Şimdi Ara

HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
61.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bipper outdoor almayı düşünüyordum ama forumlarda fiorino öne çıktı nasıl davrancağımı şaşırdım
    kullananlardan sorayım dedim bide
  • Merhaba, 3 ay önce 2009 model bipper outdoor aldım. Şu an 5000 kmde Araçtan çok memnunum. Artıları:

    Yüksek görüş açısı ve geniş iç mekanı büyük bir konfor hissi uyandırıyor.
    Dış görünüşü özellikle outdoor olması nedeniyle çok sportif ve yakışıklı.
    Yakıt sarfiyatına gelince başlarda bir depo ile 600 km yol gidiyodum. Şu an 750 kmye çıktı. 10000 kmde daha da düşeceğini sanıyorum.

    Memnun olmadığım şeylerse:

    Bozuk yollarda bagaj kapısından gelen tıkırtı (Bir çaresini bulabileceğimi düşünüyorum)
    Kapalı otoparklarda viraj sonrası yokuş çıkmak istediğimde deviri 1500ün altına düşürürsem araç stop ediyor. (Gaza biraz fazla basarak bu sorunu hallediyorum)

    Bu iki konu dışında aracı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bipper bizde almayı planlıyoruz. Comfort Pack modelini alacağız. Kasa tarafı camsız olduğu için 1. köprüden geçme hakkı yokmudur bu aracın?
  • dogru.aracın benzınlısı yok.dalgınlığıma gelmiş arkadaşlar..ama gercekten yakmış araç..şiçi benim araç 6 ya yakın yakıyor.düşündüğümüz zaman aslında normal mi ne..illaki düşer.sıfır araç henüz
  • arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce şirketimize citroen nemo aldık xpack..şu an 38 bin km de.bir araç bu kadar mı zevkli olur,fiorino da alınabilir ama bence motor olarak her zaman HDI..multijet doblomuz var tork çok yüksek ama devir bandına iyi yayılmadığı için gidiyo sanıyosun ama yerinde sayıyo,oysa HDI 2 bin devirden 4 bin devire kadar çok kararlı..yakıt olayına gelince gerçekten doblodan çok çok az yakıyo..bakım aralığı 20 binde bir.multijet 10 bin.şu an tek sorunu egsozdan sabahları çok kötü koku yayması öyle ki nefes alnmıyo arkada,benzer sorun yaşayan varsa yazsın
  • bizde kasım ayında almıştık aynı aractan..öyle dediğin gibi bir sorun yok bızımkınde..gercekten seri ve az yakıyor..çok pratik.kesınlıkle tavsiyemdır..tek sorun bagaj kapagı çift parçalı oldugu için ses yapıyor..ama sanırım citroende tek parca bagaj kapağı yok
  • tek parça daha yeni çıktı,biz aldığımız zaman yoktu.ama ses yapıyo çift parça onu da 2 ayda bir servis ayar yapıyo düZELİYO çok sorun yok yani.ama bu egsozdan atan kötü koku neden acaba
  • valla ayar mayar yaptırmadık.servis zamanına az kaldı..o zaman aradan cıkarırız napalım kötü kokuyu anlamadım ben
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sonunakadar52

    hayırlı olsun araç gercekten çok güzel ve günümüz araçları içerisinde en az yakanı sorunlarına gelince arka süspansiyon araç çok zıplıyor ve ön amortisör bilyalarına su gittiği için çok kısa sürede ses yapıyor garantiden değişiyor ve debriyaj bilyanız yağlama yapıyor prizdirek kecesi değişerek setle birlikte bu problemde ortan kalkmış oluyor tabi hepsi garanti...



    baya onemli konular yazmıssınız fakat bunların bizim araçta mevcut olduğunu nasıl anlayacağım.?bipper 2009 outdoor
  • Benim aracım da ilk aldığımda çok yakıyordu. Şimdi 10.000 km'ye geldi. Yakıt tüketimi bayağı düştü. Bir depoyla şehiriçi şehirdışı karışık 800 km gidiyorum. 90'ı geçmiyorum. Yakıt tüketimi açısından gayet memnunum.

    Egzostan kötü koku geliyor bazen ama ben dizelde normaldir diye çok üzerinde durmadım.

    5. viteste bayıraşağı inerken ayağımı gazdan hafif kaldırdığımda egzostan mavi duman atıyor. Neden olabilir acaba. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? sonunakadar52, "debriyaj bilyanız yağlama yapıyor prizdirek kecesi değişerek setle birlikte" diye yazmış bununla bir ilgisi olabilir mi?
  • ben nemo ile hergün aydın izmir yapıyorum,sürekli otobanda kullanıyorum,bir kaç kez bodrum ankara vs yaptım.mavi dumanla hiç karşılaşmadım ya da tam göremedim.ancak şu var ne kadar yülenirsem yükleniyim siyah duman hiç görmedim ya da çok çok az.ama özellikle sabahları arabanın arkasında durulmuyo kokudan,ayrıca çok hafif zift tarzı su da olabilir bişi atıyo egsozdan.şu an için 40 bin e doğru yaklaşıyorum amacım bu arabaya 200 bin binmek
  • Bipper plus modeli çıkmış. 3. camı var, yan hava yastıkları var, yukarıya açılır bagajı var. Süper olmuş bence. Bizim bipperlara orjinal servisinde 3. cam açtıramaz mıyız acaba?
  • Fiorino sayfasına baktım da Süper paylaşım var Bizim konu hep aynı yerde sayıyo Yok mudur bipperını fiorinocular kadar seven?

    Servisten jant sordum. Tek tip jant olduğunu söylediler 5 kollu imiş Ama göremediğim için karar veremedim
  • arkadaşlar benim bipperda 3 uncu cam var haberiniz olsun. yapıştırma cam .
  • merhaba,
    bipper comfort plus aldım ben,üçüncü sıra camlı, arkada yukarı açılır tek kapılı, 4 hava yastığı, yol bilgisayarı, arka park sensörü, abs, önarka sis farı,cd mp3 çalar, kol dayama, yükseklik ayarlı ve bel destekli sürücü koltuğu vs., yalnız arka park sensörü normalde yok, hediye olaraktan taktılar.
    arac gayet güzel. 1600 km oldu yaklaşık. ilk depomla 900 km civarı yol yaptım. ikinci depoda biraz daha arttı. şu ana dek herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    düşünenlere tavsiyemdir, ben gayet memnunum.
  • benim bipperın henüz bayideyken çekilmiş resimleri..

     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER


     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER


     HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER




  • Yapıştırma cam mı :) Resim ve nerde yaptırdığını yazar mısın? Güzel duruyosa biz de yaptıralım.
  • Resim nasıl ekleyebilirim? Benim bipperın resimlerini koyayım
  • yapıştırma cam derken? benimki bipper tepee comfort plus modeli, orjinali üçüncü sıra camlı ve arka yukarı açılır tek kapılı.
    resim koyma şöyle: önce resimlerinin dosya boyutunu küçültüyosun( büyükse eğer), çünkü üç resim için max 400 kb kabul ediyor. cevapla'yı tıklıyosun, orda resim eklemek için tıklayın diyor, gözattan eklemek istediğin resimleri seçip yüklüyosun, bu kadar.
  • Bu da benim araba

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.