Şimdi Ara

Hyundai Accent Merkezi kilit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yeniyim konuyu nereye açıcağmı bulamadm hatam varsa affola :) Sorum şu ki 1999 Model hyundai Accent arabam var merkezi kilit sorunum var arabanın kilidini açarken bazen sadece sol ön ve sol arka kilit açıyor bazen sadece sol ön kilitlerken sağ kapilari kilitlemiyor el ile kilitlemek gerekiyor bazı zamanlar 4 kapıda kitliyor pek bilmiyorum bunu kime gösterebilirim tamirci olarak anahtarcı mi oto elektrik mi veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bendede var hicbiri acilmiyo ve sorun nerde cozemedim cokta ilgilenmiyorum. Acarken ahatarla 4 kapiyida acabiliyorum zaten kitlerkende sofor kapisini kitliyorum hepsi kitleniyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <!--ok-->Deliricem ya :) birde o şöfor kapısını açıncada sadece o açılıyor 4 ü açılmıyor birde çocuk kilidi falan yok sanırım bu arabalarda sağ arka kapı içeriden açılmıyor :) Bu accent modellerinin kapı konusunda baya bir sıkıntısı var sanırım
    ford focus kapı kilit sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.