Şimdi Ara

Hustle Kings (Next Gen Bilardo) PSN - PS3 EX ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
8.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zen pinball favorimdir.Hem xbox versiyonu olan Pinball Fx hem de ps3 deki zen pinball a sahibim (tüm masalar mevcut).Ps3 versiyonunun masalari biraz daha kaliteli gibi geldi bana.
  • Snooker gelmemiş gerçekten bende en çok bunu bekliyordum. Neyse gelir inşallah diyelim.
  • bu oyun için psn card almayı düşünen arkadaşlar bende ortak olabilirim.pm ile irtibata geçebiliriz.
  • semi-pro bitmek üzere, ama oyun zor baya, bilgisayar her seferinde tek atıyo, her topu içerde, bana sıra gelmeden oyun bitiyo...
  • Bilgisayar ne oynuyo arkadaş vallaha daha pot yapamadım iyimi bi başlıyo sonu gelmiyo maşallah.Ama oyunu almak isteyenler tereddüt bile etmeden oyunu alın harika ötesi dehşet-ül vahşet bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ZEUS:. -- 27 Mayıs 2010; 18:27:11 >
  • Deneyelim bakalım
  • Snooker eklentisi geldi 2.39 sterlin
  • Bu oyun ne kadar zor ya. Medium seviyesinde deneyim dedim CPU her topu deliğe sokuyor ve bana sıra gelmeden oyun bitiyor.

Fena abartmışlar zorluğu. Yuh be !!
  • Oyuna daha yeni başladım. Career da kolay kısmı bitirdim baya bir puanım oldu. 2. bölümdede bir kaç maç alıp 600k hkc yaptıktan sonra anyayı konyayı gördüm. Kolayda ben tek ıstakada oyun bitiriyorken şimdi CPU dan bana sıra gelmiyor. 20K HKC kaldı. Gerçekten zorlayıcı ve zevkli. Online da adam bulmak zor ama. Burada online oynayan var mı ?
  • online baya adam oluyor odalara girip oynuyordum ayrıca quik mac ta 10 saniye bekleyince hemen birisi geliyor. single zor oyunun tek ıstakada iniyorsun.
  • Bir hort yapayım.

Çıkalı baya oldu ama ben daha yeni kredi kartımı TR PSN'de kullanmaya başladım derken, anca alabildim oyunu. Çıktığından beri aklımdaydı ama anca fırsat oldu. 3 yıldır kullandığım US PSN'imden oyunlarımı oynarken, alışverişimi TR PSN'den yapıyorum.

Oyun ciddi güzel, grafikler, ışıklandırmalar başarılı. Vuruşlar da güzel. 15 TL bu oyun için çok güzel bir fiyat. Tek sorun zorluklar çok dengesiz, ilk ben başlıyorum Medium'da, sonra karşımdaki aşmış rakibimiz topu bir alıyor, bir daha sıra gelmeden maç bitiyor neredeyse. Attığı giriyor yani. Easy'de başlanmalı yeni başlayan birisi için, Medium ortasıdır diye daldım Medium'la ama dengesiz bir Medium olmuş bu. Bu arada oyun da Move ile cidden çok zevkli.

• Anam..Ben bu oyunu niye önceden görmemişim.Hemen dalıyorum PSN'ye..
  • konuyu hortlatayım dedim.
    Hustle Kings bilardo mütiş ,arkadaşlar ama hep yabancı yabancı şu oyunu hiçmi türkiye oynayan yok ? çekişmeli maçlar isteyen ekleye bilir.
  • Psn sen alıp paylasmak isteyen varsa ben alabilirim parası neyse yarın hesabınıza gönderirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayanlar eklesin kingalonedarktr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ; yeni üye oldum.Dün akşam psn store'dan kredi kartımla Hustle Kings complete full oyun satın aldım.download ettim ps3 makinaya.Oyunu açmak istediğimde 2.03 sürüm mevcut diyor yükle diyorum baya bekletiyor bende yuvarlak tuş ile geç diyorum oyun açılıyor.Ana menüsü falan geliyor.herşeye girebiliyorum kendi karakterimi seçiyorum x basıyorum başlaması gerekirken öleee donuyo kalıyo.Sadece ps3 makinadaki düğmeden kapatabiliyorum..Oyunu indirirken erişim noktası bağlantı kesildi yazdı ama indirmeye devam etti 1.1 gb oyunu indirdi.Bu donmanın sebebi nedir acaba..?Cevap verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..Mevcut sürümü yüklemediğim için donuyor olabilirmi.??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.