Şimdi Ara

Hustle Kings (Next Gen Bilardo) PSN - PS3 EX ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel gorunuyor psnde bılardo oyunu var ona 10 basar
  • Affliction inan bunu bilmiyorum mw2 yüzünden zaten fazla açıp bakamadım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Peki arkadaşlar; Bu oyun sonradan kesin USA PSN'e gelecek mi ?

Gelmez ise UK card almayı düşünüyorum bende...

Aynı şeyi bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Affliction inan bunu bilmiyorum mw2 yüzünden zaten fazla açıp bakamadım oyuna.

Oyunun bilgilerine PSN'den baktım. 8 oyuncuya kadar online desteği var. Aynı anda 8 kişi falan mı kapışıyor. Vay... Yeteneklerimizi sergilememiz lazım diğer 7 kişi içinde...

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Peki arkadaşlar; Bu oyun sonradan kesin USA PSN'e gelecek mi ?

Gelmez ise UK card almayı düşünüyorum bende...

Aynı şeyi bende merak ediyorum

Gelmez ise UK card alıcaz artık yapacak birşey yok.

50 pound'lık UK card alıcam ben. Hem aradan bu oyun dahil Fat Princess ile Flower'ı da çıkartmayı düşünüyorum.

• 50 pound battı balık yan gider Oyun Sağlam da SONY hangi akla hizmet bu oyunları ayrı ayrı psn lere koyuyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 26 Aralık 2009; 18:22:03 >
  • US PSN'e geldigi anda alacagim ben de...

PS Store'da videosunu [ Satin Alma bolumunde Preview ] izledim cok iyi gozukuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

US PSN'e geldigi anda alacagim ben de...

PS Store'da videosunu [ Satin Alma bolumunde Preview ] izledim cok iyi gozukuyor...

Tam olarak nerde ? US store mu UK mi ? UK de baktım oyuna buy dedikten sonra mı çıkıyor preview aydınlatırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

az önce dragonstory arkadaşımızdan satın aldım, kod birazdan elimde olacak oyunu bu gece indirmem lazım.

http://urun.gittigidiyor.com/20-UK-PLAYSTATION-NETWORK-CARD-PSN-CONSOLE-SHOP_W0QQidZZ22689730

dragonstory - Yunus kardeşim harika ve çok güvenilir bir insandır , psn kart işimi bende sürekli onunla çözüyorum ,fiyatlarıda makul herkese tavsiye ederim

evet aynen droagonstoryden rahatlıkla albılırsınız kendısınden 3 tane psn kart aldım gayet hızlı bı sekılde kodları gonderdi

• Shopto da kartı satın aldığın gibi hemen (saniyesinde) kodu gönderiyor, 2 hafta falan önce almıştım. Hem sms olarak geliyor hem de my account da gözüküyor

Benim satın aldığım 20 sterlinlikti (17.85 £)

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS320INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%2020%20Instant%20Code%20PSN.html
  • Arkadaslar diyelik mi PSN karti EURO aldik .. O kartla US dan alisveris edemiyor muyuz ?
  • Bilardo tamam.SONY den bir Gallop Racer oyunu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar diyelik mi PSN karti EURO aldik .. O kartla US dan alisveris edemiyor muyuz ?

hayır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Sonunda İstediğim Kalitede NEXT GEN Bilardo Oyunu Ohhhhhhhhh Beeeeeeeeee
    SONY her derde devasın - KRALSIN KONSOL KRALI

Her oyunla alakalı mesajın başına şöyle şeyler eklemediğin bir gün yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

Bilardo tamam.SONY den bir Gallop Racer oyunu bekliyoruz.

O Yok ama belki bunlar işini görür

Hustle Kings (Next Gen Bilardo)  PSN - PS3 EX !

• 3 top yok oyunda sanırım? 3 ball yazıyordu ama delikli masada bizim bildiğimiz standart 3 top varmı oyunda? varsa bende almayı düşünüyorum
  • eyvalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

3 top yok oyunda sanırım? 3 ball yazıyordu ama delikli masada bizim bildiğimiz standart 3 top varmı oyunda? varsa bende almayı düşünüyorum

Amerikan stili 3 top var deliksiz masa yok ne yazıkki. Oyunu imkanı olanlar kesin alsın şu anda PS3'teki gerek grafik gerek oynanış açısından en iyi bilardo oyunu. 1080p ve toplara zoomlama yaptığınız zamanlar hariç AA eksikliği hissedilmiyor fazla. Online'ıda lobby şeklinde ve her zaman oynayacak çok fazla oyuncu var, kontrollere alışmak zaman alıyor ama sonra gerçek bilardo oynuyormuş hissi veriyor. Turnuvası bile yapılır burda.
  • Yapılır Turnuvayı da ben düzenlicem ama oyunu indiremedim hala Allah seni bildiği gibi yapsın SONY , USA PSN ye koy şunu çaktırma 2 dk koy kaldır sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 28 Aralık 2009; 12:01:07 >
  • offfff oyun harbi süpere benziyor...

BeyazBüyü, inceleme için teşekkürler, sanırım senden başka alan da olmamış henüz :)

usa e kesin düşer bence oyun az sabır...

bu arada yılbaşı için indirim de yaparlar bence ne dersiniz ??
  • Bu oyunu bugün duruma göre alıyorum. 50 pound'luk UK card alacağım.

Fat Princess ile Flower'da arada çıksın.

Online bilardo deli saracak gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.