlör, yağmur far sensörleri, cruze kontrol, 1-2 tane daha vardı tam hatırlamıyorum. LS paketi 2.000 TL fazla veriyorsunuz. en azındam dolu bir araç almış olursunuz. tabi yakıt sizin için önemli ise başka modellere bakabilirsiniz. Fiat GP full paketlisini alabilirsiniz 1.3 Dizel
LS gelmıs bugun gordum bılgınıze.....
Pardon hyundai mi gitti kafam şaşırdık gerçi + uzatma seçenekleri var ama
quote:
Orjinalden alıntı: ay910
garanti 3 yıl 100 bin km
quote:
Orjinalden alıntı: superxp
yılda tahminen 7-8 bin km yi geçmez...
Sedan alacaksanız astra sedan düşünün derim.HB ise 308 öneririm.
astraların iç paneli çok kötü(bence tabi) 308 de baktım fiyatlar cok pahalı idi 35+
quote:
Orjinalden alıntı: yasimboo
megane sedane alınca yeni bir araba almısım gibi gelmeyecek.o yüzden düşünmüyorum
Cruse ile ilgili satışları gördüm ama sanırım o satışların hepsi ya tutarsa satışları zira 2010 sıfır modelinden daha pahalıya satıyorlar.
birde arabaya en az 10-12 yıl bienrim diye düşünüyorum o yzuden ikinci el degeri 2.planda kalıyor
Megane düşünmüyorsunuz ve sizin için 2. el pek önemli değil ozaman sizin birinci tercihiniz (bence) hyundai İ30 olmalı Araç dış görünüm ve donanım olarak çok güzel bi araç. Cruze ise yeni çıkan bi araç olduğu için sorunları fazla bilinmiyor ama şu anda cruze sahiplerinin en fazla şikayet ettiği konu yakıt tüketimi şu anda lpg opsiyonuda olmadığı için yüksek benzin tüketimi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. almayı düşündüğünüz araçları MARKALAR bölümünden bulup kullanan kişilerden + ve - lerini öğrenebilirsiniz
30-35 bini gözden çıkardıkdan sonra ben uzakdoğu arabasına pek yönelmemeyi tercih edenlerdenim... Bence bu fiyata iyi bir donanım arıyorsanız Focus u öneririm .. Fakat 308 ve megane 3 lerde güzel onlara lafım yok .. Focus'dan daha yeni bir kasaya sahipler.. Focusda gecen senenin sonlarına doğru makyaj aldı.. Focusda Trend ve Titanium olarak 2 donanım seçeneği var aşağıda verdiğim Titanium un fiyatıdır .. Titanium Full olanıdır sunroof falan harıc hemen hemen herseyı var aracın.. Benim focusum var bu araçtan birtane daha almayıda düşünüyorum gayet memnunum..
Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 115PS : 34.500 Ytl
evet ford titnaiumlar güzel ama maximum 30a kadar cıkabilirim bilemediniz 31 ama bu araclar 34000 tl trend modelini alabilirim ama onda da sis farı bile yok 2 model arasında cok buyuk fark var .Yoksa kasası fa1lan cok guzel bir arac
Valla arkadaşım al yıllarca bin ... Alman arabası sonuçta kim nederse desin. Donanım benim için fazla önemli değil.. Sis farını ve jantı sonradan taktırabilirsin hatta kendin yapıcağın değişiklikler ile Titaniumdan dahada güzel hale getirebilirsin..
Yeni Focus Trend 5K 1.6 115PS Fiyat : 30.500
Abimde e200 var onu satıp benim focusu ona vericez ve kendime bir focus daha almayı düşünüyorum Trend 115bg benzinli olanlardan.. Gerisine sen karar ver.
baz arac alınca da i30ları 27-28 e alabiliyoruz bosuna kredi cekmeye deger mi acaba
dostum turbobenzinli 1.4 120 hp lk bravo düşünelbirsin.dynamik modele esp paketi ekletirsen ve pazarlıkla aynı fiyatlara gelir.full arabaya binmiş olursun
quote:
Orjinalden alıntı: yasimboo
baz arac alınca da i30ları 27-28 e alabiliyoruz bosuna kredi cekmeye deger mi acaba
Fiat bravolarada bir bak derim.. Boş araba istemiyorsan..
Cruze bu paraya alınabilecek en iyi araçlardan veya Bravoda olabilir.