Şimdi Ara

HYPER RAM ALICAM YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan kullandıgım anakart :https://www.asus.com/Motherboards/P5QLCM/

Alacağım Hyper ram :http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/1066mhz-4gb-ddr2-kingston-hyperx-2x2gb-dual-ram-97817418

Bu anakart bu ram'ı desteklermi arkadaşlar ?

• Evet destekler ama 1066'da çalıştırmakta belki sıkıntı yaşayabilirsin çünkü 1066'yı overclock olarak destekliyor.

Ayrıca sadece 2 ram slotun var. Şu an kullandığın RAM'leri çıkarman gerekecek.
  • ben araştırdım birazcık birisi bana dedi çalıştırman için biosdan ayar yapman gerekiyo dedi doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray440

ben araştırdım birazcık birisi bana dedi çalıştırman için biosdan ayar yapman gerekiyo dedi doğrumu?

Evet. Çünkü dediğim gibi Overclock halinde 1066'yı destekliyor.
  • Ironpumper I kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:53:22 >
  • hams doğru söylüyor. RAM hızı artışı masaüstü uygulamalarda/oyunlarda hissedilmez.

CPU'yu overclock etmek için ihtiyacınız varsa alın.
  • gereksiz hamle yapmayınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suan ramlarım 400mhz'de çalışıyo o yüzden 1066 almaya karar verdim etkisi olmaz mı cidden?
  • quote:

suan ramlarım 400mhz'de çalışıyo o yüzden 1066 almaya karar verdim etkisi olmaz mı cidden?

Dual channel ise:
    400 x 2 = 800'de çalışıyor.

Ben işlemciye overclock yapacaksın ,onun için düzgün bir RAM seti istiyorsun olarak düşünmüştüm.

Hayır, 800'den 1066 değil 1333 bile mümkün olsaydı DDR2'de yine pek fark etmezdi..
  • işlemci Q6700 suan 3.00 ghz'da çalışıyo daha yukarısına cıkar mı bılmıyorum ama şuanki ramlarla açılmıyo daha üstü
  • quote:

işlemci Q6700 suan 3.00 ghz'da çalışıyo daha yukarısına cıkar mı bılmıyorum ama şuanki ramlarla açılmıyo daha üstü

Anladım. RAM'e para vereceğine, daha iyi bir işlemci soğutucusu alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.