Şimdi Ara

Hyundai Accent 1.3 LX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtı isemde özür dilerim şimdiden. başlıkta belirtiğim gibi bu aracı almayı düşünüyorum ve temiz sıfırdan farksız bir araç buldum 55 binde boyası değişeni yok araba garaj arabası 1937 doğumlu bir amcanın kullanmadığı için uzun süredir garajda imiş o yüzden satıyor imiş araca gidip baktım stepne ilk günki gibi duruyor kitapçıkları anahtarlıkta ki plastiği bile gözüm kapalı alırım normalde bugün tam herşeyi tamamladık el sıkışacağız almadan kapora vermeden önce bi gezelim araba ile dedim hayda bi bindim direksiyon kazık gibi zor dönüyor hayırdır abi dedim bu ne iş araçta tek kusur hidrolik yok dedi ben anlamıyorum nasıl olmaz 2000 bi araçta arkada bile otomatik cam var 2010 bir çok araçta bile arkalarda otomatik cam yok iken sizlere diyeceğim o ki bu modele hidrolik takılıyormu takılıyor ise kaça patlar ve kullanışlı olurmu bana ilerde sorun çıkarırmı. zaten araçda hidrolik olsa idi 1 gün bile durmazdı satılırdı araç 2000 bin model benzinli 1.3 LX. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

    aracın motor resmini paylaştım hidrolik gözüküyor gibi benim gördüğüm ve forumda biri daha sormuş biraz okudum bir çok arkadaş vardır demiş ve bu araç kesinlikle LX model arkasında eşşek kadar yazıyor çünkü :) acaba araç uzun süredir garajda yattığı için hidrolik mi bitti noldu çözemedim.

    Hyundai Accent 1.3 LX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 14 Mart 2017; 23:41:17 >







  • 1998 modeli bende var fakat hidrolik direksiyon yok ama farkıda yok sadece durduğu yerdeki dönüşleri birazcık agır oda normal bi brodway gibi TOROS gibi escort gibi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.