Şimdi Ara

Husky almayı düşünüyorum beyler fikrinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler köpekleri severim. En sevdiğim hayvan köpektir. Bu aralar çok istiyorum bir köpeğim olmasını. Öncelikli fikrim husky almak istiyorum ama yaşım biraz erken gibi ve apartman dairesinde kalıyoruz. Hayvana yazık etmek istemem. Husky hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İşte fiyatları nedir, nasıl bakılır, nasıl yıkanır, yiyecek içecek, ne kadar yaşar, soğuk tutmam için ne yapmalıyım gibi sorulara yardımcı olursanız sevinirim. Husky'si olan varsa muhabbet edip nasıl bakıldığını öğrenmek isterim. Daha önce amcamın köpeğine bakmıştım. Cinsini hatırlamıyorum ama bakımı zor değildi. Yani işte fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Huskydir

En son çiftliği olan birisine verdik, biz de rahat ettik hayvan da.
    Dediğim gibi tecrübe etmiş biri olarak bu cinsi tavsiye etmem.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumukluSucurta

okumadim yazdıklarini ama komsumuzda vardi acaip şımarık bir köpektir hep ilgi + oyun oynamak ister bakımı bir süre sonra sinir bozucudur ;)

muhtemelen bekar evine çıkınca almayı düşünüyorum yada ailemle birlikte daha büyük bir eve taşınırsak almayı düşünüyorum ama şimdiden hakkında bilgi alıp öğrenmek istiyorum. köpekle vakit geçirmeyi severim. yani bilgisayar başında geçirdiğim vakti ona harcamak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevab Veremedi

Öncelikle ailen ne der o önemli ?

Babam köpekleri sever aslında. Huskyler'i bilir yani zamanında rusyaya gidip geldiği için bilir yani. Annem köpekten korkar ama ben onu alıştırırım. Tabi işte büyük bir eve geçersek yada ilerde tek başıma eve çıkarsam problem olacağını düşünmem. Bizimkilerle geçersem büyük bir eve aslında daha iyi olur. Onlarda yaşlanıyor artık onlarada vakit geçirecek birşey olur. Gerçi babam üşengeçtir ama en azından ben eve gelene kadar ilgilenirler evde yani. Öyle düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Google'a ( HUSKY UZMANTV ) yaz en ince ayrıntısına kadar öğrenirsin.

Eyvallah hocam.

TR:Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy

quote:

Babam köpekleri sever aslında. Huskyler'i bilir yani zamanında rusyaya gidip geldiği için bilir yani. Annem köpekten korkar ama ben onu alıştırırım. Tabi işte büyük bir eve geçersek yada ilerde tek başıma eve çıkarsam problem olacağını düşünmem. Bizimkilerle geçersem büyük bir eve aslında daha iyi olur. Onlarda yaşlanıyor artık onlarada vakit geçirecek birşey olur. Gerçi babam üşengeçtir ama en azından ben eve gelene kadar ilgilenirler evde yani. Öyle düşünüyorum.

Diğer arkadaşların dediği gibi evde sıkılabilir tek başına. Ayrıca eğitene kadar tuvaletini eve yapacak. Ve köpekler çok mama yer bunu da söyleyeyim Eğer kuru mamayla besleyeceksen bayağı mama parası patlar sana. Annen veya baban köpekle ilgilenirse, sabah akşam gezmeye çıkarırsa aslında onlar için de iyi olur. Köpekle yürüyüş yapmış olurlar. Ama fazla dışarı çıkaramam diyorsan Husky alma, eve daha uyumlu köpek al bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Bende huskyleri severim ama apartman çok zor o konuda.Golden Retriever düşünür müsün?
    O apartman için uygun diye biliyorum

evet hocam severim retrieverları o da mantıklı geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy

quote:

Diğer arkadaşların dediği gibi evde sıkılabilir tek başına. Ayrıca eğitene kadar tuvaletini eve yapacak. Ve köpekler çok mama yer bunu da söyleyeyim Eğer kuru mamayla besleyeceksen bayağı mama parası patlar sana. Annen veya baban köpekle ilgilenirse, sabah akşam gezmeye çıkarırsa aslında onlar için de iyi olur. Köpekle yürüyüş yapmış olurlar. Ama fazla dışarı çıkaramam diyorsan Husky alma, eve daha uyumlu köpek al bence.

Yani babam öyle sanmıyorum fazla dışarı çıkarıp gezdirsin. Ayda yılda bir. Annem çıkarır ama o biraz köpeklerden korkar dediğim gibi ancak alışır alacağım köpeğe. Onu gezdirirken başka köpekler gelirse biraz zor durum olabilir. Yani muhtemelen benden başka gezdiricek biri olmayabilir. Hele husky'i gezdirmek o kadar kolay değil diye biliyorum. Yani bizimkilerin yapabileceği bir iş değil gibi.

• kardesım sana da yazık hayvana da yazık . sıcak yerlerde patılerı flan zarar gormeye baslıyor bır sure sonra. ayrıca ne kadar asıl gorunseler de belkı de dunyanın en salak hayvanlarından bırıdır. oyun manyagı.sadee oyun . hopla zıpla.

| Football Manager Kulübü |
  • Golden yada alman kurdu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bakmistim cok simariklar soz dinlemezler pek yazlari soguk suyla yikamak lazim yada su doldur bi sisme havuz gbi biseye patlatmazsa icinden cikmaz;) iyi kopektir ama evde bence yasamaz cok oyuncu pek havlamaz o yuzden evde bakicaksan bu senin icin + alicaksan erkek al daha yyaramaz ve bence daha iyi evde bakicaksan goldenlara bak cok akilli ve zeki hayvan soz dinler cocuklarla iyi anlasir sorun yaratmaz hic bir zmn

Orijinalden alıntı: patronizm

Golden yada alman kurdu al.

alman kurdunu sevmiyorum pek. golden iyi ama.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.