Şimdi Ara

Hush Hush serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hush Hush serisini okuyanlardan yorum alabilirmiyim ?

-Fısıltı

-Çığlık

-Sessizlik

Bugün kitapçıda gezerken bu seri dikkatimi çekti ve ilk 2 kitabını aldım. Yarın okumaya başlicam.
    Kitabı okuyanların yorumlarına baktım beğenenler çok. Hem tanıtım yapmak için hemde okuyanların yorumlarına başvurmak için konuyu açtım.
    Fotoğrafla desteklemek isterdim ama fotoğrafı upload ettikten sonra burada büyük olarak nasıl koyacağımı bulamadım mazur görün.

Serinin ilk kitabı Fısıltı

Kovulmuş bir meleğe âşık olmak...

"Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum... Biri hariç. Yeni öğrenci... Arkamdaki sırada, serinkanlı siyah gözleri karşıya sabitlenmiş bir hâlde kaykılmış oturuyordu...

Siyah gözleri beni âdeta delip geçiyordu. Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı. Kalbim bir an tekler gibi oldu ve o bir anlık duraksamada, kasvetli bir karanlık duygusunun bir gölge gibi üzerime örtüldüğünü hissettim. Bu duygunun kaybolması sadece bir an sürdü, ama ben hâlâ ona bakıyordum. Gülümsemesi dostça değildi, bela kelimesini heceleyen bir gülümsemeydi. Ve vaat doluydu."

"Okuyucuyu sarsan tüyler ürpertici bir roman... Nora'nın kötü çocuk Patch'le fırtınalı aşkı okurları kendilerinden geçirecek."
    -Publishers Weekly-

"Vampirlerden ve kurt adamlardan sıkılan gerilim ve aşk romanı hayranları Hush Hush serisini hemen benimseyecekler."
    -Booklist-

"Sıra dışı bir aşk hikâyesi. Okurlar Fısıltı'yı baştan sona yürekleri ağızlarında okuyacak."
    -Falcata Times-

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 3 Eylül 2012; 18:37:37 >

• okumadim ama almayi dusunuyordum bir zamanlar arastirinca biraz yanilmiyorsam ask konulu oldugunu ogrendim sanki twilight tarzi sen okuyunca yorum yaparsin artik

edit duzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 3 Eylül 2012; 19:06:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aşk konulu bir kitap. Tabi ki okuyunca yorumumu yazarım buraya. Konusu ilgimi çekti baktım bu seriyle ilgili konu bulamadım
  • benim de bi ara ilgimi çekmişti ama twilight'a benzer olduğunu anlayınca vazgeçtim okumaktan ama yinede belki yorumuna göre fikrim değişir
  • Mesajım bulunsun lazım olabilir.
  • Serinin ilk kitabı Fısıltı'yı bitirmiş bulunmaktayım. Kitap oldukça akıcı beni hiç sıkmadı diyebilirim. Kitap 1 gündede bitirilebilir ben çalıştığımdan dolayı 3 günde bitirdim dün 50 sayfa anca okumuşumdur. Kitap 414 sayfa. Bana göre hoştu kitabı daha yeni elime almış gibi hissediyorum nasıl bittiğini anlamadım :) . Yarın ikinci kitabı Çığlık' a başlicam. Umarım ilk kitap kadar akıcı yazılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kitap olan Çığlık' ı 2 gün önce bitirdim. Kitaptan çok fazla şey beklememek lazım ama güzel yazılmış, sıkmayan bir seri. Bu hafta içinde 3. kitabı Sessizlik'ide alıp seriyi tamamlicam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    underworld serisi??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

2. kitap olan Çığlık' ı 2 gün önce bitirdim. Kitaptan çok fazla şey beklememek lazım ama güzel yazılmış, sıkmayan bir seri. Bu hafta içinde 3. kitabı Sessizlik'ide alıp seriyi tamamlicam.

Geçen sene okumuştum, güzel betimlemelerle hissiyatı oldukça yükseltmik yazar fakat seri 3 kitap değil. Ekim 2013te çıkacak 4. Kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

2. kitap olan Çığlık' ı 2 gün önce bitirdim. Kitaptan çok fazla şey beklememek lazım ama güzel yazılmış, sıkmayan bir seri. Bu hafta içinde 3. kitabı Sessizlik'ide alıp seriyi tamamlicam.

Geçen sene okumuştum, güzel betimlemelerle hissiyatı oldukça yükseltmik yazar fakat seri 3 kitap değil. Ekim 2013te çıkacak 4. Kitap

Şu an 3. kitabı Sessizlik'i okuyorum. 4. kitabı henüz çıkmadığı için eklemedim ve 1 sene var daha. Seri kendini okutturuyor ama beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir.

Güzel ve sürükleyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 26 Eylül 2012; 20:43:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

quote:

Şu an 3. kitabı Sessizlik'i okuyorum. 4. kitabı henüz çıkmadığı için eklemedim ve 1 sene var daha. Seri kendini okutturuyor ama beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir.

Güzel ve sürükleyici.

Aynen öyle, ortalamanın üzerinde ders aralarında filan okunabilecek bir kitap

• Ben 4. kitabı çıktığı gibi aldım ama mağlum derslerden okuyamadım ilk 3 kitabını toplam bir haftada bitirmişimdir 3. kitabı hele bayramda almıştım da her gittiğimiz yerde okuyordum beni de böyle çok okuyan bir tip sanıyorlardı öyle çok okumam değil de aslında hoşuma gideni okurum.
  • Evet okudum güzel bir kitap tavsiye ederim ama aşk arıyorsan
  • ilk 3'ü fena değil, Final berbat
  • Kitap tıpkı Alacakaranlık kitabının başlangıcı gibi. Biraz taklitcilik var sanki. Okusam mı, okumasam mı, kararsızım açıkcası.
  • seriyi bitirdim çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvolutionTr

seriyi bitirdim çok güzel.

Genel olarak iyi ama sonu çok saçmaydı bence.
  • Okunsada olur okunmasada yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Okunsada olur okunmasada yani?

Yani pek bir vaktinizi almaz puntosu büyük. Hani öyle ahım şahım bir seri değil ama yinede iyidir. Okursanız pişman olmazsınız genel anlamda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Okunsada olur okunmasada yani?

Yani pek bir vaktinizi almaz puntosu büyük. Hani öyle ahım şahım bir seri değil ama yinede iyidir. Okursanız pişman olmazsınız genel anlamda.

Peki teşekkürler.
  • Okunmali bence guzel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.