Şimdi Ara

Hydra kasan Caite maç kazandırdım | SS |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alldan cait hydra kasmış şimdi ölebilirsiniz yazdım sejuda belki sapıyla vuracak dedi chat yıkılıyo tabi.

Hydra kasan Caite maç kazandırdım | SS |

Edit : Küfürleri silmeyi unutmuşum editliyorum 1 sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 14 Eylül 2013; 19:15:42 >

• Daha çok cait taşımış gibi görünüyor.Kazandırılmışsın hemde hydra kasan bir adc tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

Daha çok cait taşımış gibi görünüyor.Kazandırılmışsın hemde hydra kasan bir adc tarafından

Fark ettiysen 31 asist var. Earlyde killeri caite bırakmasam kendim alsam 25 kilim felan olurdu herhalde
  • Runaan kasan blitz vardı. Adcnin yanında oynadı, sup değilim diye küfretti, ad kasacam dedi ve karayel-runaan çıktı. Beyefendi as kasıyormuş, ruaan kasılır mı lan ad blitze diyince en çok as bunda mal dedi bana. Bir de arkadaşımın kuzeni bu. Yaşı küçükmüş ama, bir daha oynamadık zaten onla. Allah düşmanıma versin, oyun kazandırsın bize.
  • caitle lux bunu taşımış haberi yok garibimin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

caitle lux bunu taşımış haberi yok garibimin

Bu bende bloklu ne mesaj atmış merak ettim birisi pm atsın

Edit : Kaldırdıgım bloğu baktımda ne kadar düz mantıgın var senin ya. Kazandırdım demek ne demek? Taşıdım demiyorum kazandırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 14 Eylül 2013; 19:23:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

caitle lux bunu taşımış haberi yok garibimin

Bu bende bloklu ne mesaj atmış merak ettim birisi pm atsın

gördüğünü biliyorum ayrıca NOBODY CARES
  • karşısı 4 kişiymiş.karma ne öyle ama iyi oynamışın gj
  • eh napalım
  • quote:

Daha çok cait taşımış gibi görünüyor.Kazandırılmışsın hemde hydra kasan bir adc tarafından

klasik türk oyuncusu işte o adamlar orda armut topluyor ya bu adam 5v1 girip oyunu almış gibi anlatıyor
  • quote:

quote:

klasik türk oyuncusu işte o adamlar orda armut topluyor ya bu adam 5v1 girip oyunu almış gibi anlatıyor

Kazandırdım dedim sadece. Bu kelimeden ne anlıyosan çok merak ettim milleti çekemediğin çok belli

• oha sen caite hydra kasıldığını bilmiyomuydun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

quote:

Kazandırdım dedim sadece. Bu kelimeden ne anlıyosan çok merak ettim milleti çekemediğin çok belli

kazandırdın tek başına dimi o adamlar hiç bişi yapmadı

edit : hani blocklamıştın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 14 Eylül 2013; 19:31:36 >

• Milleti takma iyi oynamışsın birazda heca kullanmanın latede fayaları var tabi

Edit:Caitin buildinde hydra hariç saçmalık göremedim farmınıda yapmaya çalışmış ama senin farm az gibi biraz w açsan slotun içinde alırdın zaten hepsini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 14 Eylül 2013; 19:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +75 ad veriyo fena değil aslında ama tabi cait için daha iyi alternatifler var :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç: Arcade Hecarim'im var...
  • Sen taşımamışsın diyenlere" taşıdım demedim kazandırdım dedim" yazmışsın. Merak ettim de Kazandırdım ne demek? Senin sayende maç kazandıysa taşımış olmuyor musun_?
    Not: Bence sen taşımamışsın, caitte senin kadar oynamış en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promito -- 14 Eylül 2013; 20:07:13 >
  • İşte league of legendsın seviyesi bu kadar. Maçı EN ÇOK KİLL ALAN taşıyor değil mi sizin için ? Orda ki 31 assist ne ulan orda ki  Hydra kasan Caite maç kazandırdım | SS | assist ne ? Ama yoooook sizin için 3123123 kill alan taşımıştır. İşte arkadaşlar bunlar assiste değer vermeyen, bunlar laneleri kastırmayan, bunlar support oynamayan, bunlar varya bunlar, aslında yoklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pen is big smurf

İşte league of legendsın seviyesi bu kadar. Maçı EN ÇOK KİLL ALAN taşıyor değil mi sizin için ? Orda ki 31 assist ne ulan orda ki  Hydra kasan Caite maç kazandırdım | SS | assist ne ? Ama yoooook sizin için 3123123 kill alan taşımıştır. İşte arkadaşlar bunlar assiste değer vermeyen, bunlar laneleri kastırmayan, bunlar support oynamayan, bunlar varya bunlar, aslında yoklar

Helal olsun valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.