Şimdi Ara

HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
61.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşlar. Peki bipperdan memnun olmayan var mı?
    Van versiyonunu düşündüğünüz zaman fiorino ile karşılaştırmasında hangisi önde sizce?
  • gnlll
  • Arkadaşlar aracına çelik jant taktıran var mı? Ben geçen bayiye sordum, 5 kollu tek tip jant takabileceklerini, orjinal peugeot jantların bu araca uymadığını söylediler. O jantı da ellerinde olmadığı için göremediğimden nasıl duracağını bilemedim ve taktırmadım.

    Jant taktırıp bir de 3. camı açtırırsam süper olacak. 3. camı da servise soracağım, eğer garantisini bozmuyorsa ertex otoda yaptırmayı düşünüyorum.
  • ankara iskenderun siirt arası gidiş donus 3000 km yol yaptım 340 ytl yakıt harcadım. eylulde servise gidecek bakalım. ortalam yalıt tuketimim 4,7 olarak olctum klima genelde kapalıydı.
    artık 9500 km de klima polen filtre değişim vakti geldi. az soğutuyor. motor yağı siyahlaşmış henuz navigasyon cihazı almak nasip olmadı.
  • Serviste orjinal 5 kollu jant taktırdım. Çok güzel durdu. 600 tl fiyatı var. Yakında resmini ekleyeceğim.

    3. camı ise açtırmaktan vazgeçtim. Servistekiler aman açtırma ne kadar kaliteli yere yaptırsan da eninde sonunda korozyon olur dediler.

    Bu arada mavi duman sorunu da uzun süre önce ortadan kalktı. Bagaj kapısını da serviste ayarlamışlar. Tık demiyor.
  • çinden navgasyon getirip taktırmayı planlıyorum
  • Arkadaşlar Bipper Otomatik kulanan var mı?
  • arkadaslar biper combi kullanan arkadaşlar homprösöre bindirdiginiz zaman beyaz duman atıyormu bu konuda bilgisi olan varmı
  • merhaba arkadaşlar bende 11 ağutostas itibariyle siyah comfort plus bipper imi teslim aldım. artı donanım olarak park sensörü çelik karter muhafaza ve tavan çıtası taktırdım.oldukça güzel bir araç fiorinoyla ikisinin arasında oldukça kararsızdım fakat fiorino ile yaptığım test sürüşünden sonra hiç terettütsüz ve test sürüşü bile yapma gereği duymadan bipperi tercih ettim. daha önce 206 kullanıcısı olarak 1.4 hdi motorun performansını biliyordum.samimi olarak söylüyorum fiorino yu çok tercih edildiği için alan bir kişi bipper kullandığında çok pişman olacaktır.çünkü performans olarak fiorino bipper in yanına bile yaklaşamaz.benim gibi kararsız kalan arkadaşlara mutlaka iki araçlada test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim. o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.yukarıda yazdığım donanımlarla beraber 27.000tl ye çıktı fiyatı.özellikle siyah rengini şiddetle tavsiye ederim.duruşu bir jeep gibi




  • arkadaşlar 1 hafta önce bipper otomatik vites aldım. fiorino ve nemo alacaklara bir tavsiyem olacak sakın onları almaya kalkmasınlar bipper binin diğerlerini almaktan vazgeçeceksiniz otomatik vites rahatlığı ve az yakıt tüketimi bence süper
  • Ağustos ayından beri bipper exclusive edition kullanıyorum.aracımda fransadan gelen 5 kollu dumanlı tip denilen çelik jantlar mevcut,ayrıca yine siparişle getirtdiğim üst bar ve basamaklarla tamamladım diğerlerinden bariz fark olarak orjinal karartmalı 3 sıra cam ve güneşin konumuna göre renk değiştiren orjinal camlarla,detaylı navigasyon sistemi,geri görüş kamerası,park sensörü,yumuşatılmış arka süspansiyon,fabrikasyon çıkış ses yalıtımı ve hız sabitleyici mevcut,1.4 hdı olan motor peugeot chip uygulamasıyla 90 hp yapıldı.bu haliyle confor bakımından caddyleri bile arkasında bırakıyor.türkiyede sadece 2 adet var ve inanılmaz memnunum resimleri en kısa zamanda paylaşcam.ne fio ne nemo hiç biri bipper tadını vermez...
  • arkadaşlar bipper düşünüyorum, ruhsatta kamyonet yazması neyi değiştirir normal bineklerden ne farkı var? özellikle vergi olarak??
  • soruma cevap alamadım. güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: projist

    arkadaşlar bipper düşünüyorum, ruhsatta kamyonet yazması neyi değiştirir normal bineklerden ne farkı var? özellikle vergi olarak??


    vergısını bılmıyorum ama sehırlerarası yollarda hız sınırı 88 oluyor, bogazıcı koprusunden gecemıyor arac, ancak fsm den gecebılıyor.
    bıldıklerım bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorky_13


    quote:

    Orijinalden alıntı: projist

    arkadaşlar bipper düşünüyorum, ruhsatta kamyonet yazması neyi değiştirir normal bineklerden ne farkı var? özellikle vergi olarak??


    vergısını bılmıyorum ama sehırlerarası yollarda hız sınırı 88 oluyor, bogazıcı koprusunden gecemıyor arac, ancak fsm den gecebılıyor.
    bıldıklerım bunlar

    hız sınırı zaten normal bineklerde de o kadar değil mi?
  • yok canım sen de naaptın ya? otomobıllerde 99 hız sınırı.
  • ayrıca her sene muayeneden gecmesı lazım..sıfır aldıgında ise 2 sene sonra ilk muayene..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 4 Aralık 2009; 22:17:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subaru1907

    arkadaşlar 1 hafta önce bipper otomatik vites aldım. fiorino ve nemo alacaklara bir tavsiyem olacak sakın onları almaya kalkmasınlar bipper binin diğerlerini almaktan vazgeçeceksiniz otomatik vites rahatlığı ve az yakıt tüketimi bence süper

    iyide bipper in diğerlerinden ne farkı var??logosu mu
  • kasa ve altyapı olarak 3u de aynı arac heralde ama bı yerde motorların farklı oldugundan bahsetmıslerdı var mı boyle bısey
  • pejo ile citroen aynı ama fiorino 1.3 motor 16 v bildiğim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.