< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hyundai BAYON Ana Konu (97. sayfa)

-
-
Uygulamada 8500 gibi bi fiyat vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aracımı sattım, alt cam kromu var omsa line marka orjinal, bayi tam tur hediye vermişti aracım elite olduğu için altını takamadım, ücretsiz veririm Kocaeli Gebze Arapçeşme Mah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar.
1 hafta 3.100 km karadeniz turu yapıp geldim. 1.0 Bayon'dan önce de 1.4 MPI vardı, uzun yolda kullanıyordum zaten; bir problemim yoktu. 1.0 motor ile daha da keyifli hale getirmiş.
Molasız (yakıt alımları hariç) en uzun tek gün de yaptığım kilometre 850, en ufak bel ağrısı ve yorgunluk yaşatmadı. Ayrıca Karadeniz yolları asfalt kalitesi gayet iyi olduğu için bunun da etkisi var.
Tam rota:
Gidiş: Tekirdağ - Sinop - Samsun - Rize
Dönüş: Rize - Çorum - Ankara - Tekirdağ
Bu yolculukta 10.250 TL tutarında bir yakıt maliyetim olmuş durumda.
Tüketimin içinde Ayder yaylarına çıkış, tüm şehir içi trafikleri ve şehir dışındayken genelde yüksek süratle gittiğim için şehir dışında da az yakmadı.
B Sınıfı olmasına rağmen uzun yolda olukça konforlu ve yorucu olmayan bir yolculuk yaptım.
Herkese kazasız belasız sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Mayıs 2025; 18:49:10 >
-
Maltepe hunko yıllık bakım için 7200 Tl fiyat verdi 3 ay taksit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım kampanyalı olduğundan bu fiyata düşmüş . şu şekilde bir mail atmışlar bugün
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba daha önce hiç aracım olmadı ilk aracım olacak kısmetse. Bayii teslimatta nelere dikkat etmeliyim araba konusunda sıfır bilgi sahibiyim. Vakit ayırıp cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Hocam sağına soluna bak iyice çizik vuruk varmı diye. Benzini ilk aldığında damla ile koyuyorlar en yakın benzinliğe giderek dilediğin kadar satın al. Başka dikkat etmen gereken bir şey yok Allah kaza bela vermesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun hocam sagolasın daha iyileri sizlerin olsun. Benzin konusu dediğin gibi azmış. Google haritalardan baktığımda çok şükür ki bayinin 1.5 km ilerisinde istasyon olduğunu gördüm. Zaten ilk dolduruşta depoyu fulleyeceğim önce acemiliğimi yenmem lazım bol bol manevra çalışması parketme trafik derken Allahın izni ile üstesinden gelirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 2 Haziran 2025; 20:40:31 > -
Merhaba,
Hayırlı olsun, kazalar belalar uzak olsun. Aracı gözle iyice inceleyin, boya renk tonu farklı olan yerler var mı bakın, çizik var mı dikkat edin.
Teslim yapan görevli genellikle üstün körü bilgi verip, bahşiş peşinde koşar. Merak ettiğiniz her şeyi sorun, ilk aracınız ise eğer ne nasıl çalışır iyice sorun. Kaputu açtırıp temel aksamların yerini sorun, yağ çubuğu, motor suyu, silecek suyu vs. temel kontrol edilmesi gereken şeylerin bilgisini alın. Yakıt konusunda endişe etmeyin, çok az yakıt olsa bile 10-15km rahat götürür bir benzinliğe ulaşırsınız.
Ruhsat şase motor numaralarını kontrol edin, ilk kullanın için aşağıdakilere de dikkat edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X