Şimdi Ara

hyundai getz 2. el neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el ilanlarına bakıyorumda getz 2004 en düşük modelleri en düşük 13-14 bin istiyorlar 0 km getzler 19binden satılırken yada müdavimleri 11-12 liradan satılırken gewtz neden bu kadar pahalı anlamadım görende vw polo falan sanar

Chery kimo 1.3 lusso
  • Bu hafta 4 gün getz kullanma şansım oldu ve yorumlarım içi şahin doğandan farksız,dış tasarım bence o sınıf araçlar arasında güzel denilebilir.Malzeme işçilik hiç iyi değil sağından solundan tıkırtı gıcırtı ses eksik olmuyor.191.000 km de idi araç 2005 modeldi.Kiralık araçtı.Yol sesi çok alıyordu.Her devirde,her hızda kafayı şişiriyordu.Yakıt konusunda aşırı bir tüketim vardı sanki.110 ytl benzin aldım 320 km yapabildim normalde ne kadar yaktıgını bilmiyorum.Şehir içi iyi kaçıyordu bana göre 150'ye çıkabildim en fazla.Zaten her binende hiç güven vermediğini söyledi..Arka taraf hemen atıyordu.Süspansiyonların sertliğinden rahatsızdı arkada oturanlar...Bence o fiyat o araca kesinlikle fazla...

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Bu hafta 4 gün getz kullanma şansım oldu ve yorumlarım içi şahin doğandan farksız,dış tasarım bence o sınıf araçlar arasında güzel denilebilir.Malzeme işçilik hiç iyi değil sağından solundan tıkırtı gıcırtı ses eksik olmuyor.191.000 km de idi araç 2005 modeldi.Kiralık araçtı.Yol sesi çok alıyordu.Her devirde,her hızda kafayı şişiriyordu.Yakıt konusunda aşırı bir tüketim vardı sanki.110 ytl benzin aldım 320 km yapabildim normalde ne kadar yaktıgını bilmiyorum.Şehir içi iyi kaçıyordu bana göre 150'ye çıkabildim en fazla.Zaten her binende hiç güven vermediğini söyledi..Arka taraf hemen atıyordu.Süspansiyonların sertliğinden rahatsızdı arkada oturanlar...Bence o fiyat o araca kesinlikle fazla...

Kardeşim sen kullandığın getze bakıp tüm getzleri genelleyemezsin.4 yaşında 190.000de b sınıfı bir araçtan bahsediyorsun hemde kiralanan bir araç.Açıkçası sen bilgi vermiyosun bu yazdıklarınla resmen bilgi kirliliği oluşturuyosun.

• Abartmayın ama getz o kadar kaliteli sayılmaz.Gözümün önünde bmw 5 in dokunmasıyla refuje girdi, motor torpidodan çıktı ya.Orda getz bitti benim için.Ayrı 110 liraya 320 km demek aşırı anormal.Ben bile çok yakıo demelerine rağmen 650 700 km yapabilorum.Motorda sorsun warmış o zmn.Yada benimki gerçekten iyi yakıyo.
    Ha birde nette herkez istiyo ama veren olur mu bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 29 Ekim 2009; 2:19:57 >

Orijinalden alıntı: shelby_88

Abartmayın ama getz o kadar kaliteli sayılmaz.Gözümün önünde bmw 5 in dokunmasıyla refuje girdi, motor torpidodan çıktı ya.Orda getz bitti benim için.Ayrı 110 liraya 320 km demek aşırı anormal.Ben bile çok yakıo demelerine rağmen 650 700 km yapabilorum.Motorda sorsun warmış o zmn.Yada benimki gerçekten iyi yakıyo.
    Ha birde nette herkez istiyo ama veren olur mu bilinmez

Bir kazayla Getz'i bitirdin demek :) Büyük başarı.
    190.000 ne gelip icinde tikirti olusmayan da cok nadir arac bulunur sanirim. Ben rastlamadim daha. Turkiye de en kaliteli araclarda bile tikirti oluyor ki kiraliksa cukurlara nasil girildigini tahmin edersiniz herhalde.

Guven konusu onemli tabi ama hem sert suspansiyon hem kotu yol tutus normal degil. Belki de arac eskidigindendir.
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Bu hafta 4 gün getz kullanma şansım oldu ve yorumlarım içi şahin doğandan farksız,dış tasarım bence o sınıf araçlar arasında güzel denilebilir.Malzeme işçilik hiç iyi değil sağından solundan tıkırtı gıcırtı ses eksik olmuyor.191.000 km de idi araç 2005 modeldi.Kiralık araçtı.Yol sesi çok alıyordu.Her devirde,her hızda kafayı şişiriyordu.Yakıt konusunda aşırı bir tüketim vardı sanki.110 ytl benzin aldım 320 km yapabildim normalde ne kadar yaktıgını bilmiyorum.Şehir içi iyi kaçıyordu bana göre 150'ye çıkabildim en fazla.Zaten her binende hiç güven vermediğini söyledi..Arka taraf hemen atıyordu.Süspansiyonların sertliğinden rahatsızdı arkada oturanlar...Bence o fiyat o araca kesinlikle fazla...

• Getz'e bindim,ekonomik bir araba.Onun dışında bir artısı yok.

birde usb girişli mp3 çalarlı teybi

zaten 21 bin tl lik arabadan ne beklenebilir ki bana göre verilen paranın karşılığını veriyor çok güzel bir motorla

mesela siz olsanız bunlarımı alırsınız gider 0 kmsinimi alırsınız ?

Chery kimo 1.3 lusso
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.