Şimdi Ara

HY600DK+1GB 19 Tl AYRICA 20TL YUKLEMEYE 500SMS+HY500DK 14TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
2.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Küp Sucuk K kullanıcısına yanıt
    *122# tuşlayarak yada 9333 ü ucretsiz arayarak kalan bakiyelerinizi kolaylıkla anlık sorgulayabilirsiniz.
  • 9 Haziran'da başvurdum, bu sabah taşima tamamlandı. Çok iyi oldu bu. Teşekkürler bilgilendirme için.
    Kontör yükleme olayı biraz kötü olmuş, bankaların internet sitelerinden yükleme işlemi yapamadım; banka'da 3 operatörün adı var ama bu alt operatörlerin adları yok..o nedenle numarayı kabul etmiyor. Banka hesaplarından işlem yapabilsek otomatik para yükleme talimatı verecektim.

    İkili Pakette 2 ayrı seçenek var: 19TL ve 25 TL. Bu ay 19TL olanı aldım; önümüzdeki ay 25TL olanı almayı düşünüyorum. Bu nedenle mevcut paketi iptal edip diğer paketi mi almak gerekiyor (üye olduğumuz paket biz iptal edene kadar aktif mi kalıyor)?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut paketi iptal edip farklı bir paket alabilirsiniz. Fakat paket değişikliği yaparken hattınıza tl yüklemeden önce kullandınız paketi iptal edin. Çünkü tl yüklediğinizde ilk önce mevcut paketi güncelleyecektir sistem. Tl yükleme işleminden sonra da almak istediğiniz paketi yine sms ile aktif edebilirsiniz. Üye olduğunuz pakette siz iptal etmediğiniz surece devam eder. Tl yükleme işlemlerini de web sitesinden üstteki "tl yükle" adımı ile kredi kartınızla kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citiraga


    quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt

    aynı paraya turkcell varken bimcelle geçmez kimse bence

    Turkcell deki paketin linkini paylaşırmsınız

    Turkcell dakika 1 dk periyotlu.
    İnternet hakkımd bilgim yok. Ben 24 liraya tr 2 gb net 500 dk 1000 sms gibi bir tarifeyi telefonu az kullanmama rağmen yetiewmiyordum.
    Bimcell 18 liralık paket vardı. 1024 mb net 250 dk 1000 sms 1 ay rahat yetiyordu.
    Bimcell i avea tabanlı olduğu için bıraktım. Şimdi vodafone dayım. 1 gb net 500 dk 1000 sms 18 lira. Bu da gayrt iyi. Ama kesinlikle türkcell tavsiye etmem.
    Hayatımda gördüğüm en dandik şirket. Resmen soygun üzerine kurulmuş. Bu gidişle batarlar.

    Öğrenciyseniz bimcell her türlü alır. Zaten karşı tarafın avea ise bedava konuşmalar falan geçerli oluyor. Aveya şebeke içi konuşma tarifesi uygulanıyor. İlla inat ederseniz yüne tcell tavsiye etmem. Gidin vodafone alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir bimcell hat kaç para acaba?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Yeni hat bedeli 34₺ dir. Hattı alacak kişi kimlik fotokopisiyle mağazalara başvuruda bulunabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey iyide bimcell'liler birbirini sınırsız arayabilmeli...
  • Bim iyi guzelde, konu dışı olacak, bu magaza sorumlu ve yardımcıları tam terbiyesiz, tabi hepsi için demiyorum ama bazilari var sanki seçerek aliyorlar bi gun dagitacam agzını burnunu bunların

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hy 600 de sms bana göre az.
    Ayrıca hy 500 dk çok ucuz. Vodafonda 17 tl aynısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    Dilek, ŞİKAYET, öneri ve tavsiyelerinizi ilgili mağazanın bağlı olduğu bölgeye aşağıdaki telefon numaralarından rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca böyle bir durum söz konusuysa ilgili bölgeyle paylaşın lutfen
    http://www.bim.com.tr/Categories/633/bize-ulasin.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Ve vodafonede bahsettiğiniz 500dk nın ücretlendirme periyodu 60sn dir.dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    2 hattımı da Vodafone'dan BimCell'e taşıdığımı yazmış mıydım hatırlayamadım ama yazdıysam da teşekkür için birdaha yazayım
    Kendince bazı eksikleri olmakla birlikte valla bana göre şuan verdikleri hizmet en tüketici lehine olan, fiyat-performans hizmetidir. Eksikleri giderirler mi pek zannetmiyorum ama yaparlarsa tadına doyum olmaz

    Eksiler:
    -SIM kart halen eşşek kadar, Avea bayileri 5tl kesim ücreti alıyor; neyseki kendim makasla kesebildim ama geneli açısından bakınca yeni bir hat alır almaz onu telefona takma sorunu yaşamak hoş olmuyor.
    -Kalan bakiyeleri (sms, internet, görüşme) sorgulamak için mesaj atma yada kısa kod hizmeti yok( *123# sadece TL bakiyesini veriyor); illaki 9333'ü arayıp dinlemek gerek.
    -Bankalardan otomatik para yükleme talimatı verme hizmeti yok; Garanti Bankası internet bankacılığından otomatik kontür yükleyeyim dedim; listede BimCell çıkmadığı için yapamadım (Avea seçince hatalı numara diyor).
    -Telefonda konuşurken başka birisi sizi aradığında meşgül çalıyor; bunu hemen farketmediyseniz siz bedava dakikaların tadını çıkartırken sizi arayıp da meşgüle düşenler kulaklarınızı feci çınlatıyor olabilir... Yani Çağrı Bekletme aktif gelmiyor. *43#çağrı tuşuna basarak aktifleştirmek gerekiyor.
    -Doğu ve Güneydoğu'da Avea hatlarından internete girmek gerçekten zulüm.. (Şuan yaşadığım İstanbul'da çekim alanı ve internet sorunu yaşamıyorum)

    Artıları:
    +Tarifede SMS olmamasına rağmen 20TL ve üzeri yüklemede 500SMS hediyesi var
    +Internet 100er 100er düşüp daha ay ortası gelmeden sıfıra tüketme derdi yok ( 25TL'lik tarifeyi almıştım; korkarak AppStore'dan güncellemeler yaptım, ClashOfClans oynadım, maillerime baktım, her akşam trafik durumunu kontrol ettim, 3G sürekli açık... ama halen 1,6GBtan fazla internet hakkım var)
    +Görüşmelerde dakikalar 60ar 60ar saniyelik değil 6saniyelik(sanırım) periyodlarda azalıyor (ay başından beri çok çok kişiyle telefon görüşmesi yaptığım halde halen 350dk'dan fazla görüşme hakkım var)

    Umarım memnuniyet seviyemizi arttırarak devam ederler.. Bu kadar çok övüldüğü için olur da yoğun bir müşteri artışı olursa hizmet kalitelerini düşürmeden, dahası umarım arttırarak devam ettirirler de sonra yine numara taşıma arayışına bizleri itmezler inşallah.
    teşekkürler.




  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    *Yeni micro simkartların dağıtımı mağazalara başladı. En kısa surede sizin olduğunuz yerdeki mağazalarımıza da ulaşacaktır.
    *kalan bakiyelerinizi *122# kombinasyonu ile ücretsiz bir şekilde anlık sorgulayabilirsiniz. Sorgu sonuçları ams olarak size bildirilecektir.
    *arama bekletme servisi numara taşımadan sonra bildiğim kadarıyla bütün simkartlarda deaktif olarak geliyor. Fakat bahsettiğiniz gibi ufak bir işlemle arama bekletme servisini aktif edebiliyorsunuz
    *bulunduğunuz bölgedeki bim mağazalarından birine açık adresinizi verip ilgili alanda sinyal güçlendirme çalışmaları için şirkete avea tarafından bir çalışma yapılmasını sağlayabilirsiniz

    Bol bol konuşup, internete girip ,üstünede bol bol sms li günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.