Şimdi Ara

Hürriyet'ten skandal manşet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paris'teki terör saldırısıyla, Silvan'da devletin teröre karşı düzenlediği operasyonları bir tutan Hürriyet, gelen tepkiler üzerine haberi değiştirdi.

    Sosyal medyadaki Paris yorumlarını haber yapan Hürriyet gazetesi, skandal bir benzetmede bulundu. "Sosyal medya Paris için yasta" diyen gazete, "Bağdat, Silvan, Ankara'da..." ifadelerini kullanarak, Paris'teki terör saldırısıyla, devletin Silvan'da teröre karşı yaptığı operasyonları bir tuttu.
    Habere gelen yoğun tepki üzerine Hürriyet Gazetesi, manşeti kaldırdı. Sosyal medyadaki paylaşımını da sildi.
    İşte o manşet;


     Hürriyet'ten skandal manşet!







  • Bütün dünya nerede ne olduğunu görüyor, inkar etseniz de güneş balçıkla sıvanmaz. Ermeni soykırımı olayı gibi 100 sene sonra kabul edilir ama yapılan katliamlar eninde sonunda ortaya çıkar.
  • Ülkenin askerine kurşun sıkanın kafası ezilir.Bunu dünya da katliam olarak görecek hippilere bol kabuslar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LSDream

    Bütün dünya nerede ne olduğunu görüyor, inkar etseniz de güneş balçıkla sıvanmaz. Ermeni soykırımı olayı gibi 100 sene sonra kabul edilir ama yapılan katliamlar eninde sonunda ortaya çıkar.

    yav he he
  • Türkiye cumhuriyetinin gördüğü en büyük ihanet ne diye sorsanız,hiç düşünmeden suriyelilerin ülkeye alınması derim.Etnik sorunların etkileri uzun süre devam eder.Suriyelileri başımıza musallat edenlerde,şimdi vatan sevdalısı kesilmiş,gözlerim yaşardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.