Şimdi Ara

HWID banı kaldırmak için değiştirilmesi gereken parçalar neler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Dead by Daylight (Easy Anti-Cheat) oyunun da HWID ban yemiştim bundan 1-2 ay önce. Toxic oyunculuktan, farm yapmaktan (diğer oyunulara yardım etmek gibi bir şey) ve oyunda ki bugları kullanmaktan (şimdi yazınca düşündüm'de her şeyi yapmışım). Toxic oynadığım için ve oyunda ki bugları kullandığım için hak ettim ban yemeyi ve pişmanım. Bunları tekrar tekrar yapmamın sebebi haksız yere ban yediğimi düşünüyor olmamdı ama artık haklı olduklarını anladım. Oynadığım tek oyun o olduğu için banlandığımdan beri hiç oyun oynamıyorum o sebeple tekrar oynuyabilmek için hangi parçaları değiştirmem gerek acaba? Aklımda ki değiştirmek istediğim parçalar şunlardır; SSD/HDD (2 adet yerel diskim var SSD yerel disk C olarak kullanıyorum HDD yerel disk D olarak Ikisini'de değişitreceğim) ve anakart ama aynı anakartı alacağım ama yeni olan aynısı olarak tabii ki. Parçaları değiştirmeden önce Mac adresini ve modem resetleyerek IP adresini de değiştireceğim. Tabi ki bu parçaları değişince'de değişecek Mac ve IP adresi ama olsun. Tabi ki parçaları değiştikten sonra format atacağım normal olarak ve yeni bir dijital Key kullanacağım Windows 10 için. Yani bu parçaları alıp tertemiz bir bilgisayar kuracağım. Yeni hesap ve ile e-posta tabii ki. Eğer bu parçaları değiştirirsem ve dedikleri mi yaparsam oyunu tekrar oynuyabilir miyim? Son olarak da banlandığım nick ile oynarsam bir sorun olur mu eğer dedikleri mi yapıp HWID banım kalkarsa? Şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Yardım edebilecek hiç kimse yok mu arkadaşlar lütfen. Yardıma ihtiyacım var.

• Nickide değiştir bari,internetten araştırdın mı hwid banı nere atılıyomus nasıl kurtulabılıyon vs ona gore değiştir parçaları oluyosa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.