Arkadaşlar aracım başlıktada yazdığım gibi; hyunda accent era 1.6 team abs brc lpg var fabrika garantili.Ev le iş arası 2 km.Aracın lpg ye geçiş sıcaklığı 40 santigrat.Aracın benzin ve lpg sini fulledikden sonra km yi sıfırladım.Yaklaşık 210km şehir içi bu soğuk havada genelde kısa mesafe kullandım.Yaklaşık çeyrek depo benzin 3 çeyrek depo gaz yaktı.Tekrar benzini ve lpg yi fulledim.Ödediğim parayı km ye böldüm.km de 38 kuruş çıktı.Bu para çok değilmi?Acaba aracımda sorunmu var arkadaşlar?Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.(Ankarada ikamet ediyorum)
Lpg'li bir araca göre çok fazla.Bir de otogazın en ucuz olduğu şehir Havalardan olabilir belkide aracın teknik aksamından
Tamamen kullanım güzergahınız ve mevsim koşulları ile ilgili. Benim de iş-ev arası 3 küsür km. Dur-kalk trafik ve hava koşullarının etkisiyle yol bilgisayarım 10.8 - 12 lt gösteriyor bu aralar aracınızda sorun olduğunu sanmıyorum.
Benim ilk 2 km de ort tüketimim 15-16 litre falan soğuk havalarda.Seninkide çok normal bir değer.
kısa mesafe ve soğuktan. yapacak birşey yok. uzun yolda tasarruf edersin.
Lpg donusumu bolumune yazsaydin oradaki ustalar yardimci olurdu. Ayrica oha 38 kurus ne ya?
kısa mesafe olduğundan dolayı çok normal.isterseniz aracı direk gazdada çalıştırıp işe gidip gelirsiniz.ayrıca hyundai araçları motor soğukken acayip fazla yakıyor.tecrübeyle sabittir.bende ticari taksideki yakaladığım verileri yazayım;2009 era 1.4 kmde 25,85 krş.araç 398 binde.lpg full den kullanıyorum.
durum gayet normal hocam. motor ısınana kadar zaten stop ediyorsunuz. mesafeniz çok kısa.
yanlız benzin olayı kafama takıldı. bir miktar benzin harcanması normal fakat 3 çeyrek depo gaza çeyrek depo benzin fazla geldi. gerçi bu kadar kısa mesafelerde sık bir şekilde hiç araç kullanmadım belkide ilk çalıştırma sırasında ve ısınana kadar yakılan benzin miktarı bu şekilde olabilir.bende merak ettim şimdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazar umarım.
2km ne ki, yürü bence o kadarcık yolu 20 dakkada yürürsün.
Km de 0 kuruş Full muscle power
arkadaşım lpg ölçümünü yaparken gazı fulle ve gaz bitene kadar kullan. gaz bitip benzine geçince hesabını yap. lpg deposu dolarken pompanın basıncına göre eksik yada fazla gaz alabiliyor.şamandıradan dolayı gazı bitir, sonra fulle sonuna kadar kullan gaz bitip benzine geçene kadar birde öyle hesapla 3 yıldır era kullanıyorum okadar yakması imkansız. sürekli benzinde kullansanız okadar yakar zaten
LPG sıcağı sever ve motor ısınmadan kullanılırsa çok yakar. 2 kilometrelik mesafede LPG tam ısınamadığı için çok yakıyor. Bence aracınızın yakıt değeri gayet normal hiç bir problem yok. Deponuzu fulleyip birde uzun yolda deneme yapın. Ne kadar az yaktığını sizde göreceksiniz. İki kilometrelik mesafede yapılan ölçüm yanlış bir ölçümdür. Kısa mesafede 20 kuruş yakacak hali yok heralde
arkadaş oturduğun koltuk ısınmadan yol bitiyor. ee soğuk motor da yakıtın anasını beller. normal. yakıt testi için daha uzun güzergahlarda deneme yapmak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme