Şimdi Ara

Hyper transport error ve oyunda kapanmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler son 1 aydır "A hyper transport sync flood error occurred on last boot" hatası ile karşılaşıyorum.Bunu aşmak için 7-8 kere kapatıp açıp geçiyordum ama bu seferde son 5 gündür oyunlarda birden siyah ekran girip hoparlörden garip sesler çıkıyor.Veya garip krem rengi bir ekran giriyor yine ses çıkıp kapanıyor sonra kendi kendine açılmıyorda.Hoparlör ışığı sürekli yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor.Çoğu kez kapatıp açınca anca düzeliyor.

Ekran kartında problem olabilir mi acaba? Ama masaüstünde öyle garip kapanmalar veya çizgiler görmedim.Ama normaldede kapanmalar oluyor bazen mavi ekran veya direk kapanma.

PSU 500W kasa ile gelen
    AMD Phenom II X4 925 2.8 işlemci (default kullanıyorum)
    HD5850 ekran kartı (default kullanıyorum)
    4 GB iki ayrı slotta ram

2.5 sene oldu sistem toplayalı aldığımda 5770 kullanıyordum o zamanda hep kapanmalar vardı, 5850'yide 6-7 ay olmuştur sanırım.Bu oyundaki sorunlar son zamanlarda çıkmaya başladı.

Sizce PSUnun ömrü bitmiş olabilir mi? 2.5 senedir kullanıyorum pc'de neredeyse 7/24 hep açıktır.2.5 senede ömrünü yitirmesi normal midir?

Birde o en üstteki hatayı alan bir kişi PSU'sunu değiştirdikten sonra hatanın bir daha çıkmadığını yazmış yabancı bir forumda.Bu hatalar ve kapanmalar PSU'dan olabilir mi?

EDIT : Anakartta MSI 785GM-E51, Harddisk seagate 1 tb ama o daha servisten yeni geldi onda sorun yoktur büyük bir ihtimalle.
    Ve ısınma sorunu yok bütün ısılar normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Kasım 2012; 1:06:59 >

• Cmos resetledim, anakart sürücüsünü, bios'u ve ekran kartı driver'ını güncelledim.Oyunda 1.5 saat deneme yaptım sorun olmadı, şu anda sorun yok.Umarım çıkmaz bir daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.