Şimdi Ara

Hyundai i10 1.0 66hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler daha önce e36 almaya karar vermiştim hatta araba bulunmuştu fakat ailemim karşı çıkmasıyla alamadım. Geçen gün füme renkte 2013 i10 gördüm bi galeride araba daha 8.000km de 31.000tl istiyordu araba sıfır gibi açıkcası araba hoşuma gitti en çok da turunculu iç tasarımı fakat şöyle bi sorun var insanlar bunu bayan arabası olarak görüyor. Bendese biraz kalıplı biriyim ama arabanın içine rahatlıkla sığıyorum. Bu konuda sizin de görüslerimizi bekliyorum. Alsam birkaç ay sonra satmaya kalksam gidermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gibi bu aracı sevimlilik abidesi görüp test videolarında motor sesi ve amortisörlerinin kalitesinin beğenildiğini bilen insanlar çoksa, evet bence gider!
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Benim gibi bu aracı sevimlilik abidesi görüp test videolarında motor sesi ve amortisörlerinin kalitesinin beğenildiğini bilen insanlar çoksa, evet bence gider!

Bende sizin gibi çok video izledim en çok beğenilen aksamlarından biri amortisör ve sınıfa göre konforu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk olan butun arabalar kadin arabasi olarak görülür i10 cok keyifli bir arac kimseye takılmayın ve manuelse alin bence. Fabrika cikisli lpgli olani var bir de o olursa bedava gezersiniz, cok da eglenirsiniz

• e36 dan i10 a düşülmezki

• 1.3 cdti corsa bak
    gerçi uçuk bunların piyasa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Kasım 2015; 12:36:25 >
  • Erkek olunca illa kocaman bi arabaya mi binmek lazim. Benim hosuma bu gitti isime bu yariyor bunu aliyorum NOKTA.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

e36 dan i10 a düşülmezki

Bana kalsa e46ya bile çıkardım ama nerdee :D

• bende opel adam'a hastayım ama boy 1.86 olunca insan bi düşünüyor
  • satmaya kalkarsan hızlı gitmez o araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.