Bildirim
hyundai accent era ( yardım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYER66
Hyundai Accent era ların (manuel)
1. HANGİ MOTORU DAHA İYİ (BENZİNLİ - DİZEL FARKETMEZ )
2. HANGİ MOTORU DAHA AZ YAKIYOR (BENZİNLİ - DİZEL FARKETMEZ )
3. HANGİ DONANIMI DAHA İYİ
4. KONFOR - GÜVENLİK - MOTOR NASILDIR KRONİK SIKINTISI FELAN VARMI
BÜTÇE : 25.000 CİVARI
bilen yokmu -
Konuyu forumdaki Era bölümüne açarsan daha seri cevaplar alabilirsin dostum
edit:Tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 18 Mart 2013; 20:37:48 > -
dizeli tabi ki daha az yakacaktır,ancak günümüz motorin fiyatlarını düşündüğünüzde lpg lisi de idealdir,daha detaylı bilgileri bizzat kullanıcılarından almak için imzamı tıklayabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYER66
Hyundai Accent era ların (manuel)
1. HANGİ MOTORU DAHA İYİ (BENZİNLİ - DİZEL FARKETMEZ )
2. HANGİ MOTORU DAHA AZ YAKIYOR (BENZİNLİ - DİZEL FARKETMEZ )
3. HANGİ DONANIMI DAHA İYİ
4. KONFOR - GÜVENLİK - MOTOR NASILDIR KRONİK SIKINTISI FELAN VARMI
BÜTÇE : 25.000 CİVARI
Bende 2007 dizel 1.5 Era Select var ve genel olarak cok memnunum.
Avantajlari: 1. Guclu bi araba, 110 hp 2. Benim arac 100 km/25 tl civari yakiyor. 3. Bagaji ideal 4. Servisi ve kaskosu ucuz. 5. 2. Eli iyi
Dezavantajlari: 1. Biraz sert bi araba 2. Ben cok sukur bi kaza yapmadim ama bildigim ve gorduum kadariyla kaza da aracin saci pek kalin degil.
Bence parasini fazlasiyla hakeden bi araba. 25000 civarina dizel bulabilirsiniz ve kesinlikle dizel alin, mumkunse 90000 km alti olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benzinli 2010 model sıfır olarak almıştı bir abim mükemmel gelmişti bana 3 yıl önce ama forumda yazınca taşlandık plastik araba damgası yedi. 20xx Astra G ile kıyas ettiler. -
1.6 STYLE LPG SİZ NE KADAR EDER ACABA
10 HAVA YASTIĞI - SUNROOF - 4 DİSK FREN FULL ARAÇ
DEĞİŞENSİZ BOYASIZ
2007 MODEL -
25.000 civarına Hyundai almak istiyorsanız daha güncel olan i20'yi niye düşünmüyorsunuz? Ekonomik,güvenli, daha modern. Kendm de kullanıyorum çok memnunum. Örneğin;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-i20-troy-1.2-benzinli-24.000-km-de-78-bg-119649565/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we.[AGRA] -- 30 Mart 2013; 14:06:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X